Тренировки в домашни условия - 98

• 43 623
  • 733
  •   1
Отговори
# 525
Добавих в предишния пост, защото осъзнах, че не описах.Не знам дали е достатъчно. Общо взето караш по Цариградско, после веднага след излизане от София имаш отбивки, но аз не съм шофьор и трудно обяснявам.... Панчарево е лесно, след Горубляне, по пътя за Боровец. Стигаш до басейн "Коралите", после покрай езерото. Като стигнеш там, всеки може да те упъти.

# 526
Да, не ги видях уточненията, благодаря Hug

# 527
Ако пуснеш търсачки, със сигурност има подробни обяснения. Близо са до София, общо взето на излизане от града.  Много е приятно и трудно можеш да се изгубиш.

# 528
Кристи, аз обичам да се наслаждавам на природата от голямо разстояние, но имам спомен, че като дете са ме водили на люлин планина по разни поляни. Беше приятно, леки маршрути и без много хора, но не мога да дам точни указания. Не съм шофьор, а и не си спомням много.
За днес - Turbo Wyzwanie с Ева.
Дези, не знам дали ще се събера в десет. Пускам една част по категории.
Любима метаболитна (тоест комбинация от кардио и силови): Cardio&Weights на Кети
Любими кардио:
ритмичен степ - Party Rockin' Step 2 на Кети
степ интервали - Short&Sweet на Джийн Милър
ММА - MMA Speed от Core de Force
Любима силова за цяло тяло: Pump на Кели Кофи-Майер
Любима силова с кардио ефект: PHA Training от Strong&Sweaty на Кети
Любима силова за долна част на тялото: Legs, Day 30, 80 ДО
Любим пилатес: Secret Pilates на Ева (не съм много по пилатеса)
Любима балетна: Total Body Express Training на Physique 57
Любима тренировка с пудовка:
предимно силова - AOS Providence Anthony Diluglio https://www.youtube.com/watch?v=yY3vtEYuBU0
смесена - Kettlebell 'til you Drop на FB https://www.youtube.com/watch?v=4wla9HNwbzA
предимно кардио - Kettlebell Kickboxing Power на Даша Любин
Не мога да реша за горна част на тялото, много са.

Последна редакция: нд, 17 мар 2019, 19:28 от zvezdi4ka14

# 529
[Звезди, не знаех какво е метаболитна Blush.На мен явно само такива са ми любими, защото не разполагам с достатъчно оборудване за чисто силови, което да ме изпоти. Все пак да се отчета с най-любима https://youtu.be/RL3kcQ-lfqo

Последна редакция: нд, 17 мар 2019, 19:40 от Amanda.D

# 530
Два дена почивах след Hammer Power и Chisel Balancе имах зверска МТ на задно бедро. Усетих и преумора...та така. За днес Hammer Conditioning. Не успях да намеря 15 min leg Hammer ипьчи щях за я направя и нея. Здраве да е.

# 531
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Здравейте!
Четох ви малко по диагонал, но видях че някой пита от къде може да свали 80DO Ето я тук потреб име и парола на 1-ва стр. Wink

Аз съм на 3-та фаза, малко съм разочарована до тук... като цяло не съм фен на акробатиката, а тук има доста "полиметрия"  Grinning но ще си я доизкарам.
Днес:  ден 54 - тотал боди
За мен 2-ра фаза беше много "моя" заради високите тежести, включваше любими мои упр и т.н.
Отчитам обаче положителен ефект в повишаване на издръжливостта, който се дължи на 80DO според мен. Вчера бях из баирите, не се задъхах дори, все едно се разхождах в парка. Можех и още, но започна да се стъмва.

Besy,  с каква продължителност са тренировките в H&Ch?

# 532
И аз малко по диагонал чета някои дни, но сега се сещам, че някой беше молил за препоръки след Боб Харпър и The Skinny Rules.Боб има Black Fire  с платформата Daily Burn. Форматът е подобен.

# 533
Теди, средно около 35мин е продължителността на тренировките. Има и две доста по-кратки около 25минутни. Също така зависи от календара, на който се спреш има допълнителни тренировки за крака 15мин ( само в делукс календара) и абс 10мин.
Скрит текст:

# 534
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Беси, благодаря!
Мисля, че с това ще продължа щом веднъж завинаги завърша 80DO.

Днес ден 55 кардио.

# 535
Когато качвах на Бохо програмата си изтрих Хамър и Чизел. От къде мога да я дръпна?

# 536
  • 1st floor
Започвам фаза три на 80ДО  Party За днес отчитам ААА. Очаквах нещо много трудно, не се оказа така.  Simple Smile Отчитам и една пълна седмица без грам сладко, опаковано и тестено. Силно ограничих въглехидратите. Общо взето ям извара, месо, риба и зелени салати. Леко гладна съм преди ядене, но не изпитвам онзи зверски глад час след хранене с въглехидрати. В резултат кантарът слезе от 53 на 51,3. Предполагам повечето е вода, но ще вървим смело напред до 50кг!  Laughing И аз имам нов бански, пък! Crossing Arms И вече така съм се размечтала за море - резервирах част от лятната ваканция, другата ще е на палатка без резервация! Laughing Това лято смятам да разучим добре северното черноморие (а защо не и малко от южното румънско). Дано ми се получат плановете. Simple Smile

Последна редакция: пн, 18 мар 2019, 13:50 от НеПоКоРнА

# 537
Банда, бях кликнала на групата Lifting moms за членство, но не съобразих, че и във ФБ не съм с име, а с никнейм (друг), при това напомня мъжко име, та сигурно съм изглеждала подозрително. Simple Smile))) Кой е модератор на групата, та да се извиня и да се обясня на лични? Hug

Иначе при мен нищо интересно. Тренирам рядко, бавно и полека, заради коляното, което ме е отпуснало на 95%, но не и на 100. Крачки правя доста обаче, средната ми дневна стойност е около 13 хил. Чета ви всеки ден! Heart

# 538
Вчера правих само йога, този път на Ейдриън. Не я харесах особено. Много говори, отплесва се с някакви пълни глупости, припяваше титаник... Май ще се върна към Касандра. Нейният глас е изключително успокояващ.

Последна редакция: пн, 18 мар 2019, 20:44 от Аmélie

# 539
За днес Total Body Hammer. Хихиих, този път я завърших без произшествия. 😂

Аманда, гледам Йоана също пости и пуска в сторито си в инстаграм менютата. Може да черпиш идеи от нея, разбира се, ако имаш инстаграм. Подвизава се под joanav.fit. Не съм гледала дали не ги качва и във ФБ.

Общи условия

Активация на акаунт