Тренировки в домашни условия - 98

• 43 615
  • 733
  •   1
Отговори
# 540
Отчитам спининг и кардио кор

Аманда, покрай веган периода си имах доста сполучливи храни, които измислих. Може да ми видиш албума или да си поговорим по темата Simple Smile
Лека вечер

# 541
Вчера с голямата щерка направихме първата юнашка едночасова силова тренировка: отначало за горна, после за долна част. Днес — функционална с кардио елемент.

Аманда, не намирам къде си питала за веган храни, ама ако ти трябват идеи и насоки или ако имаш въпроси, насреща съм. Ако владееш английски и предпочиташ да си четеш готови рецепти, това е колекцията на любимия ми сайт в който има всичко, касаещо веганизма.

# 542
Вяра, малко си смесваме темите, затова Smile Беси, Духче, Вяра, благодаря ви. Инстаграм нямам. Духче, къде е този албум?
Аз нямам проблем да измислям менюта, ако си стоя вкъщи. Но на работа да нося от дома не се получава по ред причини. Основното е, че не съм на едно място в повечето дни, нося и лаптоп.
Не съм сигурна обаче, че е достатъчно протеиновото съдържание в менютата,  дори и да съм вкъщи, въпреки че се старая да ям поне веднъж дневно бобови. Но това е краткосрочен проект/за малко повече от месец/, така че не вярвам да има много щети, дори и при по-малко протеин.....
Вчера правих балетна тренировка, но сега не мога да я намеря, за да я  покажа. Тръгнах да търся любимата на Звезди, видях, че трябват топки и т.н и попаднах на една друга, в която имаше само гири.
Днес още не съм тренирала, защото съм от рано на работа. Следобед ще го мъдря.

Последна редакция: вт, 19 мар 2019, 08:17 от Amanda.D

# 543
Аманда, може с детска топка. В софия нямам топка за пилатес, ползвам една с елза или както там се казваше дисни принцесата.
Не намирам скрит текст за телефона, така че само споменавам за постещите,че има растителен протеин. Най-вкусен - от бадеми. Най-протеинов- от коноп/грах.

# 544
  • 1st floor
Отчитам Legs, ден 53. Утре ще правя кардиото, като още се чудя дали да се метна на животинското или на кростренажора. Малко ги разместих заради миенето на косата, обаче Legs ме изненада, признавам!  Crazy Crazy Crazy Много подскоци, много нещо. На едно от упражненията стигнах до 13 повторения и повече не можах.  Twisted Evil От вчерашната нетрудна тренировка с малки тежести имам лека МТ на горната част на гърба и раменете.  Laughing Смяната на упражненията си оказва влияние, надявам се, че утре ще мога да ходя. Joy

# 545
Хелоу ,
в къщи си сформирахме малка фитнес група- аз съм гуруто Laughing -татко,дъщеря ми и аз-започнахме с двуседмичната програма на ФБ за заети хора -оня ден ,долна част,вчера другите двама бяха с мускулна треска и направих 45мин интервален спининг,днес 20мин йога ,тънайт- горна част с групата Stuck Out Tongue

# 546
За днес мислех да пробвам една тренировка от Gym Ra ( https://www.youtube.com/watch?v=u4dt7xda1lQ ), но не остана време, така че - по-скромно, макар и по същата тема, Barre Legs с Оутъм.

# 547
  • 1st floor
Отчитам ден 52 Cardio Flow. 45 минути...накрая вече загубих броя на повторенията и чак се учудих като каза, че е време е за последен кръг. Crazy

# 548
W2 от БР. Ще се опитам в следващите дни да бъда по-сериозна.

# 549
Отчитам:
Понеделник - БР9
Вторник - БР 10
Днес - Кардио 3, определено ми допада доста, въпреки многото подскоци. Модифицирам само две упражнения - скачащите напади ги правя обикновени, а jumping jack squats - без да подскачам, общо взето, където мога си спестявам подскоците Blush

# 550
Започвам фикс екстрийма-днес долна част.

# 551
  • на село
За днес мислех да пробвам една тренировка от Gym Ra ( https://www.youtube.com/watch?v=u4dt7xda1lQ ), но не остана време, така че - по-скромно, макар и по същата тема, Barre Legs с Оутъм.

Направих я снощи. Добре натоварва дупето, само кокошките отстрани ми дойдоха малко повече с кикотенето. И непрекъснатото рекламиране на някаква супер - дупер бутилка за вода.

Но пък нямам мускулна треска тази сутрин Neutral Face

# 552
За гуд морнинг 20 мин стречинг с ластик,много ми хареса https://youtu.be/IHnsmYAth10

# 553
12/33 Elliptical 55 min
13/33 Yin yoga
14/33 Cathe Body Weight and Bands Calorie Crush. LITE Series
15/33 ALO Booty

Последна редакция: пт, 22 мар 2019, 03:20 от Agent Provocateur

# 554
Горна част с фикс екстрийма,лицевите го модифирах от колене ,че още си усещам травмата в рамото....Ехооо къде сте всичкииоо?Disappointed Relieved

Общи условия

Активация на акаунт