Тренировки в домашни условия - 98

• 43 614
  • 733
  •   1
Отговори
# 555
Вчера Чизъл баланс + 10 мин аб чизъл + 22 мин за дупе с Никол
Преполових втория месец ХиЧ, отново много доволна...

# 556
Горна част с фикс екстрийма,лицевите го модифирах от колене ,че още си усещам травмата в рамото....Ехооо къде сте всичкииоо?Disappointed Relieved
Аз лично - в офиса, който се е превърнал в мой първи дом. Отвреме навреме се прибирам във втория, за да подремна, да похапна, да се преоблека и да си направя тренировката. Последното вече ми се случва само 4-5 пъти седмично. За днес все пак се отчитам с Weights (Biceps, Triceps&Shoulders) на Кели Кофи-Майер.

# 557
Звезди, с какво се занимаваш? Давай да помагаме Hug

# 558
А аз съм в спининг залата. Трудно намирам време за 80 до през седмицата, защото е дълга и + спининга ми коства малко повече време. Но тази седмица ще я подкарам по така, че ще ми е по свободно. Иначе аз във вторник почивам, събота и неделя или правя 80до или пак почивам.

# 559
  • 1st floor
Аз вчера станах да тренирам и...не намерих никакви сили...просто си сипах още едно кафе преди работа и си го пих дългичкооо...
Днес ще правя Total Body Core.

# 560
Отчитам вчера долна част за лесно отегчаващи се хора с Кели:
https://www.youtube.com/watch?v=UgcwcPmhmb0

Днес ще е нещо с Ева, тичане и бокс.

# 561
Вчера правих горна част от Фитнес Блендер и 20 минути степер. Много работа и при мен има напоследък. Хубавото е, че успявам между ангажиментите да ходя и пеша, та движението никак не е малко, чак мазоли си направих с едни леко неудобни обувки Simple Smile
Кристи, ходихте ли някъде на разходка?
За днес не знам още дали ще успея да тренирам, защото имам доста домашна работа, която трябва да свърша сутринта, а ми се пие по-дълго кафе:smile:
Обмислям скоро пак да тичам с кучето, но не знам дали още има глутници бездомни кучета на полето..... Сама малко ме е страх.

# 562
Вчера Макс хамър стрендж + 15 мин. лег хамър + по 10 на крак бг.клек с дъмбели на раменете по техниката на Усманова - плана беше за повече, обаче след лег хамър, краката ми бяха локумени, пък и в хамър стрендж има по една минута бг. клек без тежест.... и се отказах, другият път повече...
За днес предстои Тотал боди чизъл + 10 те минути за корем.

# 563
Аманда, тази неделя ще ходим Blush

# 564
Звезди, с какво се занимаваш? Давай да помагаме Hug
Силно е специализирано, Кристи, няма как. Обаче може да се пресече проблемът в корен.  Мисля, че няколко кила тротил ще са достатъчни. Ако ги намериш и измислиш начин да за пренасянето им, пиши на лични Simple Smile.

# 565
Започвам да мисля активно Hug

# 566
За днес Max Hammer Strength + 10 min ab Hammer. Отново не тренирах два дена. Този път от чист мързел. 😁

# 567
Нещо техниката ми правеше проблем, а от телефон не обичам да пиша.

Криси, има много такива места за разходки (много леки) и пикник около София. Имаше и тема във форума. Ако не си я намерила, ще гледам в близките дни да опиша как се ходи до някои, жалко, че компа нещо се прави на важен и гасне когато му скимне..

Днес завърших първия месец на ХиЧ с Power Hammar и abs--т му. После 17 минути с Руми на тренировка за стегната вътрешна част на бедрата и кръгло дупе.

П.П. Арсен, дай линк към 22 минутната тренировка на Никол Hug

# 568
Здравейте,
вчера БР 9, днес 10, и двете за последно. Прегледах 11 и 12 и направо ме хвана страх дали ще мога да ги направя Grinning

# 569
Джери, ще съм много благодарна. Сейвнах всичко от Аманда и нямам търпение да стигнем до Панчарево, но ще го оставя за около Великден. Тогава ще имам пълен комплект вкъщи и трябва да ги забавлявам Mr. Green

За неделя мисля да избера едно от тези трите:

https://opoznai.bg/view/ekopateka-pateka-na-zdraveto-bankia

https://opoznai.bg/view/vazovata-ekopateka-gara-bov-zasele

https://opoznai.bg/view/panoramna-aleia-galunka-s-bistritza-s-jeleznitza

Ако някой е ходил, моля за мнения Hug

Общи условия

Активация на акаунт