Тренировки в домашни условия - 98

• 43 610
  • 733
  •   1
Отговори
# 570
Кристи, бих избрала третата.
Пътеката на здравето е лека, ама голяма час от нея минава до махалите на на Банкя. И сега, като не  се е разлеленило всичко не толкова прекрасно.
Вазовата екопътека е уникална, невероятни гледки, но е стръмна.
Остава, сега Галунка гледах, че са я кръстили. Равна е, има места за пикник, е и много народ. Качете се откъм Бистрица, от там направо тръгваш по пътеката Вървите, докогато ви се върви, може да поеднете някъде и се връщате

# 571

П.П. Арсен, дай линк към 22 минутната тренировка на Никол Hug
Ето, но е 25 минути тази, която правих, объркала съм се - https://www.youtube.com/watch?v=oY1NVAWjcy8
А ето я и 22 минутната, но нея още не съм я пробвала https://www.youtube.com/watch?v=6iKsqPjLpF4

# 572
Мдам и аз миналото лято смело се подведох и поведох енергичното 5-годишното по Вазовата пътека Grinning
Въпреки, че беше качвал Черни връх с удоволствие, по Вазовата ми се оплакваше на места Wink
Това е elevation-a за отиване и връщане и то не съвсем до края, че гонехме и влак Simple Smile

# 573
Мерси, Арсен, почвам твоята Hug

# 574
Птичко, Джери, благодаря Hug Ще оставя Вазовата за по-натам тогава. То двегодишното вероятно няма да мрънка, но татЮ му - със сигурност Mr. Green

Бистришката ще трамбоваме тогава smile3508

# 575
Днес продължавам с Weights ( Back, Legs and Chest) на Кели Кофи-Майер. Утре се надявам най-сетне да остане време за кардио, че от съкратената ми програма липсва най-вече то.

# 576
Вчера - Тотал боди чизъл + 10 мин аб + около 30 мин. непланирано потичах покрай децата докато играеха навън + 10-15 мин. колело, отделно и преди обяд имах доста ходене пеша...днес усещам, че попрекалих...

# 577
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
При мен нищо ново - аз си карам 80 DO. В седмиците, в които съм в цикъл разреждам тренировките и така изоставам с 1 седмица, ама здраве да е.
Още не съм си научила графика в 3-та фаза и днес се бях настроила за cardio core даже потривах ръце, че тъкмо кратичка и лекичка, защото после като изляза и през 30 мин трябва  да съм ту в центъра ту в комплексите, че и 2-мата имат ангажименти - състезания, уроци, рождени дни... лудница ще е, стартът е в 10 Grinning
Но УВИ.... днес било кардио флоу, мятам го докато не съм размислила и така днес ден 58.
Искам вече да я избутам и да подкарам Ч§Х. Последните седмици ми идва в повечко ....

Допълвам кардио флоу в 5 рунда, последните 3 не ги направих. Както писах, идват ми в повече тренировките от по час в последните дни, пролетна умора ли е... нямам идея.
Отделно във 2-та фаза бях супер, сега се чувствам леко раздута... Още 2 седмици ще ги избутам...

Последна редакция: сб, 23 мар 2019, 09:04 от TDI

# 578
Кристи, приятно!
Арсен, имам мускулна треска от Никол, ще се прави често!

Днес Cardio  core express на Деби и пак от нея 12 минути корем. Щях да хвана балкана, ама между 10 и 12 ще идват за телевизора техници, по-точно за кабелната. Нищо, после ще се поразкарам.

Приятен и слънчев ден!

# 579
За днес - Metamorfoza с Ева (но само първите седем кръга, защото си спомням, че в 8-10-и темпото се забавяше) + една кардио тренировка на Никол (само за добре координирани хора, мен лично на хип-хопа ме позагуби).
https://www.youtube.com/watch?v=pBHEH1TfZXk

# 580
Аз като развален грамофон, но може ли някой от тези трениращи с Хамър и Чизел да ми каже от къде да я сваля?

За вчера - booty 80Д0+спининг

# 581
  • 1st floor
Духче,  Hug
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=5143950

Аз вчера почивах, днес сме планирали мързелива разходка из Сърбия и пак ще пропусна. Реших, че нещо не мога да следвам програмата по план и ще разредя тренировките през седмицата. Когато свърша, тогава. Stop Хранителният ми режим също явно ми изпива силите, заради намалените В и леко ще ги вдигна. Днес ще е чийт дей.  Mr. Green Ще се набляга на мръвки. Съседите не могат да ме впечатлят с десерти. Laughing

# 582
Духче, като се прибера у нас ще ти пратя линк от руския торент.
Но, имам път към 20 Мин, а после ще пие кафе.
От gsm-то не съм се оборавила да пращам линк, срамота Simple Smile
Непо, ме изненада в гръб :kiss*:

Последна редакция: нд, 24 мар 2019, 06:53 от Jerry F

# 583
За вчера Ab intervals и Lower focus от T25 alpha. Днес съм замислила Total body Chisel + 10 min ab Chisel, но не знам кога ще го вместя.
TDI, същото е и при нас. Записах баткото на фехтовка, която е от 9-10 през уикенда 😂. Много са ми неудобни часовете, но пък детето е много ентусиазирано.

# 584
Непо, Джери, благодаря Heart

Общи условия

Активация на акаунт