Тренировки в домашни условия - 98

• 43 605
  • 733
  •   1
Отговори
# 585
За вчера два часа 🐕 преход в планината Grinning Непоооо ,има ли каймаааак ?😍

# 586
За днес половин час тичане, 10 минути степер, в седем часа сутринта дребното ме строи да играя и футбол в двораТа предимно кардио, след малко и  разходка в зоопарка.

# 587
За днес - Total Body от A Week of Hard Labor със Саги (любимата ми тренировка със Саги, в която той се държи като нормално човешко същество, а освен това е подбрал един изключително приятно сложен участник, който освежава задния фон). Само нещо не прецених тежестите. Трябваше да сложа тези за китките от 0,5 кг за оптимално натоварване, но се сетих чак към последните повторения.

# 588
За днес отчитам баир будала - 3 км страшен напън на един баир в Лукорско, ама с колело. На две места бутах. После 3 км спускане и малко на прав терен. А уж ми беше ден за почивка

# 589
Ха-ха, Духче. Сигурно е било забавно.
За днес ден 1 от ниво 3 на 90 дневното предизвикателство на Руми.

# 590
Аманда, беше. Накачване се чудех кога точно ще ми спре сърцето и си казвах "ей сега, ей сега точно след 1 минута ще умра и ще поставя световен рекорд по висок пулс, сигурно ми е около 250, жалко че никой няма да разбере, защото ще съм умряла". На слизане беше нещо средно между "Аз съм птица... летяяя", "Ох.. на качване не умрях, ама сега вече ще умра със сигурност, човешко същество не е създадено да се движи тооолкова бързо. А, какви хубави спирачки, защо мирише на изгоряла гума" и така... та да, забавно беше, като за първи път на колело от години насам, се вързах на акъла на ММ, да "тренираш бе, 3 км само баир, да видиш спининга как ти се отразява", "ама айде сега, то това е тренировка" Laughing

# 591
  • 1st floor
За вчера два часа 🐕 преход в планината Grinning Непоооо ,има ли каймаааак ?😍
Аз каймак не обичам, но паприка у павлаци обожавам. Ако не беше забраната на границата, добре щях да заредя в багажника. Осмелих се само с един брой вчера. Преровиха ни колата, но митничарката беше  в добро настроение и не ми взе кофичката.  Joy Иначе се наядох с мръвки, една малка бира и четвърт питка, току що изпечена.  Heart Eyes
Ниско ми е кръвното и сега след кафето, ако не ми просветне, ще изпия един айран със сол. После съм планувала Booty ден 56.

# 592
Вчера Исо стрендж чизъл + 22 мин за дупе с Никол. Бг клековете в първата отново ги правих по метода на Усманова (кракът който е напред образува 90 градуса, а този който е назад го спусках наза и надолу) с 9,5 дъмбел и направо си ме заболя дупето, точно там удря. Накрая се довърших с Никол, тук първият път не успях да я направя цялата с 2 кг в сгъвката, някъде по средата смених с 1 кг, а снощи, мисля, че я правя за 3 път, успях да я направя цялата с 2 кг.
Днес почивка.

# 593
Звезди ми прати списъка, ще го сложа в началото на следващата тема, ако имате желания други за нещо казвайте, докато е време Simple Smile

Аз се опитвам да си създам навика да правя кардио сутрин рано (5,30 - 6,30) на гладно и съм нонстоп недоспала и доста уморена - ние обърнахме времето преди 2 седмици и още го усещам.

16/33 Rowing 44 min
17/33 Step Reebok The Video
18/33 Elliptical 33 min
19/33 Rowing 33 min + (някаква тренировка с тежести довечера)

# 594
Агент, аз пък отказвам/отказах (ох никога не знам в какво време трябва да се спряга този глагол в този контекст) цигарите. Самичка се будя около 4-5 пълна с енергия. Било нормално в началото, мозъкът бързо се насищал с кислород. Не се оплаквам де, денят ми е дълъг и хубав. Но ми е странно.

# 595
Момичета, здравейте!
От няколко дни мисля и премислям, накрая реших да се посъветвам с вас.
Оказа се, че ми е изключително трудно да тренирам 5-6 пъти седмично, а явно като не следвам плътно програмата се демотивирам много.
Та, мислех си за тренировки три пъти седмично. Обаче как точно да ги разпределя?  Мислех за цяло тяло (понеделник), горна част(сряда), долна част (петък). Вторник и четвъртък са ми дните, в които танцувам, ще мине за кардио. Събота и неделя с децата по поляните.
Как мислите, ще се получат ли нещата? Тренирам за стягане и тонус, а не за сваляне.

# 596
Кайлис, не виждам защо не. Има доста тренировки, които можеш да заемеш от различни програми в зависимост от това с колко време разполагаш. Само във фиксовете напр. имаш по две тренировки за горна и долна част на тялото + dirty dozen/за цяло тяло/. Имаш и бонусната Barre Legs. Можеш да правиш и предна и задна част на тялото/напр. да редуваш тренировки 3-10 от БР/ + нещо отделно само за крака. Джанет Дженкинс също имаше подобна концепция с две тренировки, които се редуват. Има много варианти.
За днес - две тренировки от Каси. Или аз не съм я проверявала от твърде много време, или тя внезапно е преминала на тъмната страна, но е направила серия от изолиращи тренировки за различни части на тялото, които са съвсем стабилни/поне тези, които пробвах днес/. Пак си бърборка, но основно в началото. След това практически няма почивки и всичко върви в казармено темпо.
https://www.youtube.com/watch?v=wELrn0f53XI&list=LLa7LbIRAPA … 2ij5w&index=3
https://www.youtube.com/watch?v=xGxbB72qBig&list=LLa7LbIRAPA … ;index=3&t=0s

# 597
  • 1st floor
Кайлис, и аз се измъчвах с това,  че едва  вмествам шест тренировки в седмицата. После реших, че не си заслужава да се терзая.  Mr. Green Ето тази седмица имам план да пътувам събота  и неделя. Тоест, остават ми пет дни. И предвид, че съм адски уморена, най-глупавото нещо ще е да направя двойна тренировка в някой от дните. Почивката ми също няма да е лежане, а катерене в планината, така че не смятам да си режа вените. Просто продължавам по план и ще завърша програмата малко по-късно. Също така размествам и кардио дните в дните ми за миене на коса... Joy Абе, нагласям си го както ми е добре за мен.  Laughing Може и да не е най-правилното нещо, но не мисля, че е непростим грах и ще съсипе целия ми труд. Stop

За днес Cardio Core Ден 55 и края на първа седмица от Фаза 3. Хареса ми. Очаквах нещо много трудно и гадно, а не беше.

# 598
За днес ден 2, ниво 3 от 90 дневното предизвикателство на Руми. Сякаш реших да го правя. Възможно е и да ми омръзне по някое време, но на този етап е точно това, което търся.
Духче, браво за цигарите. Някога и на мен може да ми се случи да опитам:smile:
Аз май тренирам почти всеки ден. Когато  не искам нещо много натоварващо, правя около 30 минути степер или тичам по стълбите, в двора. Но това е , защото не правя нещо  много сериозно, не вдигам сериозни тежести. Тренирам си с две гири по пет килограма.
Миналата седмица пробвах да тичам на полето, но на връщане ни нападна една домашна овчарка. Оказа се, че домашните са много по-страшни от бездомните.
Стопанинът беше решил да я разходи с колелото -той на колело, кучето без каишка. Отдалеч ме убеждаваше, че не е агресивна, но кучето нападна моето /моето е кокер/, бутна ме и мен на земята. Мъжът доста се позабави да слезе от колелото,  защото не беше първа младост....А и после едва е задържа, наложи се да легне върху нея.
 Както и да е, разминахме се без рани, но ужасно се уплаших, кучето също трепереше. След това известно време заеквах /никога през живота ми не се беше случвало..../

# 599
Аз съм кучкар от дете, но съм се научила, че на куче вяра не можеш да имаш. И най - хрисимите същества може да те изненадат по всяко време. Точно немска овчарка свали скалпа на съседка, при условие, че я познаваше от бебе, винаги се лигавеха двамата и бяха голяма любов. Оттогава винаги не с едно наум, а с три.

Общи условия

Активация на акаунт