Тренировки в домашни условия - 98

• 43 601
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
Лелел, Аманда, изпадам в ужас като си помисля. Добре че сте се разминали само с уплаха. Аз изпитвам страх от малко по-големи кучета,  заради подобна ситуация, но бях на 10 годинки тогава.

Вчера Core Cardio от Beta T25. Днес Iso Strength Chisel + 15 min Glute Chisel.

# 601
  • Бургас
Здравейте !
Отчитам за тази седмица Дупемания 9 и 10.  Имам ужасна мускулна треска от вчерашната тренировка - целите крака - и квадрицепси, и дупе, и междукрачие Flushed Това е най-вече от първото упражнение , което е нещо като напад назад, но напров сядаш на свития крак, и с тежести.
Утре смятам да разтягам, че в четвъртък пак ще е Дупемания 9, да имам сили Simple Smile

Аманда, това с кучето е страховито. Имам подобна история на почивка в едно село, но бях с колело и успях да се измъкна бързо.
Духче, браво за цигарите! Аз нещо нямам мотивация /все още/, страх ме е да не стана 100 кг. А покрай бременности, кърмения и след това имам 8 години без цигари. Нооо много лесно се започват.

# 602
Amanda, страшно съжалявам за случката Sad Обичам кучета, а децата ми ги обичат дори повече и от мен, но мразя безмозъчни стопани на кучета! Щерката като беше на 2-3-4 год и я заведях в Южния парк налиташе да прегръща и целува всички добермани и питбули и всяко друго куче по-голямо от нея - е, едно не видях с намордник в парк, където дребните деца бяха повече и от кучетата. Изобщо не е нужно животното да е лошо, просто може да се стресне от някое нагло детенце като моето, което просто ги награбваше в гръб.
Една овчарка е достатъчно силна за да повлече и мъж 120 кг. на колело, този идиот ти дължи огромно извинение!

Алина, кои са най-големите тежести които Руми ползва в Дупемания?

И изобщо по принцип в програмите на Руми какви са най-високите тежести!

Вчера се довърших с Booty Ден 39/фаза 2 от 80ДО и си я обявявам за моя лична по-по-най любима тренировка за дупе. Камилите ги правих с 20 кг и най-смешното е, че сила в дупе и крака имам за да направя упражнението с 20 кг, но коленичила да се пресегна и да вдигна за да ги гушна тези 20 кг си е зор Wink След ударна доза магнезий днес си усещам долната част, но не съм скована.

19/33 Rowing 33 min + 80 DO Booty D39/P2
20/33 Elliptical 44 min.

# 603
  • Бургас
Агент, Румяна навсякъде е с 2х5 кг гири. И аз въпреки това изнемогвам на някои упражнения, мисля, че е от темпото и броя на повторенията. Отъмн хич не я усещам с тези тежести /говоря за 21 DF и 21 DFX/, не съм правила 80DO.

# 604
И изобщо по принцип в програмите на Руми какви са най-високите тежести!

След 90-дневното мисля не ползва друго освен 2*5 или 2*3 гири, за някои неща хваща двете гири в една ръка. В по-старите и програми е пълнила раница или сак с по-голяма тежест, последното, което правих и помня беше за суинг с една раница, която доста дрънчеше вътре Simple Smile
Аз не мога да я стигна с 2 петици, а други програми правя и с 2*10 ... не знам сигурно е от темпото, а пък и аз не съм особено силна всъщност Thinking

# 605
Аманда, искрено съчувствам, позната ми е ситуацията Purple Heart
.
Духче, браво за цигарите! Аз нещо нямам мотивация /все още/, страх ме е да не стана 100 кг. А покрай бременности, кърмения и след това имам 8 години без цигари. Нооо много лесно се започват.
Скрит текст:
Аз много четох, много мислех и достигнах до извода, че това са глупости. Има хора, които напълняват, защото постоянно се тъпчат. Първите няколко дни е тегаво, чудиш се къде да си завреш ръцете и какво да изядеш. За това минах 3 дни на плодове и зеленчуци - ако ще гриза нещо, поне да е здравословно. И се сугестирам постоянно, че ей сега всъщност, ще отслабна, защото оранизмът ми ще се изчисти от всички токсини и гадости и ще започне да функционира нормално. В крайно нервни ситуации, смуча тука една електронна цигара, но без никотин - само течност с 0 мг никотин. За седмица не съм напълняла, не съм и отслабнала де 

За днес = спининг. Искам да вкарвам нещо за горна част или нещо като 80 ДО, но по-кратко. Много уморително ми идва и спининг и 80 ДО. Може би ще си правя само по един кръг от тренировъчен ден, какво мислите?

# 606
Това за цигарите не е точно така,никотина наистина засилва метаболизма,но отказването е едно от най-хубавите неща ,които човек може да направи за себе си.За днес фикс екстрийм плио-загърбих всякакви предразсъдъци и я направих между работата и ходенето на рожден ден ,по кецове и дънки,не съм се събличала изобщо.....доволна съм😁

# 607
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Не мога да стигна до вас, чета ви искам да си кажа, обаче все не остава ред...

Агент и мен ме мъчи умора, др седмица съм предвидила отпуск. Може да е липса на витамини...
Не знам дали не е от 6-те тренировки седмично, в крайна сметка от миналата седмица съм ги разредила през ден. Будя се нощем, изморено ми е, гади ми се, не се чувствам добре. Обвинявах храната, обаче не е от там.. смених кутийките на Оутъм, В Ротация, ВМ и Ц все същото. Разреждам тренировките и съм ОК. Правя пак 6/седмично и още след 4 ден започвам да се будя. Явно за мен оптимума е 3 тренировки + почивка, или ФБ имаха леко кардио, или 3-1-3-1 тренировки към почивки.

Днес на 2 пъти ми прилошава по време на тренировката за крака, но се заинатих и я завърших. Утре мисля да пропусна 80 DО и да плувам вечерта с малката.

Определено 80 DO ми даде по-голям контрол в/у тялото, чувствам се по-силна, а толкова кръгло дупе не помня от кога не съм имала. Обаче много ми идват тренировките, ще завърша 2-ра седмица на 3-та фаза и после предвиждам седмица ежедневно ходене в гората, йога и ей такива неща. После ще завърша 80DО и ще започна Ч § Х. Ще върна зумбата и кангото, че ужасно ми липсват.

За съня исках да ви питам. Вие по колко часа спите?

Също на някой случвало ли му се е да има крампи по корема? Случва ми се за 2-ри път вече и е адски неприятно, точно като на прасеца - мускула става на камък, надува се и много боли. Свивам се и не мога да мръдна докато не отмине. Лошото е, че се случва навън с децата, пък то малкото не може да разбере какво ми се случва и ме дърпа да стана Sad
Магнезий пия, друго не ми идва наум.

# 608
За днес - Strong Express Upper Body от груповите тренировки на Кети. За цигарите - да, ускоряват леко метаболизма, но е вярно и че много хора почват да хапват повече, като ги спрат. Първо, променят се вкусовете (храната вече не горчи), а освен това и компенсират по някакъв начин отказа.
ТДИ, аз обичам да си поспивам. През седмицата - поне 7 часа, а през почивните дни- и повече. Крампи на корема не съм имала никога. Само на задно бедро, прасец и стъпало.

# 609
  • София
Аз започнах пак 21 Фикс с комбинация режима с шарените кутии.Намалих кафето , само сутрин пия и край.През деня чай и вода с лимон.

# 610
  • 1st floor
Крампи на корема съм имала при разтягане. Боли и е много гадно.
Спя по осем часа, когато не съм във фаза да се будя посред нощ.
За днес - ААА Ден 57.

# 611
  • Пловдив
Здравейте! Аз наминавам само да кажа здрасти, от миналата седмица едвам правя по 2 - 3 тренировки седмично, нещо не можем да се организираме. Ставам си сутринта в 5.00 чинно, но до 6.30 си пия кафенце и се мотам, все си миля, че през деня ще тренирам, ама не ми остава време или спира водата, абе ужас. Смятам след ваканцията, че ще ни няма с мъжо доста дни, да мина на месец 3 на Шалийн, щото този втория месец хич не ми хареса и не ме удовлетворява. А ще видя, прави ми се и фикс екстрийма, може да ги сменя, доста по бързо ще влезна във форма с него. Чета ви всеки ден и си се чудя защо толкова много трениране те, някои и по 2 пъти на ден, съчетано с малко ядене и става кофти. Човек като се въодушеви и не знае спирачки. Имах приятел, спортист, той така тренировки всеки ден по два пъти, контузи се и вместо да спре, продължи. И си му стана хронична контузията и това е. Човек от главата си пати 😀. Та, на всички болни, нечувстващи се добре и прочие - умната. За днес мисля някакво бързо кардио да спретна.
П. С. Аз спя по 6 часа и половина. Весел ден.

# 612
Момичета, благодаря ви за съчувствието за кучешката случка. Важно е да отбележа, че моето куче беше с каишка, по никакъв начин не е нападало другото. Даже, когато човекът ми каза, че неговата не е агресивна, решихме, че кучето идва да си играе, а не да напада..... Но ви разказах най-вече да се оплача, че ми отпада опцията за тичане по полето, а там е прекрасно. Евентуални събота и неделя, когато съм с мъжа ми.
Агент, знам ги твоите сладури как са с кучетата. Като моите. Те изобщо нямат никакъв страх нито от домашни, нито от бездомни....Не правят разлика и в породите.
За цигарите - най-жестоките напълнявания са ми били след спирането им. Дори и по време на бременностите подозирам, че напълнях от спирането на цигари, а не от самите бременности. Защото основно качвах през първите месеци, когато ми се гадеше и почти всичко, което хапнех, отиваше навън. Три години след раждането на малкия ми син също реших да ги спирам по едно време заради жесток вирус. Тогава също напълнях много, но предполагам, че цялата работа беше от стрес от спирането. Станах абсолютно асоциална, не можех да говоря с хора, не излизах с приятели, трудно работех, защото не можех да се съсредоточа. Но всеки минава по различен начин, има хора, които дори отслабват.
За днес 40 минути степер.
Руми прави тренировките с две по пет, само гребане, суингове с двете заедно.И аз така, но малко са неудобни за хващане моите гири и понякога се изплъзва едната

Последна редакция: ср, 27 мар 2019, 08:08 от Amanda.D

# 613
За цигарите:
Скрит текст:
Както казах, аз много се подготвих. Четох какво прави никотинът, за освобождаването на допамин и адреналин, за кръвната захар и инсулина и изобщо - почетох си добре. За мен всичко е игра на мозъкът, пък моя освен да го излъжа, че съм слаба, други проблеми със сугестиране не съм имала. Ходя на спининг всеки ден - спортът влияе по същия начин, като цигарата в освобождаване на допамин и адреналин, медитирам за да се успокоявам и да намалявам равнищата на кортизол и де да знам. Някакви сериозни драми не съм имала. Първите три дни ходех като психопат по улиците и ми дори щях да си изям боя от един "батка" - той беше виновен, но аз бях безсмъртна и бясна и изобщо не ми пукаше, че може да ме смели от бой. За седмица не съм напълняла. Но не съм и отслабнала, пък уж съм на режим Simple Smile
За днес - йога за стегнати мускули, но не ми хареса.
Спининг.

# 614
  • На ръба..
TDI  Hug поста ти дойде съвсем навреме, за да ми се изясни картинката.
През седмицата спа средно м/у 6 и 7 часа, последните няколко дни обаче не се събират повече от 5ч и това даде веднага отражение на тренировките, интервалите от по 45сек на Руми едвам успявах да довърша, а част от тях още на 30-та сек приключвах, просто не ми достигаше сила, ето къде е било разковничето.
Мен също ми е неудобно да хвана двете гири в една ръка и при гребане следва пауза да преместя тежестите на едната ръкохватка и пак се почва, знам че губя ценно време, но не мога да ги захвана така, че да ми е удобно.
Сега гребането го изпълнявам с 2*2,5кг, но усещам че мога повече, мисля да сложа още 2,5кг и да пробвам 5 бройки с 7,5кг и останалите 15 с 5кг.

Общи условия

Активация на акаунт