Тренировки в домашни условия - 98

• 43 594
  • 733
  •   1
Отговори
# 630
Аманда, без гири обаче ще ти дойде леко Hug

Агентко, не си само ти така с Румяна. И аз не я долюбвам по абсолютно същите причини.

# 631
И аз бях започнала дупемания,обаче паузирах за да направя близък до нейният брой повторения и тренировката реално излизаше плюс 15 -20мин,стори ми се доста натоварващо да стоиш на стоп бутона,я в другия случай неудовлетворително тя да направи 10 повторения,а аз 4 примерно....

# 632
Аз имах много шантава седмица и съответно малко тренирах, не стига годишното приключване, ами за капак и една ревизия , затова не съм се отчитала.
Та така в сряда 3х10 мин от 30 day butt lift challenge
петък - БР 9
Вчера големият ми син (17 г.) ми заяви, че искал да тренира с мен. Направихме една кратка от Фитнесблендър за горна част, днес се чудих като за него, който нищо не е тренирал, какво да е и реших - Руми за начинаещи. Така че срам не срам, за днес това ми е отчета - 20 мин. начинаещи Blush Иначе с него се чувствах като инструктор Joy , но пък ме радва че има желание, да видим само докога ще е.
Надявам се другата седмица да съм вече редовна и да си направя последните две седмици от БР.

Последна редакция: сб, 30 мар 2019, 17:55 от desi_ks

# 633
Някой някога беше дал чудесната идея при много високо темпо тренировката да се гледа при друг фрейм рейт (забавена) - дори и на ютюб става, макар,че там няма малка стъпка.

# 634
Дупемания, толкова отдавна беше като я правих, че общо взето не си спомням нищо от нея...странно...а 90ДП го правих още по- отдавна, обаче него си го спомням много добре, даже се сещам за някои тренировки като 10 мин. бърпи лудост, имаше една брутална за дупе, като имаше активни почивки за цяло тяло и те бяха - лицеви, гребане, мечешки опори и какво ли още не Sweat Smile...и едни тен тен тренировки имаше, те ми бяха смърт...някой помни ли ги? Simple Smile

Аз продължавам да обмислям с какво да продължа...останаха ми 4 тренировки до края.
Днес отчитам Макс хамър стрендж + 15 мин. лег хамър. Утре предстои кардио чизъл.

# 635
Вчера почивах. За днес и аз отчитам Max Hammer Strength + Core Speed от T25 Beta.

# 636
За вчера - Split Sessions Lower на Кели Кофи-Майер, а за днес - една пирамидална тренировка с пудовка от серията Virtual Skogg.
Никога не съм правила Руми. Твърде са ми еднообразни програмите, прекалено често включва натоварващи ставите упражнения и също малко ме дразни като представяне. Напомня ми/като структура на тренировките, не като визия/ Зузка Лайт, така че ако някой иска да разнообрази Руми, може да пробва Зузка. Мисля, че е доста добре представена в групата Фитнес дома и видео-тренировки. Аз дори правя понякога някои от нейните като допълващи, по-специално от Lifted Butt Series и ZCUT, където плиометрията няма или е в много умерено количество. Зузка също има програма за начинаещи - Bunny Slope, но като се има предвид, че тренировките и са за по-напредналите, тази ще да е поне средно ниво. Нещо като долната тренировка за начинаещи на Боб Харпър, която пускам за всички, които се чудят какво да правят в неделния ден (но предупреждавам, че е за най-напредналите начинаещи в света).
https://www.youtube.com/watch?v=lW8-P152DDI

# 637
О, да, аз правя Дупемания, като пускам видеото със забавено темпо.
Иначе това безсмислено препускане ме влудява Twisted Evil
Отдавна не съм правила тренировки от програмата, но, когато ги правя, имам куп условия - само силовите тренировки, на забавено темпо, не повече от две тренировки седмично, пропускайки/заменяйки тук-таме някое особено безсмислено упражнение.

Между другото, повечето от вас знаят за невероятно глупавото(според мен) и недалновидно в дългосрочен план решение да свали от сайта си рецептите, които ще бъдат част от бъдещата й книга. В знак на символичен протест спирам споменаването на името и продуктите й по какъвто и да било повод. Това беше за последно Peace
Не понасям алчността и тарикатстването.

# 638
Аз харесвам Руми, защото благодарение на нея разбрах , че може да се тренира вкъщи.
90 дневното предизвикателство, ниво 3, е много натоварващо, но хубавото е, че тренировките са няколко, всяка  по десетина минути, понякога и по пет и има психологическа измама, че аха и свършва лудостта. На мен ми харесва на този етап, но съм  минала едва първите четири. За днес се колебая дали да почивам или да направя ден 5-и, ще го реша.
Може и да направя предложеното от Кристи с гири.
п.п Боб Харпър ми е най-любим от всички мъже треньори, които съм виждала, като излъчване.

Последна редакция: нд, 31 мар 2019, 08:50 от Amanda.D

# 639
Аманда, това сигурно е защото той е открил и притърнал своята женска  страна☺.

# 640
Ха-ха , не знаех.Просто ми изглежда интелектуалец в света на спорта:-)

# 641
Аманда, това сигурно е защото той е открил и притърнал своята женска  страна☺.
Joy Joy Joy Joy

# 642
За днес Chisel Cardio + 15 min glute Chisel. Мисля по-рано да си легна днес, че да вляза в ритъм с новото часово време.

# 643
За днес - 3-2-1 Workout с Крис Фрайтаг, която е в специалната ми подборка на тренировки за много мързеливи дни. П.П. Оказа се, че Bunny Slope на Зузка, която коментирах вчера, е качена в ютюб и си е съвсем за начинаещи (чак не повярвах, че е създадена от човека, който е измислил упражнението plank air jack). Ето линк (Агент, моля ти, добави го в списъка с програми за начинаещи).
https://www.youtube.com/watch?v=7JeFyj9C3no&list=PLYcX6uov3L … HftEVkrUWKui8EkN9
А за феновете на Боб пускам линк към цялата Black Fire
https://www.youtube.com/watch?v=4X2TokFq3yM&list=PLAHK1R1xTF … AWjudYOzkrID-BdoB

Последна редакция: пн, 01 апр 2019, 00:23 от zvezdi4ka14

# 644
Звезди, този списък има ли го вече някъде постнат или е за следващата тема?

Общи условия

Активация на акаунт