Тренировки в домашни условия - 98

• 43 591
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
За следващата тема. Аз периодично нещо се присещам, но след това забравям да го добавя, а и понякога се колебая, защото се влияя и от личните си пристрастия. Например нещо може да е за начинаещи, но да ми се вижда дълго, поради което не го включвам(защото в моите представи начинаещите не трява да се натоварват с тренировки над 35 минути, ца да не вземат да се откажат). Или пък да е кратко, но да не го харесвам, и пак да остане извън списъка. Имам поне две-три такива програми, за които още не съм решила. Но Зузка е единствената, която пропуснах, тъй като мислех, че ще е твърде трудна, но всъщност си струва да се добави.

# 646
Възхищавам ти се на търпението и ентусиазма Hug И благодаря за усилието! Не съм начинаеща, но със сигурност ще намеря интересни видеа Simple Smile

# 647
Кристи, не съм те забравила. Бях болна тези дни и само лежах.
Не знам, от храна ли беше, или вирус, но като дигнех гира и се продрисквах .
И без това сега не можах да заспя да стана да направя една тренировка. Много съм добре де ....

# 648
Зузка откъде го изкара този бюст https://www.youtube.com/watch?v=7JeFyj9C3no&list=PLYcX6uov3L … HftEVkrUWKui8EkN9 .  В BodyShred-a на Джилиън не я бях забелязала да има такъв .Доста е разсейващо Stuck Out Tongue Closed Eyes  
Скрит текст:
Не можах да се въздържа да не изкоментирам Wink

Последна редакция: пн, 01 апр 2019, 10:22 от kate-aqua

# 649
 От мнооого време не бях писала ,но иначе си ви чета .И си тренирам .Повече от 2 месеца карам на следната програма
Понеделник :  Dirty 30 Fix + Cardio 1 BodyShred  или Cardio 3 BR
Вторник : Lower Fix + Cardio Fix или Cardio 1 BR
Сряда :  Upper Fix + Cardio 2 BR
Четвъртък : ALO 2 (Booty )  + Eva https://www.youtube.com/watch?v=cdV0i_duQZ8
Петък :Total Body Cardio Fix +Pilates Fix
Събота : Banish Fat ,Boost Matabolism на  Джилиън или някое друго дълго кардио
Неделя : Barre Legs + Flat AbsFix  или почивка

Когато нямам време, пропускам кардио тренировките . Чудих се дали да не направя пак 80 ДО ,но ми е малко скучно цял час без кардио . А така хем правя и силова и кардио тренировка ,хем сменям треньорите .  Скоро смятам да сменя тренировките от фикса с тези от Фикс екстрийма ,дано да ми остават сили за кардиото след това .
С храната обаче ситуацията е доста зле ,та особен визуален ефект от тренировките няма ... и трябва да се поправя Flushed

Последна редакция: пн, 01 апр 2019, 03:31 от kate-aqua

# 650
24/33 Rowing 36 min
25/33 Ewa - Secret Pilates
26/33

# 651
  • 1st floor
След прекрасен слънчев уикенд в Централен Балкан и горещи мекици с истинско боровинково сладко днес се завръщам в нисковъглехидратния си режим и се отчитам с ААА Ден 57.Следя за идеи какво да подхвана след 80ДО, но най-вероятно ще си спазя лятната традиция с БР.

# 652
О, Непо, благородно завиждам. Едно, че бях болна, друго, че седмица при нас не спря леден, ураганен вятър. Даже ме поваляше, а аз хич не съм слабичка.
Снощи Тотал боди Чизел и абс-то й. А и 7 минути от Руми за бедра и задните прелести.
Сега, към 11 да метна един лек фитнес.

# 653
Джери, за кое си ме забравила Anguished

# 654
Да направя списък на удобните екопътеки, подходящи за ТМ около София.

# 655
Ааааа, то не се губи! Сезонът сега започва Hug

# 656
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Според мен добре се решила да разредиш тренировките. Мен също много ме натоварваше 80DO и затова я прекъснах. Като натоварване имам предвид психически. Може би тренировките ми идваха твърде дълги... Сега ставам и нямам търпение да тренирам. Програмите, които правя последните 3 месеца ме зареждат и съм щастлива от този факт.

Аз съм зациклила на 2-ра седмица от 3-та фаза. Искам да я завърша, но не ме кефят тренировките, никога не съм харесвала подскоци. Отделно апетитът ми удари тавана и това също не ме кефи + че се будя посреднощ.

Та не съм тренирала от седмица може би... може и да са 5 дни, не съм сигурна. Но само при мисълта да се върна към подскоци и ми се отщява. От както спрях 80ДО спя и се храня нормално.

Инак не съм се спряла, всеки ден сме на поход някъде с децата. Тръгваме по това време към 11:30 и се прибираме към 20ч.

Днес ще плувам следобед.

Агент, Шон и на мен ми се струва остарял и изморен + споделям мнението за Румяна.

# 657
Аз днес отчитам БР 11, направих я, хареса ми, с изключение на 2 упражнения, които модифицирах.
Започвам да се замислям с какво да продължа. Харесват ми резултатите от БР, но има още какво да се желае за дупето. Какво мислите за The Butt Bible? Приемама всякакви предложения Grinning

# 658
Здравейте!
Минавам да напомня, че от два месеца мрънках за болящо коляно, което много се проточи. Е, мина ми! Smile Отпразнувам завръщането към тренировките с БР. Дотук нищо интересно, БР1 отчитам Simple Smile))))

# 659

Аз се присетих за Зузка  и днес правих тренировка 10 от Lifted Butt Series, която почна с инструкции да не си помисляме да пипаме пудовка под 12 кг и продължи с бърпита. Довърших с Ева и Ćwiczenia na mięśnie brzuch, защото 1-2 пъти месечно се сещам и за коремните си мускули.
Кейт, аз пък Зузка без бюст не я помня, но и аз съм правила общо две тренировки от бодишред.
Деси, трето ниво на The Butt Bible е много хубаво, но първите две могат да дойдат леки след БР. Евентуално почни с второ за една седмица, за да прецениш. Там няма кардио, трябва да си включиш нещо по твой избор.
П.п. Барбабо, честито оздравяване.

Общи условия

Активация на акаунт