Каква порода е кучето ми?

• 2 700
  • 17
  •   1
Отговори
б Здравейте,преди около месец си взех това кученце от едно момче което го подаряваше и затова не знам каква порода е с точност момчето ми каза ,че е пинчер смесен с друга порода ,но не ми прилича много на пинчер и не съм на ясно с тези породи като цяло затова ,ако ви прилича на някоя порода моля споделете.

Последна редакция: чт, 07 фев 2019, 20:44 от Randu

# 1
Адски е сладко, но не знам дали има порода. Всъщност какво значение има? Кученцето е страхотно.

# 2
Супер е кученцето Simple Smile

# 3
Може да е смес между 2 породи, наистина е много сладко. Моля ви не го изоставяйте ако се окаже, че не е породисто.

# 4
Не , не бих я изоставила каквато и да е.Тя е много умно куче и лесно се дресира ,затова ми е любопитно дали е породиста.

Последна редакция: чт, 07 фев 2019, 21:44 от bubanka

# 5
  • Terra incognita
Ако изключа цвета ми прилича малко на Джак Ръсел. Много е сладка.
Майката каква порода е?

# 6
  • Майна Сити
Порода любов  Heart Eyes

# 7
Ако изключа цвета ми прилича малко на Джак Ръсел.
И на мен.

# 8
  • София
Има някакво участие на пясъчен пинчер и нещо друго. Много е сладко. Simple Smile
Аз също гледам подобно дребно мелезче, интересни са, защото съчетават магариите на няколко породи. Simple Smile

# 9
Порода Градинска любов, много е сладка Simple Smile

# 10
  • Бургас
Сигурно е между пинчер и джак ръсел.Много мило и сладко същество,важното е,че ви обича.Това,че е умно е супер!
Прегръдки от мен за нея!

# 11
Смес от седем най-добри породи.

# 12
Улична подобрена е породата. Какво от това,  нали си е ваше.
Дълги години любов ви пожелавам.

# 13
Много е сладък! Не знам каква порода е, но според мен - радвай се! Породистите кучета са по - кекави и боледуват много повече от колкото тези с неопределена, смесена порода👌

Моя пинчер също е смес, тоест таткото е чист, ама мамата не била, може би точно ми казаха +Джак, не се сещам.. И моето едно такова прелестно се получилооо, като твоето, но моя е черен с чипа муцунка❤️❤️😍🤗❤️Мен ме интересуваше дали ще ме приеме и ние него, но той моя такава прелест, че няма човек, който да не му се радва, дори и кучемразците също, но той е вълкодаФ и не се дава 😀Мисля, че малките кучета схващат по-бъро разни команди и т. н.

Може би девойката не се притеснява толкова дали е породисто, а се интересува каква порода е, защото определени породи си имат особени нужни за тях грижи,но това пале се нуждае само от лигавене, гушкане, храна и спане, аааааа и разходка😀+Ваксини и обезопаразитяване!!!
Гледай обичайни грижи за малки кучета, за ушичките и т. н.

Последна редакция: нд, 10 фев 2019, 11:27 от Анонимен

# 14
  • Бургас
Ох,на тази снимка,на която спи гушнато в скута на собственичката,с вирнати лапи,има много щастливо изражение.Иде ми да го нагушкам и нацелувам! Буба златна,дано е здравичка!
Не пропускайте обезпаразитяването, грижа и за вас,и за кучето е.Също и ваксините.

Общи условия

Активация на акаунт