Бяга днес от нас тъгата, бебенцата малки чукат на вратата.26.06-02.07

• 12 698
  • 362
  •   1
Отговори
# 150
Аз пък ходих на море в началото на 4 месец, едва  едва влезнала в 4м.Пекох си се, къпах си се и почивката ми се отрази много добре.Тогава вече имах и малко коремче, та си копаех дупка в пясъка, за да мога да легна и по гръб да се пека. Laughing

# 151
  • UK
helenapeeva  мила къпи се спокойно в морето аз сам от Бургас както виждаш и на плажа сам виждала МНОГО бременни да се къпят в морето... повечето мъжете им ги бутат с плажен дюшек  Wink

А ако те е страх все пак само се мокри  Simple Smile

# 152
 smile3532 smile3532 smile3532 И аз си копаех дупка за корема, а моят не беше малък. Мъжът ми се смееше много на това, защото аз правех и две дупки отгоре за гърдите. И те имаха нежда от по-вече пространство.  smile3521

# 153
Да явно има доста мнения по въпроса и то все различни newsm12  както и да е всеки си преценя сам на кое да вярва явно и генеколозите са на различни мнения по въпроса  newsm78 само ни объркват още повече  Shocked
Аз все пак ако забременея  Praynig  сега към края на август ще ходим на море за една седмица и не смятам да се къпя в морето ако съм бременна ще съм толкова щастлива че едва ли ще е голям проблем товадали ще влизам или не във водата.

Не налагам мнението си на вас момичета просто споделям аз какво съм чула и какво мисля а вие сами решавате нали така  Wink
Асега ви желая лек ден аз отивам на работа.

Обичам ви всички smile3525 smile3525 newsm51

# 154
Да, и аз мисля, че ако забременееш плуването в морето няма да ти липсва и да ти е голям проблем  Joy

# 155
Здравейте бъдещи момичета,

По-въпроса за бременност и морето, аз не мога да изкажа мнение, но още от сега заявявам че ако забременея този месец и ако моя гинеколог ми каже да не се къпя, официално се отказвам от това удоволствие на медения си месец... е, това си е голяма жертва, но в името на най-голямата радост на живота, няма големи жертви.  Flutter

Еххх, кога ли и ние които чакаме първичкото ще се разкопаем на дупки...  Blush

Даре, как мина в понеделник посещението при зъболекаря? (Извинявай ако си писала вече..) Надявам се кратко, безболезнено и разкрасяващо!  Peace

На нечакащите - много успех и само двете чертички да се виждат! На правещите - наслаждавайте се на тези моменти и ги уползотворете до max.

Приятен ден на всички!  
 bouquet

# 156
  • UK
helenapeeva права си и аз въпреки, че сам родена на морето не бих влязла във водата... Confused

# 157
  • ГОре на черешата...
Здравейте  bouquet!
Искам климатиииииииик smile3514!Направо ще пукна от жега !Мъжото пухти като морж sweating и сутринта каза ако Любка ЛОкумчева пак каже жеги,утре ще си имаме придобивка smile3508.Аз досега бях против заради детето/страх ме е да не настине/,но като гледам и то как се върти по цели нощи,май newsm78...Споделете ако имате климатик вкъщи - изстива ли се от него?
Вените ми са по-добре - вчера си купих изпитания български троксевазин и съм много по-добре.Днес даже си го взех и на таблетки,че то бяха болки - направо ужасТ  newsm27.
Ох,малко остана и до нашето моренце,аз каквато съм си жаба изобщо не излизам от водата  sport027...голям кеф...айде по-бързо да идва 20 юли и да отпрашваме  travel sun smile3548!

# 158
  • на пистата
добро утро и от мен, в петък трябва да ми дойде и вече не знам как ще издържа тези два дни направо се побърках вече. искам да съм бременна :

# 159
сега едно може би тъпичко въпросче от мен-като си бременна ти се покачва БТ,но ако не мериш през месеца БТ можеш ли след закъснение на М  да мериш и да разбереш?извинете ме ама не съм много запозната Embarassed Embarassed Embarassed

# 160
Аз мисля, че като си бременна температурата се покачва - 37 и нагоре. Така, че може да я мериш сега, въпреки че не си я мерила през другото време. Така смятам аз, ако греша някой да ме поправи.

# 161
Хелоу от мен    bouquet
Колко много НЕчакащи са на опашка Wink.Дано стискането на палци има резултат!

По въпроса за бременност и море да ви кажа опита ми.Първите месеци не се препоръчва защото няма оформена плацента и инфекциите лесно стигат до бебо.По нататък по принцип може.Но по принцип.Аз ходих в 7ми месец и....морска вода+жега=гъбки.Е, излекувах ги, но си беше гадничко.
За какво ви е да се къпете - то морето без това е мръсно вече Mr. Green.Това прозвуча май като онази приказка за лисицата и гроздето Joy

# 162
Добре,ако тоя месец не стане бебто,ще си викам "Не е станало за да мога да ида аз на море"!
А на басейн поне не може ли? Simple Smile

# 163
май нямам шанс-36,9-37,0 ми е БТ  newsm45

# 164
Не се отчайвай - нищо не се знае! Докато не ти идва - има и шанс и надежда! Стискам палци!

Общи условия

Активация на акаунт