Януарски бебета 2019! Тема 1

• 34 032
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
Здрасти и добре дошла. На моя Пухчо докторката му изписа вит.С, когато се разболя преди две седмици. По половин малка ампула на ден, за пет дни.

# 301
 Благодаря а колко сте голями  ние не сме болни леко  с нослето харка докторската каза че било нормално но се притеснявам

# 302
и нашето доста хърка, вадя постоянно сополчета, при вас така ли е? излизат едни белички такива

# 303
И нашето носле хърка, педиатърката също каза, че е нормално.

# 304
Здравейте и от мен. Отдавна ви следя, но не съм писала. На 31.01.2019г. се роди бебе Полина, 4040 гр., 53 см., нормално раждане. На 03.02.2019г. ми правиха ревизия, имаше много останала плацента. На 15 дни ни приеха в детска хирургия с възпаление на пъпчето и там се разболяхме. Сега сме със запушен нос и кашляме от секретите. Слагам адреналин 5 пъти на ден по 1 капка във всяка ноздра и дърпам с аспиратор.  За коликите давам био амика и за сега ни действа много добре. Снощи спа 7 часа, но през деня сме почти цял ден будни. Заспива за по половин, един час между храненията.

# 305
При нас какво ли не пробвахме за колики не помага изписаха ни еспомизан комфорт маи те малко ни помагат ние сме на хумана от раждането бях секцио и кърма нямам сега сме на лактана био спи много малко и нощем пак така пълна лудница сме

# 306
При моето бебе за коликите помогнаха капки Колийф. Съдържат някакъв ензим, който разгражда лактозата. В момента са на промоция в Ремедуим.

Иначе покрай хубавото време миналата седмица, с бебка свикнахме да сме по цял ден на разходки навън, и сега, като застуди, сме като затворници вкъщи и определно и двете не сме доволни!

Момичета, смятате ли да слагате ваксина за ротавирусна инфекция? Не е от задължителните ваксини, а педиатърът ни я препоръча и съм в чуденка. То има още време до навършване на втория месец, но все пак да се консултирам и с вас...

# 307
При моето бебе за коликите помогнаха капки Колийф. Съдържат някакъв ензим, който разгражда лактозата. В момента са на промоция в Ремедуим.

Иначе покрай хубавото време миналата седмица, с бебка свикнахме да сме по цял ден на разходки навън, и сега, като застуди, сме като затворници вкъщи и определно и двете не сме доволни!

Момичета, смятате ли да слагате ваксина за ротавирусна инфекция? Не е от задължителните ваксини, а педиатърът ни я препоръча и съм в чуденка. То има още време до навършване на втория месец, но все пак да се консултирам и с вас...

Да, смятам да сложа Ротавирус този път. С каката бяхме с ротавирус, беше ужасно, стигнахме до обезводняване и 3 нощувки в инфекциозна болница.

# 308
  • София
Аз мисля да се придържаме към задължителните ваксини.
И на нашия бебчо нослето хърка и вадя сополчета бели, но лекарката като го преслушва все казва, че нищо му няма. Малко ми е притеснено с тези сополки и предстоящите ваксини. Чудя се дали да не го заведа и при друга педиатърка за второ мнение преди поставянето.
Вчера направихме сладката погача. Мина много приятно. Днес разпускаме.

# 309
И при бебчо има хриптене. На носоглътката вякъде. Говорих с мой приятел, много добър унг. Каза стеримар да пръскам вечер без аспиратор. Нормални били тези секрети.

# 310
Благодаря а колко сте голями  ние не сме болни леко  с нослето харка докторската каза че било нормално но се притеснявам

Когато му ги изписаха беше на 15 дни. Иначе утре ще направи един месец.
Според мен, щом не е болно бебето, няма нужда от допълнително витамини (ако оставим вит.Д настрана).

За нослето, ако бебето е здраво - добре овлажнена стая и физиологичен разтвор са достатъчни.

Loitte, с другите деца бях абсолютно категорично против да слагаме ротавирусната ваксина. Сега... хмм, сериозно се колебая и мисля, че ще я сложим. Интересно как се променят хората с времето.

kalina87, Loitte, silwi7o1234
- искате ли да ви включа на първа странца в новата тема? Пишете ми на лични, ако искате - име на бебето, дата на раждане и кое дете ви е това - ако не сте го написали вече в темата.

Последна редакция: пн, 25 фев 2019, 15:03 от Jillian

# 311
Аз няма да я слагам ротавирусната. То другите със зор слагам. И без изследвания не давам да ми пипат децата. Единствените две деца, които познавам и са лежали в болница с ротавирус са единствените, които имат тази ваксина. Едната мама даже от тук я познавам.

# 312
az Sam za vaksinite

# 313
Исках да напиша "Ротарикс", не ротавирус.

# 314
Преди 2 седмици ни даде педи първия прием на ротавирусната,сега в четвъртък слагаме другите + 2 прием на нея.Аз съм за нея,понеже съм виждала 50 дневно бебче с ротавирус в болницата ужас .А и педиатърката каза твърдо За нея.Покрива се от НЗОК.

Последна редакция: пн, 25 фев 2019, 17:20 от shannel

Общи условия

Активация на акаунт