Януарски бебета 2019! Тема 1

• 34 032
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
  • с. Дълго поле
Да, точно Фунгостатин беше това, което я оправи.
А как го прилагахте и в каква доза. Защото  тя ми каза, че може да обтривам устата от вътре, може и да капя 2мл и половина след като го разтворя. При вас как помогна?

# 331
Да, точно Фунгостатин беше това, което я оправи.
А как го прилагахте и в каква доза. Защото  тя ми каза, че може да обтривам устата от вътре, може и да капя 2мл и половина след като го разтворя. При вас как помогна?
И синът ми имаше това чудо и с Фунгостатин се оправи,аз му обтривах устата от вътре и мажех на зърната!

# 332
Здравейте, момичета. Ние се прибрахме преди малко от консултация за 1-вия месец. Шишко е качил кило и половина от раждането си и е добавил 6 см. Нищо чудно, че взе да ми натежава.

# 333
  • София
Момичета, по колко спят вашите бебчета? Моето стана на 6 седмици и половина и през деня спи може би максимум 3-4 часа, като ги прави с много прекъсвания. Не е раздразнителна, спокойно бебе е, но започвам да се притеснявам дали няма проблем. През нощта спи с прекъсвания на около 2-3 часа. Ако има колики, се буди всеки час...

# 334
Jillian супер сте. Аз умишлено не споделям нашите кг, направо се губим:)) Но педиатъра каза, че е в граници, а другата ми дъщеря беше все долна граница. Така се успокоявам:)

Мoodie моята госпожица още не е с ясен режим разбира се, но през нощта спи, аз я будя вече ма 3 часа (преди на 2) да хапва по 3 пъти, едвам успявам с мокри памучета по лицето и т.н. Ало не я будя май ще си спи поне едно 5 6 часа. Но се случва да спи неспокойно като иска да се изака. През деня попива по 1 2 часа поне без прекъсване сутрин и след обяд после кратки сън бодъратване. Има неспокойни дни и я виждам, че хем й се спи хем я боли коремчето и тогава я слагам да спи на мен по спокойно, а аз съм на телефона или HBO:))))

# 335
Moodie и моят сладур спи изключително малко през деня, дали се събират и два, три часа незнам, но през нощта си спинка. И аз си мисля, че е рано за това будуване, но не знам на какво се дължи. Днес прави два месеца.

# 336
Jullian, браво, расте юнакът! Iv_bam, ще слагате ли ваксини на 2 месеца? Моята бебка прави 2 месеца в петък и ще слагаме ваксините. Стискайте палци. Вчера ортопедът или по-скоро помощничката му забеляза, че си държи главата предимно няляво. И каза, че е уплатнено мускулчето и трябвало рехабилитацията, но при тях. Няколко пъти ми каза и каката задължително да заведа. Все едно само те са ортопеди в София. Бях с направление и доплатих 50 лв. за ехограф, защото е при някакъв доц. Кацаров. Личната ме прати там. А бяхме при някакво младо момиче, той влезна за секунди, видя снимката. Каза, че ставите са ОК. Тя му каза зс вратлето. Той каза, че може и от раждането да е. Че с масажче и упражнения ще изчезне. И това беше. На рецепцията продължиха да ме убеждават да ходим на рехабилитация при тяхната кинезотерапевтка. В петък ще кажа на педиатърката, че не желая да ме насочва към специалисти вече. Предпочитам да си избирам сама. Каката едно време я водих в Горна баня и бях супер доволна.

# 337
Моята кукла заспива вечер към полунощ през ноща се събужда само за ядене и така до 10-11 сутринта.После през деня дремва по малко и накъсано и следобяд прави един сън около час.Имам чувството,че повече бодърства отколкото да спи.
Моето момиче е месец и 20дни заглежда се в мен когато и говоря усмихва ми се и издава звуци които аз наричам гукане,но баща и твърди и държи на своето,че това няма нищо общо с гукане.Та има ли и други гукащи бебоци или аз нещо изперквам.

Жилиян екстра сте браво на бебе Марти а и на мама също.

# 338
При нас днес педиатъра каза,че си държал главата нашия момък също наляво.Да съм го завъртала да спи на дясна страна,нямало нужда от рехабилитация.Дадоха ни дати за първите 3 ваксини.Пъпчето,което ме филмираше се оказа с гранулом,така бръкна да го почисти с една клечка за уши,че имах чувството,че ще му изскочи нещо Confounded сега аз трябва да го правя вкъщи-почистване с черен чай(немска му работа) направо не знам как ще се престраша

# 339
Бебка е на 44 дни и тя се заглежда в мен и ми говори нещо Grinning Когато и говоря  или я галя по бузките ми се усмихва. Вече се заглежда и по играчки .

# 340
Бебка е на 44 дни и тя се заглежда в мен и ми говори нещо Grinning Когато и говоря  или я галя по бузките ми се усмихва. Вече се заглежда и по играчки .
Абсолютно същото прави и нашата бебка. Най-много се радва на татко си. Почва да му гука и той нарочно се прави, че не я гледа, и тя почва още повече да гука. Това си е гукане, започна към 30- тия ден. Но тогава след голямо напрежение и напъване издавяше по 1,2 звука. Сега казва агуу и кааа, а кака й твърди, че казвала кака Simple Smile  Голямото ми момиче на 40-тия ден правеше цели рецитали.

# 341
  • София
Нашият младеж е гукал 2-3 пъти,. Но според мен случайно. Но от 2-3 дни започна да ми отвръща на усмивките. Направо се разтапя. Заглежда се повече - най-вече в лампите. Разпознава ме и ме следи с поглед.
Тепърва ще ходим на ортопед. Колебая се между д-р Фурлакис и д-р Гьорев (работи в Пирогов, но явно дава смени и в 7 ДКЦ). Някой да има отзиви за някого от тях?
Ние не може да се похвалим с такова наддаване, но нали доста време не наддаваше и започна след като почнах да дохранвам с АМ. Продължавам да се мъча да увелича кърмата по всякакви начини. За сега без особен успех.

# 342
Zazu, limonche както се казва за тези гукания и усмивки живеем:))) моята госпожица е малка, но прави неволни усмивки и ме разтапя.

Zazu ние сме долна граница, аз се научих и с помпа да цедя от зор, за сега съм си с меделите ръчна и автоматична не съм решил още дали да взема спектрата, все се надявам скоро да не се налага цедене или ако се налага да е по изключение.

# 343
Zazu ,за увеличаване на кърмата при мен имаше ефект само смяната на режима ми + омега за бременни. Вярно,че започнах да качвам килограми,но важното е ,че има кърма за бебка. Режима ми е кърмя,ям и лягам. Нищо друго не правя. ММ се грижи за домакинството и голямото дете. Забелязах,че ако се преуморя или пропусна хранене кърмата намалява.

# 344
Неви утре ще слагаме ваксина, много се притеснявам, но съм за всксините. Дано всичко е наред.Flowers Four Leaf Clover
Иначе и ние гукаме вече, аз повече от него май, в опит да изкарам някой звук Joy

Общи условия

Активация на акаунт