Януарски бебета 2019! Тема 1

• 34 006
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте, мами!
Извинявам се, че така ви нахлувам в темата, но да попитам има ли мами от Пловдив и в частност от Тракия?
Аз съм от декемврийските мами и си търся компания за разходки.
Има, ама съм от Кършияка Simple Smile Но някой път може да пием кафенце на центъра или да отскоча до Тракия.
Аз пък живея в Дълго поле, но ми е скучно и съм ентусиаст, и аз скоквам навсякъде само да ми кажат старт.
Aз съм от Кричим и при топло време смятам да си правим дълги разходки по Пловдив тук е адска скука.....отгоре на това всичките ми познати са затворили фабриките за бебета!И нямам компания за разходки!:smiles:

# 406
Теглиш преди и след кърмене - без да си сменяла междувременно дрехи и памперс.
Ние вчера бяхме на ортопед при д-р Фурлакис в Неоклиник. Много съм доволна от прегледа и от получената информация и отношението. Допълнително ми изпрати на мейл синтезирана полезна информация за възрастта. Препоръчвам го. Работи по здравна каса като се доплащат 25 лв. за ехографа.
Момичета бебчо има малко температура. Ние с мъжа ми сме болни и може да сме го заразили. Исках да взема нещо от аптеката, ако вдигне по-висока температура, но се оказа, че Панадол и Нурофен са за над 3 месеца и имаха свещичке Ефералган за над 2, а той е на месец и 20 дни. Нищо ли няма за тази възраст?
Панадола е от 2 м ,Нурофена е от 3 м .На кутията на Панадол Baby пише това :

# 407
А някой от кв Изток (София) или околностите да си правим компания в разходките? С бебчо всеки ден сме в Борисова при това хубаво време Simple Smile

# 408
Dara_30, офисът ни беше в Изток до скоро, но се преместихме. Толкова ми липсва това място.Но живея близо, така или иначе, затова можем да се уговорим да се видим някой ден.

# 409
Аз пък предлагам да си чукнем една бебешка среща в Борисовата някой ден. Не съм наблизо, но колата ми трябва да мине малък ремонт и съм на линия. С умиление си спомням с най-голямата кака как идвах от нас до Борисовата пеша, но тогава таткото ме прибираше наобратно, а и сега няма да имам време да прибера децата от учлище, ако трябва да се връщам на собствен ход. Ех.

За температурата - вече втори път забравям да питам докторката. Май трябва да започна да си правя списъци. Бебчо мина боледуването без да вдига температура. Зазу, как е положението свали ли ли я вече?

# 410
  • София
През нощта на едното кърмене беше топъл, но сега няма.
Дано се разминем с това Flowers Four Leaf Clover . Благодаря, че питаш Flowers Sunflower !

# 411
Зазу, същата история и при нас. После ще я водя на лекар.

# 412
Момичета, как процедирате с храненето с АМ, когато сте по-дълго навън?

# 413
Maria взимам си термоса с гореща вода и разтварям когато стане време за хапване. Simple Smile, тъкмо и водата е поизстинала.

# 414
За храненето навън- имам пластмасова купичка с капак и три отделения /за три храненета/, там си слагам съответните лъжички АМ. В шишето наливам топла водичка и го слагам в термокутия. Навън само ги смесвам. Много ми е лесно така.

# 415
В същото шише ли? Защото аз стерилизирам след всяка хранене.

# 416
Нося 2 стерилизирани шишета и вода в термоса +кутийка с 3 хранения ,но аз пълня 2 и реално сме по 6 часа навън Simple Smile .Даже и повече ,защото ние излизаме след ядене ,смяна на памперс ,смяна на дрехи и направо вън към 12 ч .Чак сега се прибираме.

# 417
Имаше ли мами от Стара Загора??? Нашата ваксина мина днес . За сега няма температура , не е нервна малката , но дадохме Панадол превантивно,  за да съм спокойна ,че през нощта няма да вдигне Simple Smile

# 418
Днес в болницата видях една мама да прави мляко на бебето си. Извади едно с такива отделения, които коментирате. Ама,.че айляк!!! Чак ми се прииска да не кърмя ... Че ми се и пуши и сънувам,.че пуша. Но ще си я кърмя още.

# 419
И на бебка днес и сложиха ваксините няма темперетура,но и тя е нервна и много неспокойна.Плаши се от рязки и силни шумове и постоянно иска да я гушкам.Добре е качила за месец и см. и на кг.доктора каза,че му се виждала "суховата" и това,че не ака редовно най често се случвало когато бебето не приема достатъчно вода.За момента  аз ще увелича приема на течности не ми се иска да давам вода,но ако това е причината ще опитам.Има ли бебета които не искат от шише?Как процедирате, бебка не иска нито шише нито биберон само гърдата друго не признава!

Общи условия

Активация на акаунт