"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 32

• 44 969
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Превод на откъса....

Отрывок из 31-ой серии «Ранняя Пташка» с русскими субтитрами

https://vk.com/dizimedya?z=video-132999259_456242581%2Fbc49a484b … l_wall_-132999259

Благодаря за стоп-кадрите,коментарите и компанията! Hug Hug Hug Hug Hug

Лека.... Hug

# 661
  • Stara Zagora
Лека вечер дами благодаря все пак за компанията Hug

# 662
Момичетааааааааааааа УРААААААААА. Рускините и Злати пуснаха превода на откъса. Джан ревнуваааааааааааааааа!!!!!!! Щяла ли Санем да се съгласи с предложението. С кое предложение - пита тя? И той започва да крещи - с предложението за работа, с кое друго. Друго предложение ли си получила, нещо неприлично ли? Идва тук непознат човек говори разни работи, не искам да бъдеш наранена ! Йеееееееееееее. Хващай Балкана Джан Бей! Само да кажат къде ще снима, че да отидем да му занесем бюрек по българска рецепта. Браво, Санем поне за пред него се е окопитила и му връща тъпкано! Е другата серия ще бъде интересна. Поне си знаем, че ни очаква турски епизод на Том и Джери!
Злати докато пишех и редактирах това, ти си пуснала поста. Коригирам се веднага.

Последна редакция: сб, 16 фев 2019, 23:59 от dariVale

# 663
  • Stara Zagora
Няма кой да е другия с неприличното предложение освен Утку 👌🏻 Топ си е нещо хубаво за лека нощ 😁

# 664
Момичетааааааааааааа УРААААААААА. Рускините пуснаха превода но откъса. Джан ревнуваааааааааааааааа!!!!!!! Щяла ли Санем да се съгласи с предложението. С кое предлогение - пита тя? И той започва да крещи - с предложението за раота, с кое друго. Друго предложение ли си получила, нещо неприлично ли? Идва тук непознат човек говори разни работи, не искам да бъдеш наранена ! Йеееееееееееее. Хващай Балкана Джан Бей, ако искаш и в нашия ела!!!
Вече го пуснах в преден пост..... Peace

# 665
  • Stara Zagora
Няма проблем тя Дарито превежда направо на Български 😁👌🏻

# 666
Най ми хареса края - Джан бей дайте да направим двойна проверка да не изникват въпроси, да няма прегради и да не ви спира заминаването  - Джан се скапа още повече 😁😁
Ееее откога я чакам "тази" Санем да се прояви - силна, да му опонира и Джан да бяга след нея, не тя след него.
Аххх да става събота пак

# 667
Преводът  от рускините.

Превод от феновете....JoyJoy

Санем, моля те млъквай." Виждаш ли това тяло? Виждаш ли го? Това тяло не може да устои повече, без да има твоето!

# 668
Момичета, оказва се, че живота ми е това, което правя между две съботи от половин година насам Simple Smile Чакахме тази събота, сега ще чакаме следващата.
Злати, върнах се и коригирах поста си, но започнах да го пиша дори без да догледам откъса и докато го пусна ти си публикувала линка! Много съм благодарна и много разчитам на тези Ваши постове - на снимки, линкове, гифчета, колажи. Аз мога само да пиша.

Последна редакция: нд, 17 фев 2019, 14:16 от dariVale

# 669
Добра нощ, момичета!
На мен тази серия ми хареса! Имаше много пълнеж от Махалата, Джей Джей ми идва в повече с истериите и фобиите му, за маймундулуците на Санем няма да отварям дума хим, но ако оставим всичко това на заден план в серията се казаха много неща! Проведоха се разговори, които трябваше да се проведат не само при ГГ. Завърши много логично според мен. Вярно, че Аслъ повтаря сценария от начало и дано не започне пак с приятелството, надявам се да го извърти по друг начин. Мисля си, че сега Санем ще се откаже да се бори и ще покаже на Джан, че е време да я разбере и приеме такава каквато е.  Може би няма да се откаже от борбата, а ще промени правилата на играта, както е редно за една умна, макар и влюбена жена!

Копирам го от Алекс Heart

Браво на Санем, много хубаво му го каза! Ще съм доволна ако в другата серия поведението и е такова! Ще и простя всички маймунджулуци, които ще сътвори!

Последна редакция: нд, 17 фев 2019, 00:19 от Annika*

# 670
  • Stara Zagora
Те рускините само такава серия и чакат ама бая бая ще си почакат 😂
Нещо се отплеснах пак да пускам новите постове и да ме няма 😜

# 671
  • София
За по-нататъшното развитие и аз си мисля, както Дари спомена преди няколко поста, че след катастрофата Санем ще получи амнезия. Няма да помни Джан, агенцията и последните месеци. Тогава ще се появи новата звезда и ще започне да се увърта около Санем. А Джан ще се спука да ревнува и ще забрави и Балканите и заминаването... Иначе по друг начин не виждам как Санем ще обърне внимание на новия. Според образа й до сега, тя не би  обърнала внимание на друг даже и напук на Джан. Просто не е такава... А на Джан ще му се наложи да се потруди, за да я влюби пак в себе си... Или да си върне спомените...

# 672
Повтарям гифчето но...

...  За мен това бе най истинското в цялата серия - определено самите те - Джан и Демет 😍.
Ии едно нещо ми се върти в главата. Надявам се Емре да каже на Джан, че майка му е изпратила Полен при него. Или поне ще се възползва от това да я накара да си замине.

# 673

Лека и от мен!:last_quarter_moon_with_face:Nature Star2

# 674
Изгледах епизода по диагонал. Установих, че фрагманите не са това което са, показват ни нещо, ние тълкуваме без да знаем какво мислят другите от екипа. Както и да е, епизода за мен бе недомаслен Музо, непораснал Джй Джей, мама Дивит с визия на собственичка на бардак, а майчините и чувства на ниво кукувица, снася яйцето и си плюе на перушината. Емре се сети, че има брат който чувства. Полен, просто не става и това е. Вие сигурни ли сте за катастрофата? Аз вече не вярвам на това, което ни се дава като подсказка. И Байрак бей се научи да послъгва...
Джан и Санем, единия обича, другия също, но понякога от любов грешим, но грешките водят до прошка. Когато се осъзнаеш. Тези двамата има да ги гледаме поне още епизод два на ниво ти на мен аз на теб.
Алекс, този гиф е най хубавия момент от епизода за мен.
 Peace
Скрит текст:
Благодаря ви за съчуствието и пожеланията. Написах го в момент на емоция. Свекъра е стабилизиран за сега, важното е да изкара нощта без проблем. Уважавам го този човек.

Лека!

Последна редакция: нд, 17 фев 2019, 00:34 от Slawena

Общи условия

Активация на акаунт