"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 32

• 44 979
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Може и да има катастрофа,/за която се говори/, но на мен ми се иска Джан действително да замине, за да усети липсата й. Или тя сега да се врътне и да го остави. Искам точно в този момент Санем да прояви характера си! Както на партито за рождения си ден!

Взе ми думите от устата. Точно това заслужава инатото магаре Джан! Дори и да не замине ми се иска Санем да промени поведението си спрямо него и да му натрие вирнатия нос!

# 646

Джан не е заминал, но са пак на Джан бей и се карат здраво....Stuck Out Tongue Winking Eye

# 647
  • Stara Zagora
Не с друга е нали качвахме клипчета ако си спомняш миналата седмица от един концерт

# 648
Интересно че на снимките от болницата Джан беше с якето със зелената яка. но може би ще го облече още веднъж.
А пък роклята с животинския принт на санем се появи едва днес в нета. За целувката по време на танца в Ава няма какво да се кахърим. Май е била от Джан за Демет Simple Smile Снимали са варианти и после при монтажа са израли кое да остане, защото като се сглоби се хваща логиката на цялото. Докато се снима сзена по сцена предполагам че на моменти може да се излезе от общи контекст.

# 649
Някой може ли да преведе за какво толкова здраво се карат, та Джан чак ще си скъса ризата

# 650
И сега как ще издържа една седмица 😤
Единственото, което разбрах от откъса са думите на Станем " А аз съм добре така ли? Разделих се с любимия, напускам работа, добре ли ми е?  " Или нещо подобно. С моя сериален турски 😁

# 651
Явно не е заминал, но са разделени. Само с работата нещо не ми е ясно, защото са в офиса.

# 652
  • Варна
       Да ви кажа откровено, този епизод не ми се иска да го гледам отново!  ooooh! - Нито с руски, нито с български буквички!  Naughty Голямо разочарование!  newsm43

Благодаря за компанията!  Hug

Лека нощ!

# 653
Не с друга е нали качвахме клипчета ако си спомняш миналата седмица от един концерт

Другите са от партито за рекламата на МакКенън.

# 654
  • Stara Zagora
А Джан бей туй ли е промяната само в Санем че друга не видях пак се е залепила като удавник за сламка .....

# 655
Накратко....

Санем напуска работа.....

Джан ще работи още 2 седмици и заминава в Балкана...

# 656
Явно Емре го е убедил да довършат рекламата на Ред Мод. Май в откъса със санем последно преглеждат презентацията. нещо не било допроверено и Джан се сърди че трябва да работи а единственото което иска е да избяга в гората, защото е нещастен. И тогава Санем се взриви!
Напълно съм съгласна с Планет, тази серия не е за преповтаряне. Има два хубави момента - когато Санем се отпусна преди да довършат броенето в теста за доверие и сутринта, когато се събудиха прегърнати. Колко беше права Санем когато  каза, че иска да са само двамата някъде в природата.
Но и Емре ще го отнесе от Лейля ми се струва, заради интригите и надувните на мама Дивит.

# 657
Ето клипът от записа, спомням си много добре и песента на Стинг, която им пускаха...

Лъжат ни нагло...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 658
Ето клипът от записа, спомням си много добре и песента на Стинг, която им пускаха...

Явно са изрязали голяма част от сцената, или са я снимали отново, но в друг вариант

# 659
Нещо са промени в сценария и ни резнаха хубавата сцена!:tired_face:

Прави бяха феновете, като искаха от Байрак бей изрязаните части...Joy

Общи условия

Активация на акаунт