"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 32

• 44 981
  • 742
  •   1
Отговори
# 630

Тъкмо щяха да се оправят нещата и дойде медузата Полен...Tired Face

# 631
  • Stara Zagora
Дават го повече от Мевкибето тоя изтръпналия ....
да не им се порадва човек ....

Светата тройца ... 😂

# 632
Как другия епизод , от този е просто е изрязана!:weary:
Дали?  Чак пък цели сцени да снимат и после да ги изрязват?
Имаше и други романтично снимки.
Незнам вече. Ще почна хич да не им вярвам на зад кадър снимките
Може в другата серия да го включат като фалшив спомен на Санем от Ава или пак някой сън с отворени очи. Назадоволителна серия, но може би необходима за да започне поврат в сюжета. Днес имаше клип в инста на СЦ - сладката й дъщеричка драска нещо в една тетрадка. майка й я пита какво пишеш, а сладураната отговаря Еркенчи Куш. Та серията май дъщеричката я е съчинявала. /Малката е видимо на 4-5 г и не пишеше букви Simple Smile а детски завъртулки,  но нанизани като текст с химикал в тетрадка с редове Simple Smile /

# 633
Уффф Аман бе.... Изгледах 20 минути реклами в очакване на подсказката от другата серия Sad

# 634
# 635
  • Stara Zagora
Да ти кажа Алекс от друга серия може да е нали пак имаха романтичен танц от там ще да е

# 636

Тъкмо щяха да се оправят нещата и дойде медузата Полен...Tired Face

Тук много ми харесаха! Май в цялата серия тука бяха себе си! Без странични индивиди да пречат!

# 637
  • Бургас
Може и да има катастрофа,/за която се говори/, но на мен ми се иска Джан действително да замине, за да усети липсата й. Или тя сега да се врътне и да го остави. Искам точно в този момент Санем да прояви характера си! Както на партито за рождения си ден!

# 638
От рускините - Джану пора дать по морде / На Джан е време да си го получи по муцуната Simple Smile Браво !!!

# 639
Да ти кажа Алекс от друга серия може да е нали пак имаха романтичен танц от там ще да е

И пак да е облечена със същата рокля???? Flushed

# 640
Може и да има катастрофа,/за която се говори/, но на мен ми се иска Джан действително да замине, за да усети липсата й. Или тя сега да се врътне и да го остави. Искам точно в този момент Санем да прояви характера си! Както на партито за рождения си ден!
Тони тя ще страда повече от него. За това искам временно да забрави, че го обича, а той да се изплаши че ще я загуби физически
След откъса ПРЕКРАСНА ПРЕКРАСНА Санем. Невероятен тоалет, колана, ботушите, талията й! А инатчията иска да хваща Балкана!!!

# 641
  • София
Ама аз си мисля за "майката на годината", мама Дивит ... Много й мъчно за сина й, много искала да си го върне, пък е съгласна да го прати на майната си, само да не е със Санем ... Много майчинска постъпка...

# 642
Как другия епизод , от този е просто е изрязана!:weary:
Дали?  Чак пък цели сцени да снимат и после да ги изрязват?
Имаше и други романтично снимки.
Незнам вече. Ще почна хич да не им вярвам на зад кадър снимките
Може в другата серия да го включат като фалшив спомен на Санем от Ава или пак някой сън с отворени очи. Назадоволителна серия, но може би необходима за да започне поврат в сюжета. Днес имаше клип в инста на СЦ - сладката й дъщеричка драска нещо в една тетрадка. майка й я пита какво пишеш, а сладураната отговаря Еркенчи Куш. Та серията май дъщеричката я е съчинявала. /Малката е видимо на 4-5 г и не пишеше букви Simple Smile а детски завъртулки,  но нанизани като текст с химикал в тетрадка с редове Simple Smile /

Мисля че имаше и целувка на този танц! Джан не искаше да танцува, но след като разбра че другия мъж ще я покани веднага стана да танцува! Хем и се сърди хем не я дава на друг да я докосва!

# 643
В откъса Санем и Джан  са заедно,спорят....,но като че ли в офиса няма никой....

Ето откъса....

31. Bölüm Ön İzleme - startv.com.tr özel
  https://www.startv.com.tr/dizi/erkenci-kus/ekstralar/31-bolum-on … -startvcomtr-ozel

https://www.youtube.com/watch?v=hmPr1CEvrGc

# 644
Тони тя ще страда повече от него. За това искам временно да забрави, че го обича, а той да се изплаши че ще я загуби физически
Тя не може да живее без него! Затова и прави лупости от време на време!

Общи условия

Активация на акаунт