Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са основните теми, обсъждани в публикациите?
Какви са мненията за участието на различните фигуристки?
Какви са мненията за изпълненията на фигуристките?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са основните теми, обсъждани в публикациите?
Публикациите обсъждат фигуристките и техните изпълнения на състезания по фигурно пързаляне, като се фокусират върху представянето на участниците, техническите аспекти на програмите, класирането на състезателите и коментари относно съдийските решения. Освен това се обсъждат изпълненията на фигуристите в различни състезания, като се акцентира върху техническите детайли, изпълнението и оценките на участниците. Споделени са впечатления и мнения за представянето на спортните двойки и решенията на ISU (Международният съюз по пързаляне с кънки).
-
Какви са мненията за участието на различните фигуристки?
-
Какви са мненията за изпълненията на фигуристките?
-
Какви са мненията и проблемите с решенията на съдиите?
-
Какви са мненията за техническите аспекти на програмите?
. Дори само тази част , където виждам че Шарлен-Марко са до Лайла- Люис а Кейтлин-Жан- Люк са зад въпросните Лайла-Люис и.... съм до там. Думи нямам. С труд намерих къде са запокитени дуети като Марджъри- Зак в таблицата. И т.н и т.н
), че малко хора истински ме зарадваха.

, късметлия си е наш Кевин. На Ча и въобще на корейския отбор явно подготовката стигна за много добри кратки и за волни с не много останало гориво, причините ясни, форсмажор какво да се прави. Но предвид вся и всьо браво и за това което се получи във волната. Джейсън пак пробва салхов, разбираемо след това още малко колебание за да дойде на себе си и нататък всичко както си знаем че може. Нека пробва, нека тренира този набор на състезание. То на американския фронт ако Паниот действително получи паспорт......Така че правилна стратегия от Джейсън , то не че и други варианти много има за него.
.
Коляда няма какво да го коментирам. Имах апетит преди СП да видя двете му програми изпълнени на такъв голям форум. Програми обаче не получих, редихме и отчитахме елементи. Предвид историята , федерацията, квотите .... и какво ли още не, разбрах и приех цялото туй нещо. И толкоз. Жалко обаче за програмите. Все пак утехата е че ги видях и двете по 2 пъти много добре и добре изпълнени по вътрешните руски стартове през сезона. Така че финално съм в мир. Но зрителя у мен, който бе седнал на това СП да гледа предимно изкуство и по-малко спорт, доста мрънка в реално време като гледа всичко това.
Техническата част феноменално. За програми няма да говорим