Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са основните теми, обсъждани в публикациите?
Какви са мненията за участието на различните фигуристки?
Какви са мненията за изпълненията на фигуристките?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са основните теми, обсъждани в публикациите?
Публикациите обсъждат фигуристките и техните изпълнения на състезания по фигурно пързаляне, като се фокусират върху представянето на участниците, техническите аспекти на програмите, класирането на състезателите и коментари относно съдийските решения. Освен това се обсъждат изпълненията на фигуристите в различни състезания, като се акцентира върху техническите детайли, изпълнението и оценките на участниците. Споделени са впечатления и мнения за представянето на спортните двойки и решенията на ISU (Международният съюз по пързаляне с кънки).
-
Какви са мненията за участието на различните фигуристки?
-
Какви са мненията за изпълненията на фигуристките?
-
Какви са мненията и проблемите с решенията на съдиите?
-
Какви са мненията за техническите аспекти на програмите?

да не ми се обиждат.

та минах на парциални и там "по-погрешка" вместо кратката "отворих" първо волната, браво на Кристофър. Даниел Самохин не помня от кога не съм го виждала в такава форма като на кратката, стара се човека, позната програма, любопитно ми е какво ще видя на волната от него. За десерт Ярослав Паниот и следващата танцувална програма от него , след миналогодишната волна на Елвис. Отива му определено всичкото това танцуване, да дерзае.
има ги на церемониите по награждаванията. Веселие на тях не липсва.
Сега видях че горе по погрешка съм повторила таблицата от първата седмица.
явно ледената муза ме споходи. Понаваксах изминалите дни. Догледах Куршевел 2 , без гала 2.
, на кратката се спасяваше със скорост и физика , да видим обаче на волната. William ANNIS заслужено пръв , най-доброто съчетаване на техниха и компонентите на втората оценка показа вчера на кратката от останалите левенти. Тук Сирсели с втория си старт за серията, гледам го как се мъчи този "лебед" със скоковете и се чудя на избора му сингл пред танци, щото мярнах че зарязал танците сега за да се съсредоточи в синглите. То мога и да разбера като довод на канадския фронт къде каква е конкуренцията към момента но .... не е това неговото