Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са основните теми, обсъждани в публикациите?
Какви са мненията за участието на различните фигуристки?
Какви са мненията за изпълненията на фигуристките?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са основните теми, обсъждани в публикациите?
Публикациите обсъждат фигуристките и техните изпълнения на състезания по фигурно пързаляне, като се фокусират върху представянето на участниците, техническите аспекти на програмите, класирането на състезателите и коментари относно съдийските решения. Освен това се обсъждат изпълненията на фигуристите в различни състезания, като се акцентира върху техническите детайли, изпълнението и оценките на участниците. Споделени са впечатления и мнения за представянето на спортните двойки и решенията на ISU (Международният съюз по пързаляне с кънки).
-
Какви са мненията за участието на различните фигуристки?
-
Какви са мненията за изпълненията на фигуристките?
-
Какви са мненията и проблемите с решенията на съдиите?
-
Какви са мненията за техническите аспекти на програмите?
а вече е ред на последния седми етап на ЮГП. Австрийците не бързат с таблицата но пък фините са готови.

цели 31.
. Лаура-Марко и Минерва-Нолан с прилично изпълнение и на своите волни, въобще цялостно приятно впечатление от тези два дуета. Двата американски дуета добре на волната. Особено Ашли - Тимъти, не помня кога за последно съм гледала такива две убедителни изпълнения на един старт от тях, голямо браво . Според мен на кратката съдиите не им додадоха. Джесика за съжаление с обичайните грешки на скоковети - сингъл и от изхвърляне, а колко елегантно -приятно е останалото при тях. Тарасова- Морозов на волната с обичайните им грешки на скок и изхвърляне. Да дерзаят, по останалото те са отделна лига, каквото и да си говорим. Мишна -Галямов бавно , тежко и славно, виждам ги за първи път този сезон след славния и наситен за тях 2019-2020. На волната както са извънредно бавни към момента-начало на сезона първата музика добавяше към това Метел- Свиридов а след това в последните 2/3 направо се
. Майоров младши се представи добре на кратката но радостта бе кратка защото се срина на волната. Франджипани на Небелхорн бе доста по-добра гледка. Алиев бавно но славно, виждам го за първи път този сезон , две програми като за него, здраве му желая. Коляда също за първи път в сезона го виждам. Стара се, особено на волната, програмите не са шедьоври, можеше да си остави спокойно миналогодишната волна, която така и след началото на сезона никъде не презентира като хората. На волната опита 3 четворни. На кратката бе без каскада а на волната пусна 1A. Браун на кратката без груби грешки а на волната .... Протоколите му и двата дни са пълна съдийска пародия от -2 до 2 и от -1 до 3 за един елемент в кратката и от 0 до 4 на волната .... крайна пародия. Какво да се коментира?! Извън това кратката на Джейсън е минишедьовър и тук е изъплни/представи добре. Волната е зле, беше и когато бе пак волна и сега пак не е добре, да беше върнал някоя от сполучливите си волни. На това състезание два Шиндлера един след друг- Джейсън и Коляда и двата не ми харесаха. Наш Кийгън на кратката се стара но на волната прегоря и нерви а може и други неща но и падане на никакво място и ..... програма почти няма, според мен волната към момента му е пълна импровизация , да не ми се обижда. Та така крайния резултат се получи.....
като гледам таблиците , някаква форма на

- т.е. идните 3 месеца та.... не се знае дали ще се повторят баш такива изпълнения "на емоции" както на този турнир. На руския дамски фронт е нещо страшно та ......