Кауфланд - тема 34

• 71 300
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Уок тиганът добър ли е?
Нямам място в кухнята, ама...

# 481
Дадох 130 лева и сега като се прибрах няма какво да ям Grinning
Ще пека пица на К Класик.
Тези на Йоткер са нещо уникално гадно.
Взех и от чашите за 2.99,хубави са.
И на касата ми дадоха само талон за участие за БМВ-то Grinning
Май трябваше да отида в Лидл и да ми дадат стикита Grinning

# 482
  • Варна
Нерде БМВ, нерде стикита Joy

# 483
Ъпдейт:
Ако обичате блат на пица като от цимент,купете си от пиците на К Класик.
Не мога да разбера защо продължавам да се прецаквам с пици в картон??!Тези на Йоткер са като кекс,другите са като леген с гипс.Явно подсъзнателно търся нещо,което мога да си купя на стотина метра от Кауфланд Grinning

# 484
Купи си едно тесто от Л, па сложи отгоре каквото искаш, докато ти загрява фурната и яж на воля. Тия пици направо да ужасни. Много рядко купувам от тях.

# 485
  • София
Тестото в Била също е много добро. Аз купувам пълнозърнестото, стават страхотни пици.

# 486
  • Варна
Тестото в Била също е много добро. Аз купувам пълнозърнестото, стават страхотни пици.

Охладено ли е? А къде стои?

# 487
Има охладено в Била, но не ми харесва. Тази седмица взех
Каталог май не съм срещала в темата
https://www.kaufland.bg/aktualni-predlozheniya/broshuri.html

# 488
  • оттам, откъдето започва България
Две са брошурите за другата седмица, току-що ги разгледах. По-малката е с почистващи продукти. Simple Smile

# 489
  • Буркина Фасо
Купи си едно тесто от Л, па сложи отгоре каквото искаш, докато ти загрява фурната и яж на воля. Тия пици направо да ужасни. Много рядко купувам от тях.
ти знаеш ли колко труд се изисква за да я направиш така ?  Laughing
друго си е само да включиш фурната и да печеш. там само трябва да знаеш как се пече.  hahaha

тестата обикновено стоят при корите за баница. с охладените е малко рисково защото не се знае
колко време се е охлаждало. тестото може да е превтасало.

# 490
# 491
  • Буркина Фасо
по-ранобудните от теб са пуснали новата брошура  hahaha

# 492
# 493
Две са брошурите за другата седмица, току-що ги разгледах. По-малката е с почистващи продукти. Simple Smile
Не я намерих тази втората. И мен ме интересуват почистващите. Къде да ги търся ?

# 494
  • Варна
Не мога да схвана при нас или някой комшия обира брошурите или раздавачът така прави, но днес половината пощенски кутии бяха без брошури, в нашата и съседната имаше само тъничката с почистващите, та се наложи да взема единствената голяма брошура от друга кутия, да ме прощават съседите.Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт