Кауфланд - тема 34

• 71 260
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
Този моп са го пускали поне два пъти за последната година,все на 50%, но след няколко питания за него тук в темата-не съм си го купила още.Някои бяха доволни,но май повечето -не.

# 526
  • shumen
За всички е брошурата с намаленията.
Мопа аз го имам и съм доволна.

# 527
  • В полите на Витоша :)
Коя ТХ е по-хубава/плътна - Селпак или Фамилия? Не съм ползвала нито една от двете.

# 528
Селпак е по-плътна, аз я предпочитам.

# 529
  • Буркина Фасо
Коя ТХ е по-хубава/плътна - Селпак или Фамилия? Не съм ползвала нито една от двете.
която е по-стегната на рулото и по-тежка.

# 530
Селпак ползваме у дома, но пък Фамилия не съм купувала много отдавна....май хич не ти помогнах

# 531
  • Пловдив
Внимавайте със Селпак. Запушва канализацията.

# 532

И как по-точно? Нали отива в кошчето и после в контейнер, няма как да попадне в канализацията.

# 533
Не всички хвърлят в кошче и после в контейнер. Някои хвърлят директно в тоалетната

# 534
Селпак.  Peace

# 535
  • Пловдив
И как по-точно? Нали отива в кошчето и после в контейнер, няма как да попадне в канализацията.

Казвам го за тези, които хвърлят директно в тоалетната. Както правехме ние преди.

# 536
Чудно ми е като си колекционирате отпадъците с дни ДО тоалетната чиния, не ви ли мирише леко 😂
Или ги изхвърляте всеки път в контейнер на улицата?

# 537
Така и не свикнах да имам кофа за отпадъци до тоалетната. За това хвърляме директно в тоалетната, но за сега е нямало проблеми. А с малко дете съвсем не си го представям по друг начин

# 538
Бъркаш я с Papia.

# 539
  • Пловдив
Бъркаш я с Papia.

Възможно е. Blush

Общи условия

Активация на акаунт