Кауфланд - тема 34

• 71 247
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
Онази с талоните за колата.
Като видя рекламата с г-н Саръмов и ми става лошо.
Саръмов?
Фамилията на актьора в рекламата.

# 571
По-точно 1 мотор. Laughing Аз играя за велосипедите, може и до Италия пътуването, от мен да мине. Bowtie Точно съм се засилила да регистрирам код.
Пожелавам ти да спечелиш!
 Hug

# 572
  • София
От промоциите "уважих" котешката тоалетна. hahaha
Отвратителна е. По-лоша не съм купувала. Не става на бучки, а на гадна миризлива кал.
Значи и котарака ще ме бие като му я отворят. Laughing

# 573

Колата пише, че ще я теглят между 18 Март и 8ми Април

От САЙТА на Кауфланд:
Цитат
Нашата игра приключи на 17.03.

Благодарим ти за огромния интерес, многобройните попълнени талони и онлайн регистрации!  

След като раздадохме 70 ваучера за пазаруване, всеки на стойност 500 лева, дойде ред и на чисто новия автомобил BMW 520d.

Късметлията ще стане известен на 22.03. Проследи тегленето на живо във Facebook страницата на Kaufland България от 10:00 ч.

Последна редакция: пн, 18 мар 2019, 21:07 от So Lucky*

# 574
Пожелавам ти да спечелиш!
 Hug
Ах, сладурка си ти! Purple Heart Благодаря! Simple Smile От колелата има и за теб, и за мен, регистрирай кодове. Wink
...
Днес взех от ирландското говеждо. Като го разрязаха да ми отмерят парче, видях, че отвън е по-червено, а отвътре по-тъмно.. не много, но имаше разлика.. Т.е. плакнали са го в химикали, то е ясно. Хем си знам, но се полакомих. Сега ме е шубе да го ям . Smiley Чудя се в какво аз да го кисна, дали може във вода да постои.

# 575
  • Русе
На страницата на играта, където се регистрираха отрязъците от талоните пишеше, че играта за BMW-то и ваучерите за 500 лв. приключва на 17.03.

# 576
На страницата на играта, където се регистрираха отрязъците от талоните пишеше, че играта за BMW-то и ваучерите за 500 лв. приключва на 17.03.

Да.

# 577
За котарака не знам, но стопанинът му... От 13 години имам моя котурак и за пръв път ми идеше да повърна от воня и гнусотия.

# 578
  • София
За котарака не знам, но стопанинът му... От 13 години имам моя котурак и за пръв път ми идеше да повърна от воня и гнусотия.

Скрит текст:
Стопанинът на котачо вече имаше възможност и основание да ме "бие". Laughing Изпуснах бирата му, добре, че беше в пластмасово шише; разгазира се, на котараков пък - кофти тоалетна, ами...не ми е бил ден.  Wink  33uu

# 579
Скрит текст:
Стопанинът на котачо вече имаше възможност и основание да ме "бие". Laughing Изпуснах бирата му, добре, че беше в пластмасово шише; разгазира се, на котараков пък - кофти тоалетна, ами...не ми е бил ден.  Wink  33uu
Ретрограден Меркурий...

# 580
Саръмов?
Александър Алексеев - Сано

# 581
  • София
Саръмов?
Не си ли казват истинската фамилия  - Сано?

# 582
  • Бургас
Точно истинската казват - господин СанО, ама...
Аз основно на зелении бях днес - 2 чудесни орхидеи, айсберг, броколи, любимите ми салатки Литъл джем, които не знаех че ги има и тук и които едва у дома видях, че са маркирани на половин цена даже! Точки ми връчиха, талон за новата игра - всичко точно Wink

# 583
  • Варна
И на каса ако не си чакала 5 минути - идеалише! Grinning

# 584
  • Бургас
Тц, нямаше и минутка Simple Smile Само дето се оказа, че едната орхидея била умираща според разбиращи и се чудя дъл ще ми я заменят, ако я замъкна пак...

Общи условия

Активация на акаунт