Кауфланд - тема 34

• 71 232
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
  • Mostly in my mind
В понеделник следобяд ходих за тавите за пица, но бяха изчерпани...дали има шанс утре сутринта да са заредили? Confused

# 616
  • оттам, откъдето започва България
Редактирах си предния пост, но и тук да споделя, че има нова игра, необвързана с покупка: https://www.kaufland.bg/igri-promocii/igri/ducati-igra.html Въпреки всичко картите за участие се дават на касата. Кодът се регистрира. Успех на всички, които решат да участват!

# 617
  • Пловдив
Днес загледах срока на годност на промоционалните багети, замразените

# 618
  • оттам, откъдето започва България
В тази връзка: http://www.babh.government.bg/userfiles/files/KH/best_before_bg.pdf

# 619
Като сте се заговорили за червени етикети - най-големият ми удар е бурканчета с дулсе де Лече, на 0,91лв. Много им се зарадвах, бях си взела 10 бурканчета Blush

# 620

Ето така се пазарува. Това е количката на един батка днес по обяд. После, защо няма от промоционалните стоки...

# 621
И защо чакаме повече от 5 минути на каса! Naughty

Попълних анкетата пак. Simple Smile

# 622
  • Mostly in my mind
Мен ме е яд за тавите за пица. В два филияла се бяха изчерпали още в понеделник. Уж утре щели да имат стока, ама да видим...

# 623
И защо чакаме повече от 5 минути на каса! Naughty
Според мен това се маркира много по- лесно, отколкото количка пълна с различни продукти.
Не е като в Б. Да ти маркират всеки земел по отделно Wink

# 624
PeacockLove, като написа "да ти маркират всеки земел поотделно" и в Кауфланд го правят. Когато заварваме на промоция или намалени замразени пилешки фенери, вземаме по кашонче или две за домашния любимец. Всяка опаковка е кг, има цената за кг, е, хваща касиерката една опаковка и се почва мятане по 20 и намсиколко пъти пред маркиращото устройство. Не ставало да маркира едно и да умножи по колкото са бройки там. Ако са 4-5 пак всяка опаковка се маркира. Аз нямам обяснение, ама и касиерките май не са наясно защо не става.

# 625
Като има кърпички, които ползвам за детето на промоция вземам кашонче. Вътре са 12 пакета. Едната искаше да отваря кашончето да брои колко са. Можело и 36 ( или 24 , не съм сигурна ) да са вътре. А то не е бая кашон. Кашонче..

# 626
Зависи от касиера. Някои маркират едно по едно, други само едно и умножават.

# 627
Специално за нашите пилешки пакети не става с умножаване, просто машинката не го позволява. Но нито една касиерка не обясни защо. Опитват понякога, но не се получава. Peace

# 628
Добре, защо разрешават точно от промо стоките такива вагони да се закупуват? Това не е ли магазин на дребно? То така и аз мога да открия лавка на нашата улица, като си купувам от К. бирата на промо цена....и оставете това, но по този начин страшно много се бави обслужването за клиенти на дребно.

# 629
Еми имат го за МЕТРО.

Общи условия

Активация на акаунт