Кауфланд - тема 34

• 71 268
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
При нас раздавачите са ок, съседите крадат, чудя се какво ги правят тези гланцирани хартийки...
От новата брошура харесах някои неща, днес обиколих набързо Билла, Лидл и Кауфланд, като през Кауфланд минах най-набързо, адски опашки, персонала не успя да ми помогне да намеря един продукт и си излязох само с един омекотител.

# 511
Отзиви някакви за прахосмукачката Керхер? И какво означава мокро почистване - че "пере", овлажнява или че обира разлята вода?

# 512
  • София
Днес взех тиган за палачинки и тостер. Имаше патладжани по 2.50 и аз като виден любител - грабнах 3 бр.

# 513
Роботът пускан ли е досега? Някой с отзиви?

# 514
  • Карлово
Отзиви някакви за прахосмукачката Керхер? И какво означава мокро почистване - че "пере", овлажнява или че обира разлята вода?

Обира вода.

# 515
Някакви отзиви за тротинетката за възрастни от другата седмица?

# 516
  • Русе
Киса, благодаря за малката брошура. При нас тази седмица никакви пак не донесоха.
Харесах си Цилит за баня.
Тоалетната хартия Фамилия е 40 бр. за това е на тези пари.

# 517
  • оттам, откъдето започва България
Тоалетната хартия Фамилия си е перфектна за тази цена. Пробвала съм и други, но тази ми е идеална като съотношение: качество-количество. Тъй като имам още от предишна промоция, та ще се въздържа този път от покупката й.

# 518
Раздавачите така правят, вече никой не ги гепи новите брошури. При нас слагаха само на някои от входовете, лично съм засичала раздавача. След като писах на Кауфланд да се оплача, се смили и започна да пъхва брошури на 2-3 апартамента.
При нас раздавачът не е проблем, оставят ги хората брошурите. Верно, мързи ги да ги слагат по кутиите, затова оставят цяла купчина върху тях. Обаче някой от лелките от входа ги обира. Случвало се е неведнъж да се прибера набързо, на влизане виждам купчина брошури, 5 минути по-късно няма ни една.
По темата с пазаруването - ще ходя за Персил сенситив, че имам точно за една пералня останал Simple Smile.

# 519
Когато купувах последно също беше 40 бр., но 12.99, помня, защото за бр. пишеше 0.33 лв.

# 520
Когато купувах последно също беше 40 бр., но 12.99, помня, защото за бр. пишеше 0.33 лв.

Така беше! Вдигат цените. Последно се разочаровах, че рециклираните кърпи първо ги спряха, а сега се появиха с 50 ст по-висока цена.

# 521
Някой пробвал ли е спрей мопа който ще е другата седмица?Имам един от практикер,но взе да издава багажа,а ми е доста удобен за теракота.Благодаря.

# 522
Преди го похвалиха този моп,но аз не взех. Сега се зачудих,но при нас донесоха само голямата брошура и не знам дали ще го има изобщо. Ще го помисля и ако има може да взема този път. Аз всеки ден мия с обикновен моп и си ми трябва.

# 523
Ще го има,ето снимката на Киса от предната страница,на 11.5 ще е.Бях взимала преди един паянтов от левчето и се чудех този дали ще е по-здрав.

# 524
Да,аз видях снимките,но не съм в Сф,а тук са ни оставили само другата брошура. Миналата седмица -50% имахме,а тази сега не. Та не знам дали ще важи за всички.

Общи условия

Активация на акаунт