Кауфланд - тема 34

• 71 239
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
  • оттам, откъдето започва България
Доволна съм. Днес спечелих ваучер за пазаруване - 30 лв. от Кауфланд от онлайн анкетата за филиали. Simple Smile

# 586
Доволна съм. Днес спечелих ваучер за пазаруване - 30 лв. от Кауфланд от онлайн анкетата за филиали. Simple Smile

Честито! bouquet

# 587
Благодаря! Все още не съм го получила. Получих само съобщение в пощата. Simple Smile
Честно казано не съм очаквала, че мога да спечеля точно от споделяне на мнение за магазина им.

# 588
  • русе
Имат нова политика при връщане на ел.уред за ремонт.
Връщат в сервиз и ако  там  ако потвърдят ,че не подлежи на ремонт ,чак тогава ти връщат парите😩

# 589
При мен с прахосмукачката преди години беше точно така. Дадох я за ремонт. Върнаха ми я. Запали се. Върнаха ми парите - без никакъв проблем.

# 590
ябълките са хубави, краставиците стават
кашкавалът Елена също

забелязах, че стандартните ценит от които са намалени стоките са малко по-високи от тези в брошурата, може би има разлика във филиалите

# 591
+1 за кашкавал "Елена". Отдавна си го хапваме и засега нямаме забележки.

# 592
А при нас ябълките бяха покъртителни снощи - меки, наранени, отказах се да вземам. Ще намина към края на седмицата, белки хвана хубава партида.

# 593
  • софия
При нас бяха много хубави,много червени, сега хапвам купените днес.

# 594

Може ли да поясниш малко? Simple Smile

# 595
Има такава онлайн анкета: https://feedback.kaufland.bg/, която попълвам когато пазаруваме.
При мен пазаруването се свежда само до един филиал на Кауфланд, но всеки път, когато се сетя, попълвам формата. Анкетата не е обвързана с покупка.

# 596
  • софия
Има такава онлайн анкета: https://feedback.kaufland.bg/, която попълвам когато пазаруваме.

аз гласувах на нея миналия ден, мога ли отново или е само по веднъж? Понеже аз си пазарувам в един и същи магазин и все за него ще е попълненото в анкетата?

# 597
Почти ежедневно попълвам анкетата, тъй като това е кварталния ни магазин.

В общите условия пише, че анкетата е активна от 1-ви май миналата година, а аз я открих едва тази година. Анкетата продължава до 30.04.2019 г.

# 598
Благодаря, Дидка! Hug

# 599
Няма за какво. Попълвайте анкетата и успех! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт