ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 502

• 27 702
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
  • Варненска клюкарка
В Зекеркьой е живял по време на Ичардето брееех ,мислех че в баровски квартал в ап.  То вярно че когато обяви за Нетфликс  е от двора на къщата .  Но си мислех ,че като свърши екшъна е купил имота .

То Зекирякьой си е баш баровски район. От обясненията доколкото разбрах е част от Съръер или Съръер беше част от Зекирякьой Peace А Съръер е до Белградската гора, в този район до брега е къщата от ЗП Peace Тази къща ако се сещата си беше къща като къща с малко лице към улицата, но какъв парк имаше назад който преливаше направо в гората Crazy Heart Eyes Когато Хазал каза че в Зекирякьой в най-опасното движение е изкарала книжка бях ви писала че вероятно е станало по времето на ЗП - втория сезон я показаха зад волана и героинята и беше доста несигурна зад волана, мисля че и самата Хазал също, а и  беше казала че пораснала заедно с Нихал и някои неща са и се случили за пръв път тогава също както и на героинята и Peace
Ако говориш за онова Чачово бягство  за да не го снимат с Бестемсуто, може да е живяла във въпросната луксозна сграда, а може и да не е, може и самият Ча да има апартамент там като инвестиция, този комплекс е собственост на хора с които в някакъв период него го снимаха с тях, ако не се лъжа на годеж или сватбата на единия също... Няма как да знаем какво правеше там 33uu Но ливадката, дръвчетата и градинската барачка за инструменти и косачки  пред къщата му в Зекирякьой няма как да я объркаме. Профа мисли че това е изглед от местния спортен клуб в селището, но според мен си е домът на Ча, защото ако беше спортния клуб, нямаше да има нищо против да извърти камерата и да снима постройката, докато домът си не би го развял по мрежите Wink И като казвам "домът му" нямам предвид че е собственик, говоря условно че просто живее там през по-голяма част от времето, може и да е наемател- с тези мащаби на града, при започване на снимки може да му се наложи да пътува по 60-80 км на отиване и връщане в ужасен трафик и е нещо съвсем нормално продуцентите да настаняват главните в близки до основния сет или студио локации,а останалите се спасяват както могат Peace

На днешната дата Бурак Дениз става на 28, а Сонгюл Йоден става на 40 newsm59

Последна редакция: нд, 17 фев 2019, 11:43 от Беллора

# 151
Мераба дружки. Party
Четох при рускините, че Небахат Чехре/Фирдевс от ЗП не е присъствала на сватбата на Хазал, защото е била болна.
Сега се чувства добре и другата седмица щяла да навести младоженците за да им подари злато както е прието при тях.

# 152
 Затопли се  времето   Party

ЧРД на БУ Дениз и Сонгюл smile3510
   Бурак  е късметлия  в НИ  и на Сонга   успешен проект  и да е все така красива  Heart Eyes

ревнива Филка  , амнезията и се изпари  Joy

Маргиии   спретни   с кофата  вода   , големи скициии
Филка  се ядоса  hahaha

https://twitter.com/lovexirony/status/1096222371793506305

https://twitter.com/hazcag_forever/status/1096470976936771584
 размахва пръст  шъъът тихооо
https://twitter.com/CUworldwidefans/status/1093258937477095424
 гифче от хорото как се блъскат  
https://twitter.com/matchlessulusoy/status/1093265656508764162
 тук се смеяяят и Гризлито я поглежда  Crazy онзи прай шоуто с движения

нова  Peace

тази е стара но са чок гюзел  Heart Eyes

явно е от новите епизоди  ще се гушкат със Сашо

тази не помна да сме я публикували  newsm78

маргаритената  

Последна редакция: нд, 17 фев 2019, 18:39 от femmi2

# 153
  • Варненска клюкарка
Eйй, ама как една снимка не пуснаха с Ча освен онези там с кака ooooh! Знам че гостите се снимат с тяхно позволение, сигурно е имало и такива кадри, но предполагам че по заръка на Гинчо или Чачо никога няма да видят официално бял свят Rolling Eyes

# 154
Не пуснаха нищо освен общите с кака и компания . Ча и Хазал и Гинчо   се щракнали   но ги пазят за себе си . Странно е Хазал и Гинчо  нямат фото .    Не знам искам ли кака и Ча  двамата  ,няма да върна нашия убавец  ,нищо че мяза на Гризли .

Марга като я питаш ще каже скоро   и аз така казвам Joy през новата седмица надушвам появата  . Предпочитам без изненади .

https://twitter.com/HazCagForever/status/1093359117089964038
  Маргиии поръчката  

роклето на същия дизайнер ли е   ?  

.
 хоп , троп    . Ча гА  вършееше баровете  става  екшън  , ся стана домошар  и рибар . Помна с Киво в Сохото   и на излизане ги сбараха репортери  .

Иска ми да подрънка на китара и барабани  да качи фото

Последна редакция: нд, 17 фев 2019, 17:57 от femmi2

# 155
  • Варненска клюкарка

Пуловерчето е Dockers• 237₺

Не ми харесва Хазал в тези черни дантели, и въобще смятам че на нея черния цвят не и отива- прекалено е бяла, бледа и мъничка на ръст за него. Ако само горната или долна половина на тялото е в черно всичко е точно, но изцяло сякаш не Thinking

# 156

от Хазалината сватба ли е  ? newsm78

от РД  - то , неговата шаманка нерде е

Половерчето с еленките бива   . Онова грозноа нещо  кога бяха  на палатка и един лев нема да дам , а той се изръсил  ..

# 157
  • Варненска клюкарка
Не е от сватбата. Това е бивш колега на Бурак от сериала му с Ханде Ерчел, с тази снимка го поздравил за РД Peace

# 158
Мерси за уточнението  bouquet

Фемииир  Kissing Heart

Бел спомена Хазалената сватба е в хотела в който е сниман Протектора . В този от гифката ли ?   В една от стаите е мятал колежката  .

горещооо ,  не е срамежлив  Mr. Green Crazy

Джевилек можеше да  ги сдобри  кога ги метна и заключи се преструват за пред хората .

Последна редакция: нд, 17 фев 2019, 20:48 от femmi2

# 159
  • Варненска клюкарка
Фемо Дживелек- първо е И-то после е-то Peace

Да, същия хотел, Гинчо може да е осигурил отстъпки tooth Но той сигурно има няколко зали, а и по начина по-който беше декорирана залата за сватбата и да я видим в обичайния и вид, не бихме я познали....

От първата спъната целувка предпочитам този вариант, странно защо точно него натикаха в спомените че и там доволно изрязана и прекъсната ooooh!

# 160
Правилното е И ,но си го шлякам с Е   и не гледам буквите.  

Щото е декориран  не познахме хотела . Пък  и не сме запознати  с хотелите в Станбула  .

Последна редакция: нд, 17 фев 2019, 22:44 от femmi2

# 161
  • Варненска клюкарка
В новата серия Филка е бременна... Сватби и в сериала и в реала, сега в сериала чакаме бебе, дано продължението на мишовия род да го поотложи за известно време ooooh!

# 162
Мммммм, много сладка Филизка Heart Eyes с черното рокле.
С тези листенца от розички де ги реди, сигурно ще празнуват Свети Валентин, нищо че вече мина.

# 163
Хамиле ли е Филка ? Тя не беше ли изгубила бебето преди  ,за втори път е хамиле Rolling Eyes
Мишовия род  ще почака но да сме подготвени и затова .  Освен ако не се пазят  .   Като забременее  не се откаже от екрана . Трудно е да балансираш но не е невъзможно  стига да иска . 
Дано нейния я разбира и не се стиска в сцените . Това е да си актьор  ,изпълняваш си ролята.

Филка изненадва Сашо  как се е барнала и листенца  от рози . В поста сложих двамата в танца .

# 164
  • Пришълец
Мишо не е в първа младост, така, че според мен скоро ще му се прииска да се размножават.

Феми, утре може би ще изпълн поръчката ти, че сега нета ми е слаб. Ще си допълня поста или ще ги пусна в отделен, ще видим Laughing

А времето днес наистина беше страхотно, Heart Eyes снегът при нас почти се стопи.

Общи условия

Активация на акаунт