То Зекирякьой си е баш баровски район. От обясненията доколкото разбрах е част от Съръер или Съръер беше част от Зекирякьой
А Съръер е до Белградската гора, в този район до брега е къщата от ЗП
Тази къща ако се сещата си беше къща като къща с малко лице към улицата, но какъв парк имаше назад който преливаше направо в гората
Когато Хазал каза че в Зекирякьой в най-опасното движение е изкарала книжка бях ви писала че вероятно е станало по времето на ЗП - втория сезон я показаха зад волана и героинята и беше доста несигурна зад волана, мисля че и самата Хазал също, а и беше казала че пораснала заедно с Нихал и някои неща са и се случили за пръв път тогава също както и на героинята и 
Ако говориш за онова Чачово бягство за да не го снимат с Бестемсуто, може да е живяла във въпросната луксозна сграда, а може и да не е, може и самият Ча да има апартамент там като инвестиция, този комплекс е собственост на хора с които в някакъв период него го снимаха с тях, ако не се лъжа на годеж или сватбата на единия също... Няма как да знаем какво правеше там
Но ливадката, дръвчетата и градинската барачка за инструменти и косачки пред къщата му в Зекирякьой няма как да я объркаме. Профа мисли че това е изглед от местния спортен клуб в селището, но според мен си е домът на Ча, защото ако беше спортния клуб, нямаше да има нищо против да извърти камерата и да снима постройката, докато домът си не би го развял по мрежите
И като казвам "домът му" нямам предвид че е собственик, говоря условно че просто живее там през по-голяма част от времето, може и да е наемател- с тези мащаби на града, при започване на снимки може да му се наложи да пътува по 60-80 км на отиване и връщане в ужасен трафик и е нещо съвсем нормално продуцентите да настаняват главните в близки до основния сет или студио локации,а останалите се спасяват както могат 
На днешната дата Бурак Дениз става на 28, а Сонгюл Йоден става на 40

Знам че гостите се снимат с тяхно позволение, сигурно е имало и такива кадри, но предполагам че по заръка на Гинчо или Чачо никога няма да видят официално бял свят
.

Но той сигурно има няколко зали, а и по начина по-който беше декорирана залата за сватбата и да я видим в обичайния и вид, не бихме я познали....