Профи знам ,че съпоставката е на Габи щях да редактирам но се отплеснах. В главата ми бяха куп мисли . Това съм го мяркала в други профили . Сега да редактирам няма смисъл . Трябва изръчкам страстния от старите колажи .
. Имах го това видео, ама нямам идея на кой носител е. Жената беше Джейда Гьоненч, или поне на нея прилича, че видеото е с лошо качество. Те точно затова хукнаха в различни посоки, а Чачко се напъха във входа на сграда /хотел
/. Журналистите успяха да питат нещо Дж.Г. преди да успее да им се измъкне. Все тая. И тогава, и сега, все предпочита по-зрели, самостоятелни и самоуверени жени. С тях някак не носи отговорност и може да си я кара като момченце. Ако е с някое младо хубаво момиче, ще му се налага да се държи като зрял мъж, пък май още не е такъв
И аз не помня къде точно се скри Ча - някак съм останала с впечатление че беше лобито на малко хотелче, но може и офис да е било
Мисля че това бягство трябваше да и даде възможност да се покрие защото журналята хукнаха след него, но тя май не разбра какво да направи или беше толкова същисана че не можа да се помръдне от мястото си по средата на улицата... Ех Чачо Чачооо, как ни забавляваше само, а сега скука 

Няколко снимани тук там извозвания, приятелски вечери, а понастоящем не си говорят... Знаем обаче тя чие гадже беше в онези времена...
както казва Ети то легла ,рокли , самолети . Ча го мързи един облак да снима . Може да не са били заедно . Теорията , че я замъкна щото мрънка и мъжете имат нужди 

да е Март месец на жените би било логично, 

Засега само ча За се е чуло че негонвите последователи са реални, за другите галиба не смеят да ровнат, пък и пари струва проверката 

Имаше един в едно такси Илка и Гювенч и Ча го разпитват .
Някой си стоят , други ги измитат .
Тоя репортаж също е от юни 2012 както и Чачовото багство и зарязаната жена, но си стои в ЮТ, каква му е разликата от другия че единия си стои, а другия са го измели
Странна практика това с чистенето
На сватбата видяхме главния режисьор на ЗП Хилял Сарал, може и Баръш Йош да е бил
Той беше на сватбата на Диренч, и само едно селфи видяхме там от него - само с Хазал се беше снимал... Та който не се е снимал или селфил с някого няма как да го видим
По някое време ще излети да си го прибере, че трябва да се работи. Дано да успее да влезе във форма че не ми се мисли ако не му се получи формата, като го видях на сватбата едва го познах- не стига брада, ами и същински дирижабъл
Новите му фенове или поне тези на които им е харесъл Протектора ще бъдат шокирани от такава мощна метаморфоза към лошо