Ох тези пейки по сериалите ако можеха да говорят
Фемо да ти кажа в сериалите няма особено значение коя жена с коя друга ще я съберат, а кой ще е главния колега. Двама мъже в тандем, също са по-добре от 2 жени.

Ча мре за нея нема страшно Керо да е спокоен и Дуда също . От всичките дето е играл на тази и обръща гръб и крака му не е стъпвал в Миконос . Той предпочита си почива на яхта да лови риба . Може да обиколи с яхта гръцките заливи . 

Той през цялото време си е, ама аз май го видях с различни очи откакто разбра за лъжите на Фера, и на мен изведнъж ми стана по-красив, и така с всеки следващ епизод
Гневен и влюбен едновременно 
челният сблъсък на Рори.

Та на мен много красив ми стана някъде към 16 оригинална серия. или плюс минус 1-2 около нея, че не съм много сигурна в номерацията. Пък втория сезон тая хубост вече беше извън пътя
/ Значи до дни да чакаме скандалите 

за една година изгледах всичките комикси и т.н. и съм супер зарибена
За април месец съм казала 5 дни преди и след Авенджърс:Енд Гейм не съществувам за никой на този свят

Скоро не чакай да ни мине, просто с времето ще показваме интереса си към нашия човек по различен начин и ще станем по-обрани в емоциите си, за първо време виж все по-рядко му плюем гаджето, свикнахме му на вкуса за жени и по-малко ще се изплашим от вида на следващата 
След малко ще погледна къде е и ще се допълвам.

Преди години с тая брада повече не бих го погледнала, пък сега продължава да ми е мил 
така го искам с ефекти , огън фърчи се бие да отвее главата на някой звяр 

Енго облегнат на колата . Забравих да кажа , нали гледам кирилика , Дефмерите бяха в снежнага хижа на нащИ .Познах я но вътре са разместили малко .

Този като го гледам му е наполовина, което означава че нашия първо трябва да отслабне и после да извае нещо такова... ЪПсурд 
Препоръчани теми