ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 502

• 27 709
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
  • Варненска клюкарка
Тука изведнъж стана много красив, дори такъв издран Crazy

Ох тези пейки по сериалите ако можеха да говорят Mr. Green

Фемо да ти кажа в сериалите няма особено значение коя жена с коя друга ще я съберат, а кой ще е главния колега. Двама мъже в тандем, също са по-добре от 2 жени.

# 601

Керем на премиерата на капитан Марвел в  Ел Ей . Онзи ден гледах репортаж  за фантиската , участва жена като супергерой . Нашия като играе в такъв жанр що не иде  там , я виж Керо как е отишъл .

Бъзикат се  как остайл  любимата като Ча е в Туркиш   hahaha Ча мре за нея  нема страшно Керо да е спокоен и Дуда също . От всичките дето е играл  на тази   и обръща  гръб и крака му не е  стъпвал в Миконос .  Той предпочита си почива на яхта да   лови риба  .  Може да обиколи с яхта гръцките заливи .

Последна редакция: вт, 05 мар 2019, 16:18 от femmi2

# 602
  • Пришълец
Ча в АФК-ПЕ веднъж го виждам много мощен, друг път не чак толкова Thinking

Цитат
Heart Eyes
Изведнъж бил станал много красив hahaha Той през цялото време си е, ама аз май го видях с различни очи откакто разбра за лъжите на Фера, и на мен изведнъж ми стана по-красив, и така с всеки следващ епизод hahaha Гневен и влюбен едновременно Heart Eyes

Heart Eyes челният сблъсък на Рори.

Последна редакция: вт, 05 мар 2019, 15:38 от Маргарита Н.

# 603
  • Варненска клюкарка
Бенсу в някакво предаване говори как се наложило да преснимат сцената с мъртвата Мелек и оплакващия я Мерт. Като се сетя наистина много тежък момент беше, мен специално ревовете на Сарп въобще не ме разчустваха но от тези на Мерт, бях като разбита после. Аз всъщност и тогава спрях да гледам нататък, може би само 1-2 серии и другото по разкази и гифки.... Те винаги отрицателните образи са по-труди, по многопластови и по-сложни за игра, ама много ме дразнят тези мъжките истерии в стил цели мъжОВЕ в сълзи и сополи. Предпочитам някоя тиха мъжка сълза, беззвучен плач, много по-ефектно и силно е.

На Керо семейството му живее в САЩ та може по съвместителство да е отишъл и на премиерата.

Така е Марги той си беше много красив още от самото начало, но започна да възмъжава и стана още по  красив hahaha Та  на мен много красив ми стана някъде към 16 оригинална серия. или плюс минус 1-2 около нея, че не съм много сигурна в номерацията. Пък втория сезон тая хубост вече беше извън пътя Crazy smile3544

Излязла е в продажба книгата  "Как те станаха звезди" на Хакан Гендже /тоя не беше ли авторът на рубриката Хюриет Келебек един такъв кривозъб жълтозъб newsm78/ Значи до дни да чакаме скандалите smile3508

Последна редакция: вт, 05 мар 2019, 15:53 от Беллора

# 604
Марги ,той  възмъжа пред очите ни  и израстна като актьор . Както казваш рекорд направихме ,но  някой ден ще му бием шута . Вярваш ли  ,че е наближило   Joy
Като ме ядосва   нема споменавам коя  .
Редактирах за гифка   огнена видя ли ?

Бел в книгата  оплюва звездите ли ?  

Последна редакция: вт, 05 мар 2019, 17:00 от femmi2

# 605
  • I Love You 3000
Каква е тази книга ? Джан Бей какво прави там? Че и Деметката newsm78

Осведомете ме с инфо за тях като излезе ,ако може bouquet

Ъх, Керо отишъл на премиера - демек отишъл на кино в 1-вия ден  Laughing Laughing Laughing Не е застанал до Бри Ларсън , тъй че не го броя за постижение Simple Smile

Иначе и аз съм първа пушка на нашата премиера Simple Smile за една година изгледах всичките комикси и т.н. и съм супер зарибена Simple Smile За април месец съм казала 5 дни преди и след Авенджърс:Енд Гейм не съществувам за никой на този свят  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 606
Етиии , нямам си  на идея  и затова питах клюки ли ще съдържа . Ча го няма на корицата. Нема скандали около него, освен с дрогата  . Стана звезда  след първата си роля  .

Харесвам фантастика  , Тор много го аресвам  .
Наточих се да слагам от кви мускули е напомпал .
Нетфликс само Протектора следя .
Четох че ще правят АЯ  съвместно с тях  младежко дизи.  Наистина ли ще стане или само се говори .

Последна редакция: вт, 05 мар 2019, 18:35 от femmi2

# 607
  • Варненска клюкарка
Разбира се че ще сложа клюки, ако излязат. Но както и рускините коментират, и на мен също не ми се вярва тоя да задъвче актьори от първия ешалон, така че Чачовци, Кивовци, Кенювци и сие не чакайте. Някак не ми се вярва и скандали да има, че тоя е известен журналист, едни горещи клюки биха означавали сам да си плюе на кариерата, щото никой повече няма да му стъпи за интервю. В тоя бизнес всичко се знае за всеки, друг е въпроса колко смелост имат някои да го изтипосат публично.

Била от 29.12.

Последна редакция: вт, 05 мар 2019, 17:17 от Беллора

# 608
  • Пришълец
Бузите му имам чувството, че са наполовина...

Цитат

Първо за Ча се огледах Mr. Green

Феми, такова е положението, заради тихата лудост по Чачослав някои сме с личен рекорд, пък заради Фемирите диспансеризирани и трайно нафталирани Joy Скоро не чакай да ни мине, просто с времето ще показваме интереса си към нашия човек по различен начин и ще станем по-обрани в емоциите си, за първо време виж все по-рядко му плюем гаджето, свикнахме му на вкуса за жени и по-малко ще се изплашим от вида на следващата  hahaha
За гифка не съм видяла, на предната страница може би е останало newsm78 След малко ще погледна къде е и ще се допълвам.

Последна редакция: вт, 05 мар 2019, 18:39 от Маргарита Н.

# 609
  • Варненска клюкарка
за първо време виж все по-рядко му плюем гаджето, свикнахме му на вкуса за жени и по-малко ще се изплашим от вида на следващата  hahaha

И неговия вид като че ли преглъщаме по-лесно hahaha Преди години с тая брада повече не бих го погледнала, пък сега продължава да ми е мил hahaha

Ох дали тази вечер е срещата  и бягането по стълбите Heart Eyes

# 610
  • Пришълец
Тази вечер ще е май, нямам търпение за бягането hahaha Срещата утре вечер предполагам.

# 611
  Маргии   за гифкатаа  bouquet така го искам  с ефекти  , огън   фърчи се бие да отвее главата на някой звяр  Crazy

каква красота е тази къща  Crazy Енго облегнат на колата .   Забравих да кажа ,  нали гледам кирилика  , Дефмерите  бяха  в снежнага хижа на нащИ  .Познах я но вътре са разместили малко .  
Много дизита се дублират  места .

събрали се да гледат първи  епизод

Марги каза съм познавачка .  На първи март се пръкна ,  ще има още към края на тази или следващата седмица  така ми се дава от горе  Mr. Green Mr. Green

Етиии виж кой водя  , ади и нашия да напомпа такива  , четох че има дубльор  за сцените

такова  тяло ли си представяш Ча под чувалите ?

Последна редакция: вт, 05 мар 2019, 20:30 от femmi2

# 612
  • Пришълец
Свърши Tired и нямаше нищо от онова което чаках.
Феми, вярно, че в Киралика хижата беше същата, само че онези май бяха през лятото newsm78 Гледала съм малко със субки. Там пък точно от най-забавните образи ми писна най-бързо.

# 613
Уж комедия но стана драматично . Дефне   ще му кажа , как да му кажа . Разбирам трудно е но голяма жена е  .
Корай като  латерна   приказва ,но ме разсмива Joy
Какво даваха тая вечер в нафталина ,изпуснах го .

Последна редакция: вт, 05 мар 2019, 20:34 от femmi2

# 614
  • Варненска клюкарка
След АФК хижата я видях още в 3 сериала- Една любовна история който чат пат поглеждах по телевизията, после и във Фатих Харбие, него го гледах с мишката само до 21 серия го изтърпях и после в Киралика и там с мишката. На всичките места беше различно обзаведена Peace

Тц няма да направи такова тяло Ча ooooh! Този като го гледам му е наполовина, което означава че нашия първо трябва да отслабне и после да извае нещо такова... ЪПсурд Naughty

Последна редакция: вт, 05 мар 2019, 21:25 от Беллора

Общи условия

Активация на акаунт