Накратко:
Айсун си мислеше, че с Еджела ще намерят общ език, едно семейство щели да са вече, пък онази й показа, че няма да й позволи да си пъха носа
. (Все пак това не е Фера, че да я вълнува семейството на мъжа й). От друга страна в къщата цари безпорядък, който също ”впечатли” Айсунката. 
Фера у ЕтилерА, почука на вратата на татЮ си, онзи нещо беше зает кланяше се ли, друго ли, но не отвори. Нашата не е била толкоз път напразно. Право към ап.10.
Чепикови с техните ядове, навести ги Сехер, нататък ясно, мъчи се пак да оплете Мехмет...
Браточките пият, момичетата и те си споделят...
Утре вечер би трябвало да започне с това как Емко си спомня, че не е заварил Фера вкъщи и прескача по две стълби, че да стигне по-бързо у Чепикови, но като нищо може да го резнат, за да преминат по-скоро към годежа.

Ще изчакам някой да пусне мнение след мен и действам.

А химията , която я мислиш между Наталката и Крисчо и ако съдиш за нея по целувката- тази целувка Криско си я снима с жена си.
Понеже Наталката е една от малкото , която скърши 10 годишния договор, с големи неустойки понататък се води , че са скъсали а Тор става все по -забавен и по забавен. Та ако искаме Чачо като Тор , аз по -скоро го виждам от периода на Рагнарок:

И аз бих се спряла на други кадри, ама като не мога да режа, само разглеждам каквото има....
Че и да се преоблича/ щото имаше много дрехи