ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 502

• 27 678
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
  • Пришълец
В такъв случай не си изпуснала много, Феми. Аз пък тази седмица съм на линия Mr. Green

Накратко:
Айсун си мислеше, че с Еджела ще намерят общ език, едно семейство щели да са вече, пък онази й показа, че няма да й позволи да си пъха носа hahaha. (Все пак това не е Фера, че да я вълнува семейството на мъжа й). От друга страна в къщата цари безпорядък, който също ”впечатли” Айсунката. Joy

Фера у ЕтилерА, почука на вратата на татЮ си, онзи нещо беше зает кланяше се ли, друго ли, но не отвори. Нашата не е била толкоз път напразно. Право към ап.10. Mr. Green Изплуват бавно всички спомени. И в един момент се показва Гюлфиданка. Бърбори й нещо там, ама Фера зяпа в една точка и през едното ухо влиза през другото й излиза. Лелчето досетлива, намери си оправдание за забравения парцал  остави Фера насаме със спомените й. Mr. Green  Влиза Ферето и се оглежда като в музей, диванчето помни всички, които минаха оттам, после в спалнята... почна да реве още повече и си тръгна тичешком.

Чепикови с техните ядове, навести ги Сехер, нататък ясно, мъчи се пак да оплете Мехмет...

Браточките пият, момичетата и те си споделят...
Утре вечер би трябвало да започне с това как  Емко си спомня, че не е заварил Фера вкъщи и прескача по две стълби, че да стигне по-бързо у Чепикови, но като нищо може да го резнат, за да преминат по-скоро към годежа.

# 616
Баджаначке ,кО викаш Фера се завърна и изприпка в Етилер ,па после си отмъщавала . Тия да ги говори на шапката ми .
Мехмет  чете морал  ,а жена му го манипулира както си иска ,избяга с мустакатия .

Да сложиш гифки ,ти обичаш как препуска стълбите . Ти пазиш ли тези ,които слагаш ?

Зяпам Енговото по канал Д вкъщи .  Хандето затвори некъв се гърчи  ,от устата му излиза пяна . Сега реве и му говори нещо .  

Последна редакция: вт, 05 мар 2019, 22:41 от femmi2

# 617
  • Варненска клюкарка
О да, дано не резнат момента с търчането по стълбите. Тука така всичко да е съшито с бели конци, в тези последни серии характерите на героите нямат нищо общо с характерите им в течение на двата сезона... В снощната серия и на Ханделита сякаш и удариха шамар, остана безмълвна и насълзена при вида на детето в ръцете на майка му. Дори в най напечените ситуации поражение у нея не съм виждала. Пък утре Емко ще  звъни на вратата на дома си посред нощ, а в предните серии влизаше така че да не събуди Фера, внимателно си отключваше, събуваше обувки и т.н. Айсунката за 3 години все едно за сефте се виждаше със снаха си. Не знам дали наете но собственика на Найт имаше малка роля в Мъпет шоу и там беше някакъв управите или собственик на заведение в което главния герой работи за съвсем кратко. Аз нямаше и да го позная чичото, но като писаха го запомних Crazy

Ох че хубаво си го казала Марги буля Гюла нещо говореше на Фера но точно от едното ухо влязло, от другото излязло, ни приемаше ни предаваше, а като влезе в спалнята направо ревна Rolling Eyes

# 618
  • Пришълец
А, това за пръв път сега го разбирам за собственика на Найт, че е бил в Олигофренията.
Пък самият Найт го показаха и в друго дизи, дали не беше АШК с Хазал Laughing

Да, това за Хандето си беше шамар, и то какъв Rolling Eyes

Ама Чепиков променя ли се, винаги е готов да се отрече от дъщеря си, хич не му дреме за причините довели до решението й. Как пък никога не се опита да я разбере. ooooh!
Във връзка с годежа Мехмет не използва самата дума, а казва онова hahaha и татЮ Чепик пак извръща поглед hahaha

Феми, нищо не свалям. Хубавото е, че съм с регистрация в Т, там ретуитвам и уж по този начин ”запазя” дадено нещо. Хубаво, ама след това като прасна още сто ретуита, не знам кое къде е Joy и дойде ми лесно да ги пускам гифките в темата. Пък като ги имам в мнения някой ден ще си ги изпратя на ЛС, ама далечен ден ще е, че време много ще ми отнеме. Mr. Green
Ей сега ще донеса пак няколко, че се насъбраха, днес голяма активност в онзи профил Crazy Феми има и от бала с маски. Помня обещанията си и почти винаги ги изпълнявам. newsm47 Ще изчакам някой да пусне мнение след мен и действам.

# 619
  • Варненска клюкарка
Той чепика беше изключително богоугоден човечец дупеше се и спазваше повелите на религията си да обича повече Господа си, отколкото дъщеря си. Не само при споменаване името на разпътната си щерка извръщаше глава, ами и щом видеше кучето на Лара, а веднъж прати малкия си син да се мие и преоблича, защото го завари да си играе с кучето и. Не знам дали знаете но това е голям грях за вярващите мюсюлмани- не пипат и в домовете си не пускат кучета.

Така е Марги, даже някъде в някоя от руските теми преди време имаше и резнати кадри от двата сериала, както и снимка на Ча прегърнат с актьора по времето на Мъпетите.

Ети викаш криел мускул под чувалите newsm09

Последна редакция: вт, 05 мар 2019, 22:44 от Беллора

# 620
  • Пришълец
Богоугоден и много заблуден човечец Чепиков ooooh!

Скрит текст:

Феми твоите

Скрит текст:

Рязали са по несъществената част за съжаление, аз бих се спряла на други моменти, но нищо, радват ме и тези, нали са големи и детайлни...
Има и още Laughing

Последна редакция: вт, 05 мар 2019, 23:08 от Маргарита Н.

# 621
  • I Love You 3000
Феми,
Тор 1 и 2 са нищо  сравнение с Тор Рагнарок. Naughty  А химията , която я мислиш между Наталката и Крисчо и ако съдиш за нея по целувката- тази целувка Криско си я снима с жена си.  Laughing Laughing Laughing Наталката имала снимки другаде, режисьорите не харесали сцената, но Портман не искала да се връща и без това вече беше на нож с тях и искаше да прекрати 10 годишния договор. Та нашите взели една перука и една бенка и я турили на жена му Laughing Laughing Затова така се раздадоха на тази сцена Simple Smile Понеже Наталката е една от малкото , която скърши 10 годишния договор, с големи неустойки понататък се води , че са скъсали а Тор става все по -забавен и по забавен. Та ако искаме Чачо като Тор , аз по -скоро го виждам от периода на Рагнарок:
Скрит текст:
Изчистена визия изградена само от спорт, дисциплина и зобене на пилешки филета Simple Smile

Критериите за визия за супергерой се лутат м/у Крис Хемсуърт и Хенри Кавил.
Скрит текст:

Единия показва фаянс , другият залесен дувар. Но и при двамата и при всички други ръцете са важни,защото в повечето време са в костюми , но им се виждат ръцете.

Тъй че самуни- мамуни , Чачо може и да е тръгнал да ги превръща в това:

Скрит текст:

И какво ще правим тогава - не знам!  ooooh! ooooh! ooooh! Laughing Laughing Laughing

# 622
  • Варненска клюкарка
Копнах си ги всичките Heart Eyes
Така е Марги, хората са рязали по свой вкус Wink И аз бих се спряла на други кадри, ама като не мога да режа, само разглеждам каквото има....

Богоугоден и много заблуден човечец Чепиков ooooh!

Скрит текст:

Феми твоите

Скрит текст:

Рязали са по несъществената част за съжаление, аз бих се спряла на други моменти, но нищо, радват ме и тези, нали са големи и детайлни...
Има и още Laughing

# 623
  • I Love You 3000
Да бе, защо Чепика беше пратил детето да се мие от кучето newsm78 Че и да се преоблича/ щото имаше много дрехи ooooh! ooooh!/ Да не е хванало срамните въшки на Лара ли? Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Аз съм изтървала сцената с вечерята Laughing Laughing Laughing Една от любимите ми Laughing Laughing На Чепика ла*ното му търча нагоре - надолу по крачола от невярване , че Емко, тоз недостойник му целува напуканото копито. Не го знам актьора , ама аз винаги ще го запомня с това изражение. Какво ли си е мислил , че да докара такава игра и такова изражение newsm78 А Чачо и той голямо старание положи. Всеки момент беше нащрек, да не го фрасне ръката зад врата , вместо да я целува. Направо им повярвах много. Ама знаеш ли, Чепика е старо поколение актьор , а Чачо дошъл от модната сцена, тъй че тази неприазън може да си е реално изиграна. newsm78 Laughing Laughing

# 624

Мускули ли са това или се е издул от шубата  ,навлечен  създава илюзия .
Маргиии ,изпълняваш си обещанията  от тела не ми се отварят всичките . На компа ще гледам утре .

С мъжете е по - лесно ,докато  с жените не е така .   Емо затова удари Фера нерви , второ  ,че  не ще да си представи  такава ситуация .

Етиии Чепика е старо поколение актьор . Казва се Метин Чекмез . Гледала съм го в хиляда и една нощ и там строг , снаха му го помоли ли за пари за болното си дете ,той отказа . Не одобрява  връзката на сина си с  Шехерезада . После се привърза към тях .   След дъжд качулка ,щото тя да намери пари за детето  прие предложението на Онур .
В този сериал се намериха и ожениха Берг и Халит Ергенч . От този сериал се почна по турското ,първи Нова тв  го излъчи . Хареса се на зрителите .
За Портман  не знаех тия подробности ,които разказваш . Била жена му  значи .
Скъса договора с неустойки е смело решение .
А ,не само тия от спойлера  нема да става такъв  нашия супергерой .

Последна редакция: ср, 06 мар 2019, 14:58 от femmi2

# 625
  • Варненска клюкарка
Ети, по-горе съм писала след теб, но странно не видях поста ти, чак сега ми изплува Laughing Посмях се за фаянса и залесения дувар  hahaha

Аз във въпросната сцена с целуването на ръка бях много впечатлена от Чачовия профил, който хубавееше с всяка серия Heart Eyes Също така забелязах че само опря чело или брадичка в ръката, не помня точно, но със сигурност не я целуна, подчертано не я целуна, явно така е трябвало Peace

# 626
  • Пришълец
Хубаво се посмях при това описание на сцената с вечерята hahaha

Бел, допълних се с още няколко мърдащи по-нагоре Laughing

# 627
  • I Love You 3000
Феми, зле съм с имената , та за мен винаги ще си е Чепика Mr. Green Mr. Green

Да де не целуна , само допря чело и брада , което ме зарадва Simple Smile Даже туй му беше много на Чепика  #Cussing out #Cussing out Колкото и да патладясваше преди, най - му повярвах , че ще пукне в този момент. Пък той взе , че оцеля ,че и до зет си седя на масата. Shocked Shocked Shocked Яд ме беше тогаз на Гюлсумите , че съсипаха момента с техните простотии, ама нали място и за пълнеж трябва да има.

И аз не го искам Чачо като Хенри както е сега /много е прекалил Naughty Naughty./ Но съм сигурна , че ръцете му ще са повече от самуни Simple Smile Рендосано пране може и да почакаме към 4-ти,5 -ти сезон, но Калашниците са задължителни за супергероите. Особено за тези , които летят Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ПП:Айййда Филка ще ражда в затвора. ooooh! ooooh! ooooh!Аз съм 75 % сигурна , че ще се юрнат за 3-ти сезон ooooh! ooooh! ooooh!

Последна редакция: ср, 06 мар 2019, 00:07 от Currently_Cavill

# 628
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
"Залесен дувар" вика
По-добре фаянс. Peace  hahaha

Какво така му набрахте на Чепика специално тази вечер?! Той целогодишно си беше такъв чак до маргаритената сватба. Ако обърнете внимание, често допират чело и брада, а не целуват ръка с устни. И Ферка, и Гюлсум така правят, а и по другите сериали е така. В тази връзка намерих един стар любопитен материал - http://www.vestnikataka.com/?module=displaystory&story_id=34 … mp;edition_id=569

# 629
  • Варненска клюкарка
Дуда в сторито е пуснала тези котаранки

А рускините се сетиха за тази снимка от Чачовия двор. Това аз го помислих за кученце, а то било котка.

Рейтинга на Енгин и Ханде Доандемир е много зле 2,68% Тази сутрин видях отзиви че имали нереална химия и някак взех да очаквам повече. А и по законите за вселенската справедливост може би трябваше ако не в живота, поне в сериала да им потръгне- миналата година гаджето на Ханде някак както ходеше с нея се оказа че тъчал на два стана и се взе официално с Идил Фърат, която беше дългогодишната голяма любов на Енгин Йозтюрк, който накрая все се събираше и разделяше с нея.

Общи условия

Активация на акаунт