ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 502

• 27 506
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Много нахална тая Дуда  Crossing Arms , все гледа да пусне нещо, от което е видно, че не напуска Чачовата орбита.
А котките са точно същите, точно от същото място. Някой ден ще го намеря къде е точно и като го пусна в нета за обща употреба, на Дуда ще и отеснее.  Mr. Green

# 631
  • Варненска клюкарка
Много нахална тая Дуда  Crossing Arms , все гледа да пусне нещо, от което е видно, че не напуска Чачовата орбита.
А котките са точно същите, точно от същото място. Някой ден ще го намеря къде е точно и като го пусна в нета за обща употреба, на Дуда ще и отеснее.  Mr. Green
rotfImao

# 632
  • Пришълец
Профи bouquet

Ех тая Дуда, браво, осведомява ни по някакъв начин, като напусне живота на Чачослав и толкова няма да стига до нас hahaha Пък сега природа, котета, барачката за косачката Joy

Значи бившите половинки на Фърат-ови в общ проект, пак съдбата има пръст в това Mr. Green

Heart Eyes Heart Eyes

# 633
ТочнУ така ! Като ви говоря  е нахална муха  и се навира .
Профи един човек да  ме разбере .
 Тоя ден с раздялата нема да е скорошен  ,трудно е се прогнозира .

Последна редакция: ср, 06 мар 2019, 13:10 от femmi2

# 634
  • Варненска клюкарка
Ох че хубаво това Heart Eyes

# 635
  • Пришълец
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Любимият ми Хазалкин партньор след Ча Laughing

Феми, споделяме си тука пък кой както ги вижда нещата, не се чувствай неразбрана Hug

# 636
  • Варненска клюкарка
Марги и аз много ги харесвам Heart Eyes Както и Киво в тази роля ми е най Heart Eyes С всичките външности които смени- бухнал, подкъсен, на опашка, по едър, по-слаб...абе всякак.

Фемо със сегашния крокодил се свиква стига да не обръщаш внимание на някои неща, нали не е тръгнала да жени Чачослав за себе си hahaha Не се знае ако дойде някой алигатор какво ще е Rolling Eyes Сега нещата са като  поговорката за дивото и за питомното, тая вече е култивирана, не се знае дивото какво може да е hahaha

# 637
 Марги  , всеки изразява това което  мисли  Hug
  Рускините под снимката   едни полемики , що се отнасят така с момиче , други пишат ,  докладва  в сторито   с кого живее   . Една е писала да оди в обора  Joy

Котаранките  сладки  Heart Eyes две рижки  и аз имам не се пъча и показвам , щото не живея с Чачослав  hahaha  Баджаначке ти имаш двор  , сред природата  и маргарелки си насадила , а  Дуда едно цвете не е насадила  .   Като ти дойде Ча на гости ще го разодиш из природата  и както казва Профи качваш го в нета за употреба  и оная  да мре от яд.  Mr. Green hahaha
 Замисли се  като излязоха фотосите  от Амстердам   оная на същия ден ни  светна  в сторито , че са за риба  , демек стари снимки и  съм с него на риболов .

от 2012    още малко да стегне мускул и рендета   , като Хакан и е готов  .

smile3544 smile3544

кога ще ги извайва  като  от черната тениска при родата не се забелязва  нищо .

Казвате  Дуда го употимила или Ча е фанал питомното  и му  е добре не търси дивото , че не знае  къв звяр ще изкочи  от гората . Употимила го е   щом я заведе на сватбата   и без притеснение позира пред фотографи .

Официално от Нетфликс  са кадрите  Peace
Може ли любовта да бъде безсмъртна ?

Цитат
Фильм Nuh Tepesi, главные роли в котором исполнили Али Атай, Ханде Догандемир и Халюк Билгинер, будет представлен в программе престижного кинофестиваля Трайбека (Tribeca Film Festival) — ежегодный международный конкурс кинофильмов, проходящий в Нью-Йорке, США. Хазал Кая с удовольствием оповестила об этом своих подписчиков
  Филма в който участват  зетя , Халют Бингер и Ханде Доандемир  ще бъде представен в програмата на престижен киновфестивал   Трайбека . Това  написа Хазал Кая в своята страница .
 Хандето  за сефте чувам че играла във филма  с Али .

С Енгин  са бивши гаджета и  ги събраха в дизи . Малко гледах . Има го на руски но разпилян на части . Героинята й се казва Гюнджа , на  Енгин - Йомер .
 В  заведение  след премиерата прегръдки , той я гледа закачливо не се гаджосат пак .

Последна редакция: ср, 06 мар 2019, 17:10 от femmi2

# 638
  • Варненска клюкарка
Ама що не пуснат нещо с Ча, ами това ooooh!

Фемо когато Дуда пускаше в сторито, онези от Амстердам се оказаха от преди месец Peace После излязоха онези там на гости на чичовци брат'чеди...

# 639
 Дуда я сърби да покаже  ашкъма,  той не дава.  Очаквам   блесне  в сторито  нейна снимка  от къщата  . Или да покаже сянката на Ча както прай Гинчо .  Може да го кандардиса  се селфнат  
 гледайтИ   , завиждайтИ . Не обича показност  в скоро време надушвам   нови  с него ,  а репортаж цяла вечност не е имало . Не че ще измъца нещо но все  пак...

Ето   котаренче с Ча
Heart Eyes

баровци   , отивам им да карат коли . Искам нова фотосесия от Монте Карло , ама пита ли ме някой    , не ме пита  Joy

от Берен   красива птица  Heart Eyes

къде е сега този стил  Crossing Arms ходи като парцалан  с камуфлажа

smile3544

навика   показвали го в Протектора   newsm78

Корай налита на капитана и аркадаша го спира  , когато  той налиташе   нема кой да го спре и се млатеха

Последна редакция: ср, 06 мар 2019, 17:35 от femmi2

# 640
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
За Дуда не знам, ама аз мога да пусна снимка коя и къде е къщата, и дворчето.  Wink
Не искам латини да хукнат презглава да го дебнат, както го дебнеха в Лабума, та да не смее вече да стъпи там. Нито пък искам мамашките да развяват, и изкривяват, както често правят, истинска информация, още по-малко да се препират една друга за неща, които изобщо не са им ясни. По тази причина няма засега да сложа нищо, както не съм сложила вече повече от половин година, откакто знам коя е къщата.  Смятам, че момчето има право на уединение и спокойствие. Смятам също, че ако почнат да го причакват фенове, просто ще се премести на друго място. Peace

# 641
  • Варненска клюкарка
Проф, това е затворен охраняем комплекс,  няма как да му се тупнат латини. Но за Мамашите съм съгласна, много глрупости се пишат там, често пълни измислици, човек за да чете тяхното инфо, винаги трябва да го прави със съмнение, и да може да отсява житото от плявата.

Как може да изглежда Хазалинда когато се селфи Wink Ами че той оригиналът от премиерата изглежда почти по същия начин Crazy

# 642
 Профи , разбира се че има право на спокойствие . В лабума  едва ли е това е причаната  да не ходи вече  , или просто му е писнало от барове  33uu   Дуда  ,я влачеше по барове  но откакто живеят заедно  стана домашна идилия и не мойм му видим очите .  Той при Айшето каза че живее като пенсионер , нещо от сорта беше . Латините до там ще  се  стигнат но комплекса предполагам е охраняем .

Една съфорумка      известните барове иска  да посети знае адреса на Ла бума  .   Може на Ардуч и Енго ,ко може си напрайм кефа и да идем с компания . Сама няма да го открием .  

Последна редакция: ср, 06 мар 2019, 18:09 от femmi2

# 643
  • Варненска клюкарка
Те отдавна си живеят заедно, сигурно още преди да я видим в сторито там на вратата на спалнята...Така е, феновете налазиха Лабума и го отказаха от любимата му стоянка hahaha Не са само латините, ами и рускини редовно ходят, но са с по-малко късмет от аржентинките. Едната беше снимала и менюто, цените, специалитети... С приятелка хапнали, пийнали, стояли повече от 3-4 часа и накрая щели да се пръснат от от ядене на десерти и на всички от персонала им станало ясно защо са там, поне така беше казала. Дуда и Чачо и преди и сега сигурно си ходят по кръчми, само че не в Лабума. Лабумски имаше РД на 3.03 нещо да сте чули? Мнее... а какъв купон беше миналата година, даже и Сера не го подмина hahaha  Но със сигурност го е отпразнувал в някоя от новите кръчми Wink Наближава Илкиния РД, дано поне там се покаже.

# 644
  • Пришълец

Официално от Нетфликс  са кадрите  Peace
Може ли любовта да бъде безсмъртна ?

Само това не ни е достатъчно Whistling Хайде дано пуснат нещо и с нашия Party

Бел, така е, с Ча никога не се знае. Сега е крокодил, но в бъдеще както казваш може да е алигатор tooth

Смятам, че момчето има право на уединение и спокойствие.
+1 Peace

Общи условия

Активация на акаунт