, все гледа да пусне нещо, от което е видно, че не напуска Чачовата орбита. А котките са точно същите, точно от същото място. Някой ден ще го намеря къде е точно и като го пусна в нета за обща употреба, на Дуда ще и отеснее.
, все гледа да пусне нещо, от което е видно, че не напуска Чачовата орбита.

Пък сега природа, котета, барачката за косачката 

Както и Киво в тази роля ми е най
С всичките външности които смени- бухнал, подкъсен, на опашка, по едър, по-слаб...абе всякак.
Не се знае ако дойде някой алигатор какво ще е

две рижки и аз имам не се пъча и показвам , щото не живея с Чачослав
Баджаначке ти имаш двор , сред природата и маргарелки си насадила , а Дуда едно цвете не е насадила . Като ти дойде Ча на гости ще го разодиш из природата и както казва Профи качваш го в нета за употреба и оная да мре от яд. 

ходи като парцалан с камуфлажа 

Ами че той оригиналът от премиерата изглежда почти по същия начин 

Дуда ,я влачеше по барове но откакто живеят заедно стана домашна идилия и не мойм му видим очите . Той при Айшето каза че живее като пенсионер , нещо от сорта беше . Латините до там ще се стигнат но комплекса предполагам е охраняем .
Не са само латините, ами и рускини редовно ходят, но са с по-малко късмет от аржентинките. Едната беше снимала и менюто, цените, специалитети... С приятелка хапнали, пийнали, стояли повече от 3-4 часа и накрая щели да се пръснат от от ядене на десерти и на всички от персонала им станало ясно защо са там, поне така беше казала. Дуда и Чачо и преди и сега сигурно си ходят по кръчми, само че не в Лабума. Лабумски имаше РД на 3.03 нещо да сте чули? Мнее... а какъв купон беше миналата година, даже и Сера не го подмина
Но със сигурност го е отпразнувал в някоя от новите кръчми
Наближава Илкиния РД, дано поне там се покаже. 

Хайде дано пуснат нещо и с нашия