ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 502

• 27 503
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
  • Варненска клюкарка
След малко е нафталина, тази вечер трябва да е срещата. На мен не онази в бара , а една друга среща в коридорите ми беше много по-въздействаща. Ще видим каквото не са изрязали....

# 646
От 2 ,3 години  живеят заедно .  Мисълта ми е запознават се   , кой кого ухажвал  ,от вратата за краката  и предлага да живеят заедно . Още съм на мнение че имаше  раздяла и като се върна от Щатите  се сдушиха .
Ча така ни обърква  ,няма как да му прочетем мислите   .  Готвили  си вкъщи ,това позволи да узнаем  .

Има си начини   ,ако го питат  нормално ,спокойно  кое по - важно за него ,любов ,кариера  ?  С какво го е спечелила  приятелката му ?

Маргии , опитах се да  съм забавна  не каза ще разхождаш ли Ча  сред твойта природа.

Последна редакция: ср, 06 мар 2019, 19:55 от femmi2

# 647
  • Пришълец
И аз у нафталина Crazy

Как препускаше Емко по стълбите smile3544

След малко е нафталина, тази вечер трябва да е срещата. На мен не онази в бара , а една друга среща в коридорите ми беше много по-въздействаща. Ще видим каквото не са изрязали....
Аз и снощи не разбрах коя среща имаш предвид, губи ми се този момент Laughing Преди годежа  ли е newsm78

Фемо, шЪ го разходим само ако е сам hahaha

# 648
  • Варненска клюкарка
Марги, не съм сигурна, но май Фера и капитана излизаха от среща с Джансуто. Фера в черен делови костюм, пък Емко в синя риза и май също се беше запътил към Джансуто. Толкова смазан излеждаше като се видяха... А после тя като погледна след него той гледаше там някакъв алкохол, вина нещо такова... Сцената повече съм я запомнила от разни видеоклипове, отколкото от сериала, затова не знам кога следва 33uu

# 649

зад кадър от първи сезон

Фера се фръцна на годежа , тук сме по работа  станахме съдружници с Левент в хотела .
Партито трябва да продължи  . Припомни  неговите думи . Объркано го заяви   .
Партито продължава без него , а това Фера не го чу . Свикнал е  сам да справя , няма да стои до полата на никой .  Трудно е за една жена да чака мъжа си той да се прибира на сутринта .

Емо  не избесня  спокоен е като видя гостите .

Цитат
Фемо, шЪ го разходим само ако е сам hahaha
МаргарелО , ще е сам как иначе оная  да фаща гората мноУ и здраве  Joy  Ще ме  вземете и мен  на разходката Flowers Herb

Последна редакция: ср, 06 мар 2019, 22:54 от femmi2

# 650
  • Пришълец
Марги, не съм сигурна, но май Фера и капитана излизаха от среща с Джансуто. Фера в черен делови костюм, пък Емко в синя риза и май също се беше запътил към Джансуто. Толкова смазан излеждаше като се видяха... А после тя като погледна след него той гледаше там някакъв алкохол, вина нещо такова... Сцената повече съм я запомнила от разни видеоклипове, отколкото от сериала, затова не знам кога следва 33uu
А, сега вече е ясно, Laughing избързваме за този момент утре вечер ще е. Отсега да си кажа, че се надявам да не е изрязан Praynig Готина сценка. И как се наблюдаваха тайно. А вечерта в ресторанта Емко вибрираше от нерви докато я гледаше с капитана. Joy Ама и Фера ревнива, първа си тръгва като не може да понесе гледката. Има си неща в тези епизоди дето си заслужава да се видят пак и пак Joy
Ама някои от глупостите едва сега ми се набиват на очи, както коментирахте по-рано, Емко на пръсти влизаше да не събуди Фера, а във въпросната сцена преди препускането по стълбите се е раззвънял #Crazy
Не бил избрал работата, да бе... Объркано го заяви Феми, дотолкова объркано, че сам не се разбра какво иска да каже ooooh! Нямало да работи с Ихсан, но продължава с Едже. Разлика има ли в случая? Докато беше с Фера не се върна да работи при баща си, но след като тя си тръгна намериха компромисен вариант . ooooh!
Ами Фера отмъстителката hahaha Голяма работа като му затвори Найт в хотела, че да не му е само той, пък и дори да е, ще се премести на друго място и купонЯ продължава hahaha Ама да я гледа с каптана го болеше далеч повече. Mr. Green И Санемката така, тя пък се озлоби хептен като ги видя с вплетени пръсти hahaha

# 651
  • Варненска клюкарка
Оо, да, вибриращия Heart Eyes Crazy Момента ми го разваляше само на Фера ужасната рокля. Много обичам после и навън край басейна. Но наистина много изсмукани неща тука- както и снощи казах характерите на героите които гледахме два сезона сега не приличат на себе си. Марги Емко не просто звънеше, ами като влезе посред нощите се развико "Ферее" сякаш жена му трябва да седи и да го чака hahaha Като на филм, чепиците капитана го допуснаха да им влезе и седне в къщата, а той не започна от вратата че не е пипвал Фера, ами тръгна с някакви обяснения дето никой нищо не разбра от тях.... ooooh! Филм да става.
Хареса ми Хандела като каза на Еджела че никога не е била изненадата на вечерта и тази вечер също нямало да е Mr. Green tooth

# 652
  • Пришълец
За пръв път ме впечатляват разни неща, преди съм ги подминавала hahaha Като това дето споменаваш Бел, че от вратата я вика hahaha
Тоя Чепиков, паднах просто, въобразил си човека Фера заради него била заминала, прави му напук hahaha Това пък защо, че нали ги прие с Емко в дома си и му целунаха ръка. Последно бяха в добри отношения. Ама и сценаристките късопаметни ooooh!
Капитана намекна на Мехмет, че Фера не е постъпила като Сехер, ама ония са рядка порода, та докато не им го кажат в прав текст няма да се сетят. Чепика нямал дъщеря, но пак реши да прояви бащина обич и загриженост, ooooh! да се оженят, че да изтрият срама и щял да ги приеме.
А отношенията на Емко с Еджето доста странни, спят поотделно Mr. Green Това дето й го повтаря и потретва, че правят каквото трябва заради Явуз и само за пред хората няма да е случайно Mr. Green

# 653
  • Варненска клюкарка
Ох това пък с годежа че да я спасявал от Явуз по-голяма тъпотия не знам има ли. Ами ако се появи друга позабравена негова приятелка с кО ще я спасява, брех много раздаващ се за чуждите хора дето не са му никакви ooooh! Повтарям се, ама си е вярно че когато изгледах последните серии с превод си казах че по-добре да не бях Crossing Arms

Протектора продължава да си стои в десетката на най-гледаните. Ча в една класация с Гейм ъф тронс Crazy

Официално знаем че втория сезон ще го пуснат през април, дали няма да пуснат някакви кадри, фрагменти, нещо с ГГ newsm78

# 654
Чачиии ,в една класация с Троновете .  Тая година ще е последен сезон . В десетката удариха с него   . Ефекти , сюжет , герой .
Ще  видим  кво ще стане с Джон Сноу и майката на драконите .
 Ммм Ча да  фърчи се бие или язди  някой звяр .   От сета показаха глави на зомбита   
 Излязоха  кадри с Бурчин и Окан . Тяхната любов  ще се разказва  у втори сезон .  Дано загатнат нещо с главните .

Последна редакция: ср, 06 мар 2019, 23:22 от femmi2

# 655
  • Пришълец
Как лети времето Laughing на 07.03. миналата година започнаха снимките на Протектора Laughing А вече чакаме да се задействат за трети и четвърти...

# 656
  • Варненска клюкарка
Аз съм забравила че беше през март, все си мислех че началото беше към края на януари Crazy

Рускините пишат че официално Хазар остава партньорката в трети и четвърти сезон. Никак не си я представям за Хакановата любима, добра актриса е, ама за ролята на мъжкараната която се мотае около ГГ, за романтика ще ми е неприятна Rolling Eyes Остават и двама от тримата режисьори, Евренол е зает с друго.

# 657
  • Пришълец
Аз помня, че беше през март, но не и точната дата. В Туитър видях, че било на днешната...

Героинята на Хазар дано и занапред продължи просто да се мотае около Хакан, за романтика не е най-удачният избор ама търпи се де. Laughing И по-кофти е било  Whistling

# 658
  • Варненска клюкарка
Марги, тя ще се мотае със сигурност, ама ще ни липсва някоя яка любовна сцена Crazy Чета във ВК, там повечето са доволни, пишат че и испанците се радват много за Хазар. Написали са конкретно испанци, а не латини, само да уточня че в момента в Испания дават мъпет шоу, по реакците за Хазар излиза че нещо не им е таман главната героиня в мъпета и им е по-интересна второстепенната  hahaha
А Хазар си е партнирала и с Енгин Йозтюрк,мисля че заглавието беше Висше общество. Не знам, не познавам обикновено, но си мисля че героинята и Зейнеп може да стане негова любима т.е. на героя му Левент в Защитника newsm78

Последна редакция: чт, 07 мар 2019, 11:25 от Беллора

# 659
Ох ,Белкааа как ме разсмиваш Joy
Мъпета трябва си с здрави нерви.  Главната  се нрави само на нейните фенове . Па ние не сме от тези  .
  Важното е  няма да окепазява повече Ча .  Сигурно е ако повтарят с някоя колежка  няма да е въпросната особа .    Са щастливи с Керо  като се обичат младите.

Общи условия

Активация на акаунт