Ще ме вземете и мен на разходката 

Готина сценка. И как се наблюдаваха тайно. А вечерта в ресторанта Емко вибрираше от нерви докато я гледаше с капитана.
Ама и Фера ревнива, първа си тръгва като не може да понесе гледката. Има си неща в тези епизоди дето си заслужава да се видят пак и пак 
Нямало да работи с Ихсан, но продължава с Едже. Разлика има ли в случая? Докато беше с Фера не се върна да работи при баща си, но след като тя си тръгна намериха компромисен вариант . 
Голяма работа като му затвори Найт в хотела, че да не му е само той, пък и дори да е, ще се премести на друго място и купонЯ продължава
Ама да я гледа с каптана го болеше далеч повече.
Момента ми го разваляше само на Фера ужасната рокля. Много обичам после и навън край басейна. Но наистина много изсмукани неща тука- както и снощи казах характерите на героите които гледахме два сезона сега не приличат на себе си. Марги Емко не просто звънеше, ами като влезе посред нощите се развико "Ферее" сякаш жена му трябва да седи и да го чака
Като на филм, чепиците капитана го допуснаха да им влезе и седне в къщата, а той не започна от вратата че не е пипвал Фера, ами тръгна с някакви обяснения дето никой нищо не разбра от тях....
Филм да става.
Като това дето споменаваш Бел, че от вратата я вика 
Това пък защо, че нали ги прие с Емко в дома си и му целунаха ръка. Последно бяха в добри отношения. Ама и сценаристките късопаметни 
да се оженят, че да изтрият срама и щял да ги приеме.
Повтарям се, ама си е вярно че когато изгледах последните серии с превод си казах че по-добре да не бях 

Чета във ВК, там повечето са доволни, пишат че и испанците се радват много за Хазар. Написали са конкретно испанци, а не латини, само да уточня че в момента в Испания дават мъпет шоу, по реакците за Хазар излиза че нещо не им е таман главната героиня в мъпета и им е по-интересна второстепенната 

Препоръчани теми