Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема IX

• 26 337
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
  • Чужбина
Властелинът на пръстените на Амазон вече си има официален акаунт в Туитър.
Няма лъжа и измама, ще се снима и ще струва 1 милиард(!!!) долара. Много са се амбицирали да съборят троновете от трона. Joy

Joy Joy Joy

# 76
  • София
Изгледах Colony. Наистина точно започна да става интересно и те са го спряли. Потърсих инофмрация, но всичко е от юни 2018, нищо ново не намирам. Явно това му е краят. В началото ми беше доста муден и леко глупав, но втори и трети сезон ми допаднаха. Жалко за филмчето, връщам се да проверя препоръките ви и да си харесам нещо друго. Обичам да гледам приключили вече филми, на които са излязли всички сезони Laughing да не тръпна в очакване.
Поне завърши ли смислено или с отворен край. Писна ми да гледам и накрая греда....

# 77
Греда е и този. Няма завършек.

# 78
Властелинът ще го гледам, въпреки че Хобитът не ми хареса. Поне от любопитство и заради похарчените пари ще му хвърля едно око Simple Smile

# 79
И на мен Хобит не ми хареса. Да не кажа, че едва го изгледах, като на втория филм по някое време едва се сдържах да не изляза от киното. А на третия изобщо не отидох да го гледам на кино, ами изчаках да го качат по торентите.  Искаха да яхнат вълната и да спечелят пари и направиха 3 части филм по една малка детска книжка.

И аз ще гледам сериала със сигурност. Дано поне се доближи като качество до филма. Въпреки че не знам как ще възприема други актьори в ролите на Фродо и Арагорни например. Joy

# 80
  • Чужбина

И аз ще гледам сериала със сигурност. Дано поне се доближи като качество до филма. Въпреки че не знам как ще възприема други актьори в ролите на Фродо и Арагорни например. Joy

Особено на Арагорн ... аз т'ва сигурно няма да мога да го асимилирам изобщо.

Хобита и аз не го харесах Sad

# 81
Харесах Ейдан Търнър, обаче - такова красиво джудже))

# 82
Петя, твое ли това ревю? Stuck Out Tongue Winking Eye Или твоето още не си го написала?

Да, имаше добри попадения сред актьорите в Хобит. Joy и даже супер драматична любовна история между джудже и елф Joy
Най-хубавото в този филм беше тази песен. Heart Eyes

Наистина и аз не виждам кой освен Виго Мортенсен може да влезе така добре в кожата на Арагорн. Но предстои да разберем в скоро време кой какво ще играе.

# 83
  • Чужбина
Петя, твое ли това ревю? Stuck Out Tongue Winking Eye Или твоето още не си го написала?

Анииии, не питай, че се скарахме заради това ревю в другата тема Grinning Grinning Grinning

# 84
Да, това е моето ревю, бях го споделила в другата тема. Опитах се да съм позитивна, защото комшиите нямат опит с фантастиките Laughing

Днес погледах малко от корейския - Спомени от Алхамбра, но нямах много време, че утре ще ходя на един тест и чета за него... Започва интересно - става дума за игра с добавена реалност - от типа на Покемон Го, но много по-истинска. Ще видим как ще е нататък - корейците понякога се отплесват от първоначалната тема...

# 85
Да, това е моето ревю, бях го споделила в другата тема. Опитах се да съм позитивна, защото комшиите нямат опит с фантастиките Laughing
Скрит текст:
Днес погледах малко от корейския - Спомени от Алхамбра, но нямах много време, че утре ще ходя на един тест и чета за него... Започва интересно - става дума за игра с добавена реалност - от типа на Покемон Го, но много по-истинска. Ще видим как ще е нататък - корейците понякога се отплесват от първоначалната тема...
Така си и мислех. С много от нещата, които си писала съм съгласна, с някои не. Но общо взето исках да има повече фантастика. Малко ми беше на мен. Сценарият е на Джейсън Джордж (писал е сценария на Наркос), по мотиви от роман на турска писателка. Надявам се, че втори сезон ще е по-добър от първи, много се надявам. Joy Ще има и още два, защото се оказа, че сериала се е наредил сред най-гледаните на Нетфликс на много места по света, включително САЩ, Европа, Австралия, Бразилия.

Корейски сериали не мога да гледам, защото не мога да различавам актьорите. В повечето случаи ми изглеждат еднакви. JoyJoyJoy

Анииии, не питай, че се скарахме заради това ревю в другата тема Grinning Grinning Grinning

О, изобщо не искам да предизвиквам полемики. Съжалявам. Joy

# 86
  • Чужбина

О, изобщо не искам да предизвиквам полемики. Съжалявам. Joy

Това беше шега! Ние го изгледахме чинно сериала и помрънкахме за някои от актрисите!

Аз ще гледам и втори сезон! Още отсега го казвам. И ще мрънкааам!

А Петя ще я чакам да пише ревюта.

Изобщо не се съмнявам, че е гледан сериала.

Корейският - ще му дам шанс.

Но първо трябва да изгледам бразилския 3%.

Последна редакция: чт, 14 фев 2019, 21:17 от Eleonora_27

# 87
Направо ме заинтригувахте Grinning.
Никога иначе не би ми хрумнало да гледам турски сериал.

# 88
Направо ме заинтригувахте Grinning.
Никога иначе не би ми хрумнало да гледам турски сериал.

Пробвай, не губиш нищо. Целият сезон е около 7 часа. Joy Пък и винаги можеш да го зарежеш.

Но първо трябва да изгледам бразилския 3%.

това пък заинтригува мен. Stuck Out Tongue Winking Eye Има ли го преведен някъде?

Последна редакция: чт, 14 фев 2019, 21:29 от Ани (AHИ)

# 89
И аз отначало малко обърквах корейците, но сега ги различавам без проблем Wink
Те са доста продуктивни и имат немалко фантастики. Ако на човек му се прииска разнообразие от англоезичните сериали, са добър избор.
Скоро ще излезе корейски сериал на Нетфликс - исторически с фентъзи елементи. Зъл крал избива враговете си(и семействата им) и ги хвърля в едно езеро, но те изведнъж се превръщат в зомбита и настава Апокалипсис )) Поне това разбрах от трейлъра. Предполагам, че ще е кратък, като всички сериали на Нетфликс и мисля да погледам, поне първите серии.

Общи условия

Активация на акаунт