МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 45 тема

• 63 534
  • 753
  •   1
Отговори
# 135
А някой знае ли каква е цената на малката опаковка от Пикси тоника в Дъглас?
Също и за рожден ден имаше ли някаква отстъпка там?

# 136
Надявах се в Сефора да има намаления на козметика за 8-ми.
15% на аромати е чудесно, ама не са ми в бюджета в момента, иначе съм си харесала 3 Grinning

# 137
  • София
В Дъглас в България не се продава. Купих малка опаковка от Сефора - 100 мл за 24 лв. Естествено, никакви мостри не ми предложиха, даже ме питаха искам ли торбичка. Комплименти за пазаруване в този магазин няма! Ако ми хареса продукта, ще си го поръчам от UK и ще си взема и маската от същата серия.

# 138
  • София
Надявах се в Сефора да има намаления на козметика за 8-ми.
15% на аромати е чудесно, ама не са ми в бюджета в момента, иначе съм си харесала 3 Grinning
Намаление в Дъглас
"Ние ценим красотата на всички жени, затова при нас винаги ще получите повече. От 1 до 8 март завладяващи парфюми с -40% отстъпка*. Побързайте количествата са ограничени!

*Отстъпката се дава на каса в периода 1.03.2019 г. - 8.03.2019 г. или до изчерпване на количествата и не се комбинира с други намаления, промоционални предложения, талони и ваучери за отстъпка, както и с отстъпка за рожден ден."

# 139
Ако за всички важи, е доста добро предложение. Сефора все повече се дънят. 15 процента my ass.

# 140
Само за няколко парфюма бестселъри важи.

# 141
За L'INTERDIT, например?
Или за Kenzo World Intense?
*стиска палци*

# 142
Не. Вижте в профилите им, не ги знам точно. Елиън традиционно, Туили, Обувката, Черната Орхидея, Мон Герлен, може да има и още.

# 143
В Свфора ли се продава тоникът на пикски?
Може ли да ми препоръчате наистина добра основа за лице? Мазна кожа с разширени пори? Пи възможност от Бюро зоун, че съм се запътила натам в момента? И също добър молив за водната линия?
Много ми станаха въпросите, извинете ме.

# 144
На Смашбокс покриващата пори основа (в лилава опаковка) е много добра. От Бюти зоун или Дъглас.

# 145
  • У дома !
В Дъглас и БЗ има оферта при закупуване на 2 продукта на марката,подарък палитрата Nude Trude.
Момичета препоръчате ми хубава четка може и висок клас за на нанасяне на сенки на долния клепач,но да не е от чужбина и онлайн,а от нашите магазини.....

# 146
Mac 219 или 220 или любимата ми за долен клепач на аура, но няма номер. Като цяло четките и блендерите на аура не са лоши.

# 147
  • София
Последните четки, които си купих са на Zoeva, но не зная номерата и няма как да съм полезна в момента, но в Cultbeauty или Бютибей имаше доста отзиви за тях.
Кой ще ходи на откриването на новия мултибранд магазин Делириум в Сердика утре? Най-после Том Форд бюти в България и както ми бяха казали Ла Мер, Бобби Браун, Килиън и други. Ще чакам да споделите инфо, ако някой ходи, и най-вече ориентировъчни цени на Том Форд Бюти - дали са като в Гърция?

Последна редакция: нд, 03 мар 2019, 22:48 от veka

# 148
Аз ще ходя, ако успея. Нямам търпение да разгледам.

# 149
  • У дома !
Mac 219 или 220 или любимата ми за долен клепач на аура, но няма номер. Като цяло четките и блендерите на аура не са лоши.

Благодаря за отговора.А на аура двойна ли е ,че си взех днес като прочетох препоръката Ви,но не съм сигурна да ли е тя.Дори пише,че е с естествен косъм.

Общи условия

Активация на акаунт