МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 45 тема

• 63 539
  • 753
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia
Здравейте, момичета! Някоя от вас знае ли дали ще има намаление покрай 8-ми Март в M.A.C? bouquet

# 151
Видях че хвалите пикси тоника и го намерих тук но дори намален е доста скъп
https://www.citystyle.bg/pixi-glow-tonic-glow-tonic
и по малката разхасофка за около 30лв⬇️
www.citystyle.bg/pixi-glow-tonic-glow-tonic-0
В сефора пак ли е такава цената. С какво е по различен от чиста истинска розова вода?

# 152
Е, как с какво е по-различен, този тоник е с плодови клиселини и излющва повърхностния слой на кожата. Тя става фоточувствителна и трябва задължително да се ползва крем с 50 фактор слънцезащита. Скъп е да. Че и ми е много неикономичен, но е страхотен и ще продължа да го купувам.

# 153
  • някъде под слънцето...
Тоника с розова вода е този

а не цитирания.
Има и такъв с ретинол

# 154
Аз ще ходя, ако успея. Нямам търпение да разгледам.
Денс ще напишеш ли впечатления за магазина! Много интересно звучи! Тъкмо съм си харесала руж от новата колекция на Том Форд Heart Eyes

# 155
Ще напиша, ако отида. Hug bouquet
Да видим дали ще има всички гримове на Том Фрод или само червила и лакове.

# 156
Видях че хвалите пикси тоника и го намерих тук но дори намален е доста скъп
https://www.citystyle.bg/pixi-glow-tonic-glow-tonic
и по малката разхасофка за около 30лв⬇️
www.citystyle.bg/pixi-glow-tonic-glow-tonic-0
В сефора пак ли е такава цената. С какво е по различен от чиста истинска розова вода?

Не поръчвайте от подобни съмнителни сайтове. Вероятността продуктите им да са фалшиви е огромна.

# 157
Винаги предпочитам да видя и пипна, на мен разглеждането в магазина ми е половината от удоволствието от покупката Simple Smile Друг е въпроса, че при всяка покупка ме зарибяват с още нещо. Консултантките в магазина на Дъглас, в който най-често пазарувам, доста точно предугаждат предпочитанията ми и винаги ми правят много подходящ подарък при покупка. Резултатът е, че скоро се връщам за продукта, от който са ми дали малка опаковка или мостра.... Напоследък чак прекалявам вече ...

Последна редакция: пн, 04 мар 2019, 12:29 от Light Beam

# 158
Описанието звучи добре, обаче дали наистина действа по-добре от чиста розова вода. Аз напоследък пазарувам онлайн понеже съм с бебешок. От този сайт съм поръчвала оригинални дрехи, но не знам козметиката каква е. Ако имам път до сефора ще проверя за този тоник все пак. Някой знае ли един тоник има на сефора бяха ми дали мостра розов е на звят мирише супер и много добре ми действаше. Беше мисля около 11лв шишето.

# 159
  • София
Не го мисли този тоник.
С киселините е добре да се действа много внимателно пък макар и в слаба концентрация. Така че разбери спецификата на продукта и прецени имаш ли нужда от него. Денси е обяснила.
Не действа по- добре от розовата вода, действието му е различно от нейното.

Вие как го нанасяте Тоника на Пикси между другото ? Аз с тампонче, но четох и за вариант с марля и директно с ръка, та се замислих не го ли разхищаван с тези мой тампони.

# 160
Да, с марля аз вече, че много неикономичен иначе. Мажа си и шията, деколтето и врата, както дава Петра и се разорявам. Ако нямам с малко тампонче.

# 161
densi , а кой тоник препоръчваш на пикси?

# 162
Аз съм пробвала засега и ползвам само коментирания по-горе Glow Tonic.

# 163
И на мен glow много добре ми пасна. Кожата ми е мека, хидратирана, без пъпки. Мега бързо върви гадината, но е пристрастяващо омекотяващ.

# 164
Вечер преди грижата ли го ползвате или сутрин?

Общи условия

Активация на акаунт