МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 45 тема

• 63 548
  • 753
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Отворен е вече новият бутик в Сердика. Има доста неща, но не пълната гама продукти. Цените на Bobbi Brown и Jo Malone са добри, при Том Форд не се ориентирах, защото питах за много неща наведнъж. За някои продукти трябва изрично да се пита, защото нямат място на гондолите. Примерно ружовете на Том Форд не са изложени. Персоналът изглежда мил и отзивчив.

# 166
Ня Боби Браун има ли добри контуриращи продукти?

# 167
Малките червила на Том Форд са по 69 лв. Купих си розово пролетно.
Големите са мисля 109 лв. Сенките 4- ки 149, единиците 74 лв.
Обслужва ме прекрасно момиче, очарована съм. Стоях, снимах и пробвах в магазина над час. Показваха ми нещата едно по едно и искаха да мегримират и да пробвам всичко. Отказах, въпреки чисто новите тестери.

# 168
  • София
Малките червила на Том Форд са по 69 лв. Купих си розово пролетно.
Големите са мисля 109 лв. Сенките 4- ки 149, единиците 74 лв.
Обслужва ме прекрасно момиче, очарована съм. Стоях, снимах и пробвах в магазина над час. Показваха ми нещата едно по едно и искаха да мегримират и да пробвам всичко. Отказах, въпреки чисто новите тестери.

Много благодаря за инфото!

# 169
  • София
Аз много се надявах на четките на Боби Браун. Иначе според мен е хубаво за всеки случай да се пита ако търсите конкретен продукт, а не го виждате изложен.
На Jo Malone парфюмите от класическата серия са 100 лв за 30 мл и 200 лв за 100 мл. Свещите са около 57 за мини, 100 за голямата. Казаха, че имали и от най-големите.

# 170
Щели да имат и четки на Боби Браун. Също така видях бурканчета със сенки на Том Форд и много гримове, които тепърва ще има.
Кремът на Ла Мер е 300 лв., а големият 540 лв.
Балсамът за устни 110.
Парфюмите на Килиън по 460 лв.
Екслузивите на Каролина Ерера към 500, тези на Ферагамо също.
Боби Браун има червила по 55 лв. и по 75. 90 и няколко е палитрата хайлайтъри, но засега е само в един кафяво- златист цвят.

# 171
densi, малко тъп въпрос - колко са големи малките и големите червила на Том Форд? Примерно сравнено като размер с червило на Chanel, YSL?

Също, shimmer brick - овете на Боби Браун видяхте ли ги?

# 172
  • София
Червилата на Шанел са около 3,5гр.
Големите Том Форд са 3гр.
Малките са 2гр.

# 173
Страхотни новини!!! Аз съм хвърлила око на https://www.chicprofile.com/tom-ford-lissome-sheer-cheek-duo .
Jo Malone все ги мириша по летища и в чужбина когато обичайно съм напръскана със сто други неща и никога не успявам да усетя като хората ароматите.
На Боби Браун нищо не ми е познато така че ще следя с интерес вашите впечатления.

# 174
Страхотни новини!!! Аз съм хвърлила око на https://www.chicprofile.com/tom-ford-lissome-sheer-cheek-duo .
Jo Malone все ги мириша по летища и в чужбина когато обичайно съм напръскана със сто други неща и никога не успявам да усетя като хората ароматите.
На Боби Браун нищо не ми е познато така че ще следя с интерес вашите впечатления.
Има го към 150 лв е. Много е хубаво. Heart Eyes
И аз ще го купя.

# 175
Момичета,можете ли да ми кажете кои марки се предлагат в новия бутик ?

# 176
  • София
La Mer, Bobbi Brown, Tom Ford, Kilian, Jo Malone, Ferragamo, Estee Lauder, Prada, La Prairie.

# 177
Благодаря Flowers Hibiscus

# 178
+ paco rabanne , нишовите парфюми на CH и има и още

# 179
  • HH

Също, shimmer brick - овете на Боби Браун видяхте ли ги?
Аз имам един в цвят Rose, купих си го мисля от летището в Мюнхен преди около година. Имаше и четка с естествен косъм към него. Не съм очарована! Много слабо пигментиран, може да се напластява, но става много бляскаво. Мога да го нанасям само с неговата четка, която пък не ползвам за нищо друго, защото е твърда и разпрашва всички останали пудри, които имам.
Дали е само при мен?

Общи условия

Активация на акаунт