МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 45 тема

• 63 409
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
Не може, трябва да имаш доказателства - снимките с различните цени.

А за палитрата не съжалявай - сенките на Мак никога не са били the best of the best.

# 556
Не може, трябва да имаш доказателства - снимките с различните цени.

А за палитрата не съжалявай - сенките на Мак никога не са били the best of the best.

Хихи май си е така, мерси Simple Smile Ще я снимам тогава Simple Smile

# 557
  • София
Дами, на какви пари взимате метеоритите на гърлен? Аз ги намерих на 79 и им се чудя.

# 558
Метеоритите в Дъглас като ги гледах последно бяха по 113 лв.

# 559
  • някъде под слънцето...
Дами, на какви пари взимате метеоритите на гърлен? Аз ги намерих на 79 и им се чудя.
На такава цена се намират в по евтините парфюмерийми вериги в Испания(37-44 евро).

# 560
Момичета, някоя от вас да е суочвала новия бронзър на Too Faced, от Natural Lust серията? Как е? Гледах смесени ревюта - и положителни, и отрицателни, а имам доста бронзъри в колекцията си и не ми “трябва” точно. Та се чудя дали да си го поръчам. Много ме изкушава, но да си призная, май най-много ме привлича опаковката ... 🥰 Но по принцип съм фен на ТФ бронзърите Simple Smile

# 561
Здравейте, момичета! Искам да си взема една хубава палитра до 100-120 лв, която да ползвам в ежедневието за работа, и е в nude цветова гама. Разглеждах сайта на Сефора и май се спрях на първия chocolate bar или UD naked reloaded, сещате ли се за някоя друга, която е подходяща? .

# 562
The new nude Huda?

# 563
Знам я, но там цветовете са в розовата гама, аз си мислех нещо в кафяво, бежово.   , някакви шоколадови тонове. Харесах си много една на tarte, но нали я няма у нас и ще й въздъхвам само от монитора.

# 564
На ваше място бих изчакала да заредят някоя друга на Анастасия- супер лесни за нанасяне и блендване и доста подходящи за ежедневието са. До 2-3 седмици трябва да заредят и soft glam ( по информация на продавачките в Парадайс).

# 565
Харесах си много една на tarte, но нали я няма у нас и ще й въздъхвам само от монитора.

Ако е Taratalette in Bloom, аз я купих от qvc.uk. Има я и в комплект с доста прилична четка. Качеството й няма нищо общо с първата Taratalette, т.е. много по-хубава е.

# 566
Коя друга освен soft glam ще заредят? Ще се обадя да питам направо;)
Check , точно нея съм си харесала! Колко ти излезе доставката?

# 567
Знам я, но там цветовете са в розовата гама, аз си мислех нещо в кафяво, бежово.   , някакви шоколадови тонове. Харесах си много една на tarte, но нали я няма у нас и ще й въздъхвам само от монитора.

Може също да погледнеш Too faced Peach палитрата, както и новата им голяма палитра Natural lust.

Ако става въпрос за единствена палитра, която да се ползва за ежедневието, не бих препоръчала Анастасия. Цветовете са много малки като грамаж (0.7 гр.), а същевременно супер прашливи и бързо ще я свършиш палитрата. Освен това дори solf glam не е в супер леки неутрални цветове, дори да се води по-неутрална. Цветовете в палитрите на Too faced са силно пресовани и изобщо не се разпрашават, съответно палитрата ще ти изкара много повече време.

Също можеш да погледнеш палитрите на theBalm от Дъглас. На мен много ми харесва Meet Mattchmacker, но нея май я има само в Нотино и Арлен.

# 568
аз ползвам chocolate bar на Too Faced за ежедневен грим, доволна съм от качеството

# 569
Като стана дума за Chocolate bar на Too Faced - да не би да я спират? От известно време я няма в Сефора. Semi sweet също. Имат заредена само Sweet Peach.

Общи условия

Активация на акаунт