Февруари- месецът на любовта, ще покаже втората черта!

• 31 574
  • 781
  •   1
Отговори
# 165
Според мен е положителен!!! Честитоооооооооо! Дано утре се насити и успешно до самия край!

# 166
Zara, и според мен е положителен. Браво!
Отивай утре на ЧХГ и ако и то покаже положителен, директно на Док, за да вземете мерки още в началото. 🌺

# 167
Зара, положителен е според мен! Дано се насища чертичката 🥰
Ти пускала ли си генетични и имунологични изследвания след тези загуби? Причина намери ли се?
Дай Боже всичко да е наред 🙏🏻
Да всичко съм пускала , генетични, тромбофилия , много изследвания имам направени . Тромбофилия имам и пия фолиева мета форма, и сега почнах да пия аспирин протект. Ще изчакам две седмици и ако не ми дойде ще отида на преглед. Много съм объркана , многооооо е желано ноооо ме е страх 😢😔. Имам и завишено тсх ( Тат,мат,фт3 и фт4 са в норма) и поя еуторокс 25 мг

# 168
Зара , не случайно разбираш новината на такъв хубав празник , всико ще е наред този път . Прегръдки Hug

# 169
Zara, знам че често при проблемни забременявания, изписват прогестеронови препарати още в началото, за да помогнат за задържането.
Не знам дали при теб това би помогнало, но е вариант. Simple Smile

# 170
Zara, знам че често при проблемни забременявания, изписват прогестеронови препарати още в началото, за да помогнат за задържането.
Не знам дали при теб това би помогнало, но е вариант. Simple Smile
Знам че дуфастона води до съсирване на кръвта и не се препоръчва при тромбофилия . Бях ходила при Сигридов и той ми каза че АЗ си убивам децата с дуфастон 😔😢. При мен проблема е че в един момент спира развитието си плода , случва се в интервал  9-11 гс 😔. Момичета немога да се зарадвам а и немога да проумея още теста 😁, от миналата година април правим опити

# 171
Всичко, което е трябвало да направиш, си направила! Бъди спокойна, пий си лекарствата и следи ТСХ - ти знаеш! И аз знам, че Сигридов отрича прогестероновите препарати, ако няма нужда. Успех 🤗

# 172
  • София
Зара, тихичко честито и от мен! Този път всичко ще е наред, вярвам го, ти само бъди спокойна! Какъв по-хубав подарък от този за празника на любовта! Sparkling Heart

# 173
Zara_bulgaria след като има някакъв проблем според мен кръвен тест и бърза консултация с АГ което те проследява , той/тя би ти дала най точния съвет. Тихичко честито и до финал Heart

# 174
Zara_bulgaria след като има някакъв проблем според мен кръвен тест и бърза консултация с АГ което те проследява , той/тя би ти дала най точния съвет. Тихичко честито и до финал Heart
За съжаление съм в малък град където АГ тата се броят на пръсти и никой не се заема да ми определи лечение с фраксипарин 😔, а имам спешна нужда 😢. Ето това трябва да се корегира , ако някое момиче има същите мутации ще
Помоля от сърце да сподели лечението което са й предписали . Моля ви 🙏

# 175
Зара , на сестра ми в Надежда  ѝ откриха тази мутация . Веднага след като забременя ѝ пуснаха това изследване , назначиха ѝ фраксипарин и всичко беше наред . Незнам дали си ходила там , но една консултция няма да ти е излишна .

# 176
Зара , на сестра ми в Надежда  ѝ откриха тази мутация . Веднага след като забременя ѝ пуснаха това изследване , назначиха ѝ фраксипарин и всичко беше наред . Незнам дали си ходила там , но една консултция няма да ти е излишна .
в надежда пускахме генетични изследвани , също
Ходих на ФМ когато бях бременна с моя син през 2016 , но консултации за тези резултати не съм правила 😔, защото моя син е борец и се появи без да приемам никакви лекарства , защото незнаех тогава до какво може да доведат тези мутации 😢, слава Богу се появи моя син износен, жив и здрав ❤

Съншайнче ако те помоля би ли попитала сестра си каква разфасовка фраксипарин и изписаха и на какъв интервал си ги поставяше ? И за кръвта какви изследвания си пускала , само АПТТ ли? Извинявайте че ви занимавам с моите грижи 😔

# 177
Зара, честито!  Flowers Hibiscus
Първо - след като имаш загуби, д-р Сигридов какво ти казва за терапия? Ако той ти е назначил фраксипарин, започвай го. Но! Имай предвид, че действието на фраксипарин е 24ч, а д-р Сигридов често назначава през ден. Тук вече зависи какво сте говорили, каква е причината да губиш бременностите.
Вземай мерки по най-бързия начин.
И да, Дуфастон увеличава съсирваемостта на кръвта. Много трябва да се внимава. При положение, че имаш загуби, ако трябва оставяй всичко и бягай на преглед в София. Няма по-важно за теб в този момент. Кураж! И ти желая успешна бременност Simple Smile

# 178
Честит празник, момичета! ❤️
Зара, тихичко честито и от мен. Желая ти от сърце този път всичко да бъде наред и след 9 месеца да гушнеш в обятията си едно малко сладко бебче! Blush

# 179
[Зарче, тихичко честито и от мен! Силно стискам палци сега всичко да е наред и да стигнеш до финал с пухкав вързоп.
😘🤗

Общи условия

Активация на акаунт