Февруари- месецът на любовта, ще покаже втората черта!

• 31 572
  • 781
  •   1
Отговори
# 150
Момичета, отново съм аз.
Забравих да споделя, че днес усещам гърдите си напрегнати. Овулацията трябваше да ми е на 11ти (изчислявам я с приложение) и 2 дни преди това имах положителен тест за овулация. Реално погледнато може ли това да е ПМС? Много рано ми се струва..Cry а дори и да е станало оплождане, то дори не е минало времето за имплантация. Не знам, нещо се обърках вече Frowning

# 151
Zganeva, гърдите често стават по-чувствителни и напрегнати след овулацията. Това не може да е симптом за нищо, поне на този етап. Simple Smile
А дано да е на хубаво, но симптомите за бременност започват чак след имплантация, когато ЧХГ почне да се покачва. Това е някъде 10-12 дена след овулация. Изчакай да минат поне още 10 дена и ако си от по-нетърпеливите си направи един уринен тест. Успех!

# 152
Честит празник ❤

# 153
Честит празник, момичета! Дано в този хубав месец да се получат още по-хубави бебета! Simple Smile

# 154
Честит празник, дами!
Хопчи, едно такова за всички ни. Дано!
FBI,  ин витро ли обмисляте?
Аз вече съм готова за нови подвизи този месец, но няма да почваме от тази вечер, че ще се пие 😂
Започнах да пия чая от гръмотрън в комбинация с комлексни витамини на допъл херц. Дано се раздвижат овулациите, яйцеклетките и други 🙃

# 155
Честит празник ,мои нестихващи да създадат живот съфорумки.Нека щъркелите донесат на всяка от нас  плодовете на любовта в ръцете си!Дано всяка от нас окичи първите цъфнали дървета с  бебешка двучертичкова мартеничка !

# 156
  • София
Честит празник, момичета! Нека Купидон ви донесе поне по едно такова пухкаво сърчице!

# 157
Heart ExlHeart Exl
Zganeva, гърдите често стават по-чувствителни и напрегнати след овулацията. Това не може да е симптом за нищо, поне на този етап. Simple Smile
А дано да е на хубаво, но симптомите за бременност започват чак след имплантация, когато ЧХГ почне да се покачва. Това е някъде 10-12 дена след овулация. Изчакай да минат поне още 10 дена и ако си от по-нетърпеливите си направи един уринен тест. Успех!

Благодаря за изчерпателния отговор, Rocket  Nerd

Хайде честит празник и от мен на всички с пожелание за много сбъднати мечти и две чертички!!:heart_exl:

# 158
Честит Празник,момичета!
Читави,но съм в дупка! Откриха ми някаква инфекция и съм на лечение! Пуснах прогестерон,който според докторката и лаборантка та е в перфектна стойност! Но на 21 и 22 ден имах зацапване (не ми е за първи път,месеци наред ми се случва да си влача такива седмица преди Ц) и когато попитах докторката вчера каква може да е причината щом прогрстерона е перфектен,тя вдигна рамене и каза “не знам”! 🤦🏻♀ Представяте ли си,лекар да ми каже,че не знае и че всичко е перфектно!
По ревах си едно хубаво снощи,пийнах си две чаши вино и си легнах,днес ще се опитам да се настроя празнично,пък да става каквото ще!
Помрънках си! Извинявайте за което!
Хубав ден ви желая и мнооого да се обичате!

# 159
Здравейте, честит празник! Пожелавам ви да сте влюбени в живота и това, което инате толкова, колкото в идеята да си имате (още) едно малко човече в корема, а след 9 месеца и в ръцете! ❤
Аз от вчера започнах Self Fertility Massage... Дано има някакъв ефект 🙏 Успех на всички този месец и довечера наблегнете на любовта, а не на виното! 😁😘

# 160
Честит празник, влюбени гълъбчета. Да сте много здрави!

Аз днес се събудих с нова идея в главата и тъкмо я обсъдих с ММ. След ЦС и неговите изследвания, ще се запиша за инвитро тук (ще сложа ваксината, колкото и да не ми се иска Sad ), и докато чакаме, което може да отнеме година, ще отидем в клиника в Европа. Следващият въпрос е- къде точно? В България не искаме, поразгледах из интернет и установих, че има много опции за добри клиники- Полша, Киев, Испания, Румъния, Турция, Германия, Швейцария, Гърция. Естествено финансовият момент е много важен, а и трябва да е място, където сроковете се спазват и всичко става с 1-2 визити макс. Потърсих инфо из форума, но намерих много- само за Турция и малко Киев, остарели коментари за Испания, но нищо конкретно. Дайте ми съвет, отзиви, насоки, просто някаква идея от къде да започна. Инстабул ми е ясен, има тема за това, но останалите?

Последна редакция: чт, 14 фев 2019, 14:50 от Анонимен

# 161
Честит празник и от мен!!! 🌺🌺
Джули, много добре сте го решили според мен. За жалост, понякога не става само със спокойствие и чакане и е хубаво да се действа. За ваксината, мисля, че всичко ще мине наред, ще видиш. Simple Smile
За жалост не мога да помогна с информация за клиниките в Европа. Тук масово момичетата ходят в Турция, и знам, че има много доволни.
Стискам палци все пак да ви изненада хубавата новина, преди да сте тръгнали по прегледи. 😘

# 162
Честит празник момичета ❤, днес си направих тест , още нямам закъснение , трябва да ми дойде до ден-два , прикачвам снимка от теста , какво мислите? Немога да се зарадвам защото има предни три загуби 😔

# 163
Зара, положителен е според мен! Дано се насища чертичката 🥰
Ти пускала ли си генетични и имунологични изследвания след тези загуби? Причина намери ли се?
Дай Боже всичко да е наред 🙏🏻

# 164
Зара , тихичко честито ... пожелавам ти спокойна бременност и най-важното , до термин ! ❤🙏

Общи условия

Активация на акаунт