Февруари- месецът на любовта, ще покаже втората черта!

• 31 547
  • 781
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Рози, на мен даже ми прилошаваше сериозно в началото, гадеше ми се направо... предполагам, че може да е било и в процеса на привикване на организма към новите вещества, а и не е съвсем ясно самите билки дали може така да са повлияли (не съм чела подробно за тях).
Като цяло вече почти ги няма тези неразположения.

Стискам палчета съвсем скоро при теб да даде положителен резултат! На мен ми го изписа репродуктивен специалист, така че съм сигурна, че е нещо добро.

Шоколадче, добре дошла! Не се страхувай - негативните емоции също оказват влияние! Бъди сигурна, че нещата ще се получат рано или късно. Прегръдки!

# 136
Hristena89, пила съм Дуфастон по съшата схема, като теб. Цикълът ми дойде 2 дена след като го спрях и беше ужасно болезнен. Но аз има изадържан фоликъл тогава, може от там да е идвала болката. Ако не се лъжа, официално цикълът идва до 7 дена след спирането на лекарството.

Dark Chokolate, ние миналият месец всеки ден правихме секс от 7ми до 17ти, ама никаква не я свършихме. То вярно, че и тестовете за овулация не откриха такава, та не знам къде е бил проблема. Този месец майче ще сме по схема "през ден". Пак нямам напълно положителен тест за О. въпреки, че имах някакви болки в дясно вчера, но тестът така и не се насити до нужното.

Иначе, имам запазен час за Док. тази събота, ама ще видя дали няма да го отложа. Че с тази гнойна англина, хич не ми се пътува насам натам и не ми се чака по кабинети. Sad

# 137
  • София
Рокетче, ти по веднъж на ден ли се тестваш? Възможно ли е да изпускаш пика на хормона?

# 138
Буболеса, вчера се тествах два пъти. Първият беше леко отрицателен, а вторият много близо до положителен. Двата теста бяха през 4 часа някъде.
Тази сурин реших да експеримента да направя с първа урина и бам, чисто отрицателен.
Не знам дали може пикът да е толкова кратък. Не ми се вярва.

# 139
Рокетче аз като имам пък + тестове май пак не съм имала О.
Инъче мисля другия месец през ден без мерения на Т, без тестове, за да съм по-спокойна и да нямам някакви очаквания, че сега като уж засякох О после доста се разочаровах.... май май ключа в това бебеправене е да не го мислиш и да си спокоен 🙂

# 140
  • София
Рокетче, а в колко часа направи втория тест?

Чела съм, че има момичета, които хващат пик в 16:00ч, примерно, и след това същата вечер - да речем, в 21:00 ч вече имат отрицателен тест.
Не съм 100% сигурна, че е така, но според мен е възможно да имаш кратък пик на хормона и да не го хващаш. Пробвай следващия месец да тестваш по-рано или по-късно от този път, може би?

Джоанка, по принцип това е идеята - да сме спокойни и да не го мислим много, но ние някак сме се фокусирали толкова много, че според мен донякъде се саботираме Joy

# 141
Буболеска и аз май така мисля. Предните два пъти не се бях фокусирала да забременявам и стана от първия месец, а сега като само за това мисля не се получава. Не си оставяме психиката спокойна, за да стане чудото-две черти. Не че мисля, че е възможно да не го мислим,но май ще опитам колкото се може да не се следя, за да не се мисля този месец и да бебеправим не по график, а от любов...  😁
Успех на всички! За днес кои чакаха лелка, да обадят какво става с тях! Поне още няколко плюсчета да ни опрашат тук в този хубав месец 🙏❤

# 142
Аз нечакам на 15.02 но +ову тест беше на 02.02 и затова си мисля че може и малко да закъснее цикъла , но като цяло не тая много надежди защото стреса ми беше в излишък последните две седмици 😢. Вече 10 месеца правим опити и накрая нищо , всеки месец разочарование 😢😔. Преди се получаваше много бързо  а сега 😔. Имам усещането че ще ми дойде , имам ПМС , болки в кръста , никакво напрежение в гърдите ( предните бременностти гърдите ми бяха първия признак по който разбирах че съм
Бременна)

# 143
Момичета , този месец и с моята овулация става нещо странно . Два дни преди предполагаемата такава , тестовете отчитаха много бледа чертичка , нямам никаква ЦС , чак снощи се появи оскъдна ЦС като белтък . Ако предположим , че това е овуто днес късно ли е за опити ?

Някъде някой по темите беше писал, че цервикалната слуз се появява около 4 дена преди самата овулация. Така че въобще не би трябвало да е късно. Действайте и успех!! ❤

# 144
Здравейте, мили дами!

И аз се записвам тук и пожелавам на всички желаните две чертички! Hug

Ние също опитваме от няколко месеца, като този месец за пръв път ползвам и тестове за ову. Sunglasses
Предполагаемата ми овулация беше на 11ти, като пробвахме в някои ит дпите преди нея, в деня, та и вчера. Сега чакам, пък да видим.
Наистина не трябва толкова да се вживяваме и това да ни става фикс идея, ама то като не става, няма как Flushed

# 145
Аз нечакам на 15.02 но +ову тест беше на 02.02 и затова си мисля че може и малко да закъснее цикъла , но като цяло не тая много надежди защото стреса ми беше в излишък последните две седмици 😢. Вече 10 месеца правим опити и накрая нищо , всеки месец разочарование 😢😔. Преди се получаваше много бързо  а сега 😔. Имам усещането че ще ми дойде , имам ПМС , болки в кръста , никакво напрежение в гърдите ( предните бременностти гърдите ми бяха първия признак по който разбирах че съм
Бременна)
Аз пък всеки месец по напрежението в гърдите разбирам ,че ....НЕ съм бременна .
То е много специфично, имам го от края на овулацията та чак до втори ден от следващия цикъл .
Все си мисля , че ако един ден забременея ,ще разбера точно по липсата на болка където и да е - гърди, кръст, корем...

# 146
Вервам и аз съм така с напрегнатите гърди Simple Smile
Шопчето и Скорпи се покриха, дано да не е нещо лошо, за хубаво да е. Момичета драснете някой ред.... 😘

# 147
Здравейте,момичета.Дано се случат нещата в положителен ред.Сондирам мнения за доктор Цветков от Надежда за инвитро процедура

# 148
Момичета , този месец и с моята овулация става нещо странно . Два дни преди предполагаемата такава , тестовете отчитаха много бледа чертичка , нямам никаква ЦС , чак снощи се появи оскъдна ЦС като белтък . Ако предположим , че това е овуто днес късно ли е за опити ?

Някъде някой по темите беше писал, че цервикалната слуз се появява около 4 дена преди самата овулация. Така че въобще не би трябвало да е късно. Действайте и успех!! ❤
Тук всички си знаят кога НЕ чакат, аз всеки месец имам някакви 4-5 дни в които въобще не зная кога ще ми дойде.
Но поне седмица преди това вече имам ПМС.
Моите тестове за О са най-ясни вечер.

# 149
Момичета , не правете грешката да правите секс 1 ден след цветна снимка .
Въпреки препоръките на док , че няма никакви притеснения дори в същия ден да правя ...Тъкмо ми беше спряло лекото кървене и днес на ново потече 😟 Хем внимавахме и се чувствах чудесно ...

Общи условия

Активация на акаунт