Февруари- месецът на любовта, ще покаже втората черта!

• 31 535
  • 781
  •   1
Отговори
# 120
Тинти, а дано да не дочакаш и да се похвалиш скоро.
Аз пък търсих темата, в която ни се подиграват, но не я намерих, ама не е болка за умиране де Simple Smile
Благодаря за пожеланията Куки- Муки Hug но късно снощи дойде неканената гостенка Simple Smile Не се вълнувам кой какво пише, вола рие и на врата си хвърля, има толкова злобни същества в някои теми, че се замислям как не са се самоотровили от злобата си, пък и данък обществено мнение не плащам... Не мисля да изказвам мнение за тези същества...
Имам въпрос , мога ли в петък да пусна изследванията назначени от 3-5дни на Ц ( TAT, MAT, FT3, FT4, TSH, LH, FSH, Prolactin, Estradiol, Testosteron) днес го броя 1ви ден? Или да отида в събота? Какво ще ме посъветвате?

# 121
  • София
Добро утро, момичета!

Тинти, според мен е по-добре да ги пуснеш в петък, на 3ти ден от МЦ. LH, FSH и E2 задължително се пускат на 3ти ден, след това не са показателни. Пролактинът се пуска до 7ми ден, а тестостеронът е без значение от деня, така че спокойно можеш да ги пуснеш с другите в петък.
Хормоните на ЩЗ - /TSH, T3, T4/ се пускат на чист ден, обаче. TAT и MAT са без значение от деня - можеш да ги пуснеш също в петък, предполагам. Единствено за TSH, T3 и T4 според мен е добре да отидеш втори път, след края на менструацията Hug
Съжалявам за гадната лелка Sad

Скорпи! Изгуби се, момиче! Heart

Хопчи, а дано си права и в края на месеца да се окаже, че има не едно, а цели две малки точици!

При мен се случва нещо странно. Уж ову-то го усетих в понеделник, вчерашната температура, обаче, не беше супер висока, а тази сутрин е най-ниска от началото на меренето този месец... Flushed  Сега не знам как да разчитам графиката и започвам да се притеснявам, че не е имало ову или има някакъв проблем с жълтото тяло и не синтезира прогестерон правилно. Нали, пак да има филм...

Обмислям даже да спра да меря БТ до края на месеца, че нещо се натоварих.

Прегръщам ви!

Последна редакция: ср, 13 фев 2019, 10:16 от Буболеса

# 122
Момичета , този месец и с моята овулация става нещо странно . Два дни преди предполагаемата такава , тестовете отчитаха много бледа чертичка , нямам никаква ЦС , чак снощи се появи оскъдна ЦС като белтък . Ако предположим , че това е овуто днес късно ли е за опити ?

# 123
Според мен не е късно за опит днес. Относно ЦС ми е много странно, защото този месец изобщо нямам, даже не е оскъдна и не знам това липса на Ову ли е, или съм имала Ову, просто без ЦС?

# 124
Добро утро, момичета!

Тинти, според мен е по-добре да ги пуснеш в петък, на 3ти ден от МЦ. LH, FSH и E2 задължително се пускат на 3ти ден, след това не са показателни. Пролактинът се пуска до 7ми ден, а тестостеронът е без значение от деня, така че спокойно можеш да ги пуснеш с другите в петък.
Хормоните на ЩЗ - /TSH, T3, T4/ се пускат на чист ден, обаче. TAT и MAT са без значение от деня - можеш да ги пуснеш също в петък, предполагам. Единствено за TSH, T3 и T4 според мен е добре да отидеш втори път, след края на менструацията Hug

Обмислям даже да спра да меря БТ до края на месеца, че нещо се натоварих.

Прегръщам ви!

Благодаря ти Heart , и аз те гушкам вируално. БТ не съм спирала да я меря от август , много ми е показателна, благодарение на нея установихме БХ , а и разбирам с точност О и кога ще кацне лелката Simple Smile

# 125
  • София
И на мен ми е много полезна, а я меря само от миналия месец. Много е показателна за процесите, които остават скрити иначе.
Обаче сега с тези странни стойности ме напрегна. Май ще се правя на щраус и ще заровя главата в пясъка, като си представям, че няма проблеми със стойностите Joy

Сънче, и според мен не е късно за опит днес! Действайте смело и дано хванете яйчицето! Heart

# 126
Тинти, а дано да не дочакаш и да се похвалиш скоро.
Аз пък търсих темата, в която ни се подиграват, но не я намерих, ама не е болка за умиране де Simple Smile
Благодаря за пожеланията Куки- Муки Hug но късно снощи дойде неканената гостенка Simple Smile Не се вълнувам кой какво пише, вола рие и на врата си хвърля, има толкова злобни същества в някои теми, че се замислям как не са се самоотровили от злобата си, пък и данък обществено мнение не плащам... Не мисля да изказвам мнение за тези същества...
Имам въпрос , мога ли в петък да пусна изследванията назначени от 3-5дни на Ц ( TAT, MAT, FT3, FT4, TSH, LH, FSH, Prolactin, Estradiol, Testosteron) днес го броя 1ви ден? Или да отида в събота? Какво ще ме посъветвате?
Аз пусках на 5-ти ден.
Аз имам вече ПМС.
Дргото което съм забелязала, винаги преди да ми дойде почва едно течение същото като преди О. Та аз си чакам М, макар и да има още няколко дни.

# 127
Момичета,пия дуфастон 10дни*2 ,днес е 10я ден а нямам никакви признаци за предстоящ цикъл . Предния месец пак пих дуфастон и имах ужасно болезнен цикъл към края на приема му.....

# 128
Момичета,пия дуфастон 10дни*2 ,днес е 10я ден а нямам никакви признаци за предстоящ цикъл . Предния месец пак пих дуфастон и имах ужасно болезнен цикъл към края на приема му.....
Аз също пия, другия месец ми е последен. Този месец също нямах никакви признаци че ще ми дойде, до вечерта преди да ми дойде. И сутринта лелка... малко се разочаровах, понеже мислех, че няма да ми дойде, но... 😒

# 129
Тинти, Йоанка следващия месец момичета ще се потрудим повечко Simple Smile
Сънче давай смело днес ❤
Буболеска прегръдка и от мен 🤗

# 130
hristena98, имаш въпрос ли, или минаваш, за да констатираш? Аз не разбрах, сори

# 131
Момичета, с риск да не съм прочела нещо назад, но дали някоя от вас е ползвала Фертилейд за жени и бихте ли дали някакви отзиви за продукта?

# 132
  • София
Христена, всички момичета тук ще ти кажат, че цикъл с цикъл няма еднакъв, дори и когато не приемаш добавки/лекарства, различни от предишния. След толкова месеци вглеждане в „симптоми“ преди цикъла, мога съвсем спокойно да ти кажа, че това дали има болки или няма не означава абсолютно нищо. Бъди спокойна, занимавай се с неща, които са ти интересни, и не мисли за това.

Куки, прегръдки и от мен! Simple Smile

Рози, аз съм трети месец на FertilAid. Откакто го пия имам типичните предменструални симптоми - болят ме гърдите, нарастват, но самият цикъл не е толкова болезнен, а ми се струва, че е по-обилен. Започнах по-отчетливо да виждам + на тестовете за ову, както и да усещам типичните неразположения около дните й. Също така наблюдавам и увеличение на ЦС, в частност фертилната такава.
Като цяло съм много доволна, въпреки, че все още няма желания резултат Grinning В началото ми прилошаваше ако го приема на гладно, затова гледай да хапнеш малко преди хапчето. Приема се 3х1, което е добре предвид факта, че има толкова витамини и билки в него, и не ти се налага да приемаш нищо друго.

# 133
Буболеске, благодаря ти, мила, за изчерпателния отговор. Пия го първи месец и си права, че на гладно ужасно много ме дразни стомах, обаче пък съдържа всичко необходимо и като витамини, и като билки, така че с тази добавка няма нужда от никакви други.

# 134
Попаднах на темата сутринта и я изчетох набързо по диагонал Simple Smile

Този месец ни е трети опит. Първи - неуспешен, втори - бременност, която приключи в 5 г.с. Тези дни би трябвало да ми е овулацията. Сутринта правихме секс, довечера мислим да пробваме отново. Така си решихме, макар и препоръката на АГ-то да беше през ден. Може да го оставим и за утре сутрин, ще видим Simple Smile Хем ми се иска да стане, хем ме е страх, че пак може да се повтори биохимичната бременност.

Общи условия

Активация на акаунт