Февруари- месецът на любовта, ще покаже втората черта!

• 31 517
  • 781
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, има тема, в която може да зададе въпрос към администраторите. Току що се записах, защото това оплюване в "забавните въпроси" ме дразни до безкрайност. Както и да го погледнеш- чиста гавра! Е, писна ми!

Последна редакция: вт, 12 фев 2019, 15:11 от Анонимен

# 106
Страхотна темичка си имаме Peoney ❤ хуг
Хопчи аватара ти е страхотен влюбих се в малката розичка Heart
Аз минавам да си помрънкам, сефте решавам да не се тествам този месец от рано... предполагаема О на 31ви , по едно приложение трябваше да ми дойде вчера , по други две днес... цикъл все още нямам , гърдите са ми спокойни , неболезнени  Rolling Eyes  много нетипично за мен , нито кръст, нито корем... нииииищо си ми няма само си ми се спи хахахаха така казваше синчето... но БТ сутринта спадна тъй че... скоро ще дойде гадната вещичка . Прегръщам ви всички Heart

# 107
Много е неприятно това с другата тема.
Но те хората са го казали - "Простотията не ходи по животните".
Джули, пробвай да не се връзваш и да не го приемаш твърде лично. С елементарни индивиди не можеш да излезнеш на глава.

Аз сега малко се шашнах с този антибиотик. Според личния ми лекар, не може по никакъв начин да навреди на евентуална бременност. Само може да направи по-киселинна среда в организма, включително във влагалището и от там да възпрепятства сперамозоидите да стигнат до целта. Друго не можело да стане. 
Ужасно е така като ти влезне някаква муха  в главата.

# 108
Благодаря за съвета наДара77,за рецептата на Хиба и за    превода на Джули!Ще ги приложа!Веврам,лягай на тази страна на която е отпушената тръба след контакт,но се пазете този месец според мен!Иначе течението и болките са нормални,ще отминат за 2,3 дни!Рокетче и това ще мине,гадно е,знам!

Изрично питах доктора дали този месец трябва да се пазим.Той каза не,напротив,трябва да опитаме и този месец,въпреки че по всяка вероятност съм изпуснала овулацията.
Питах го за рентгена и каза,че не оказва никакво влияние на толкова ранен етап.

# 109
Aз съм на мнение, че при бременност и при съмнения за такава(говоря след закъснение) е редно да се внимава с медикаментите, които приема една жена.
Но при съмнение за евентуална настъпваща овулация, при съмнение за имплантация, при съмнение за бъдещо закъснение някъде след седмица, да се втелясва толкова една жена , то това отива малко в една нежелателна посока.
Аксефа е доста изчистен АБ, пила съм го два пъти за различни неща докато сме правили опити за бебе и не сме спирали да се пазим. Около себе си имам безброй много приятелки, които са приемали АБ и по време на бременност и преди да знаят, че са бременни, а вече са били - родиха живи и здрави деца. Майка ми е била бременна с мен и 4 месеца са я лекували от КИСТА докато разберат, че е бебе. Що АБ е изпила милата жена.
Аз преди закъснение изобщо не се притеснявам излишно, именно защото знам, че и да съм забременяла на тия клетки им трябват 10 дена да се имплантират, после поне още 10, за да започнат да се развиват органите на въпросния фетус и да се свърже с кръвообращението на майката.. Simple Smile
Така че в този ред на мисли- аз бих ви посъветвала да си пиете АБ, да си приете пробиотик(ако се притенсявате от гъбички може кандизол 150 мг на 1-3-5 ден от приема на АБ, аз с Аксеф винаги съм вземала и кандизол) , да си правите любов и ако има нещо да става- да става. Не можем да контролираме нито да предвидим всичко в живота Simple Smile
Колкото по-рано човек осъзнае, че много от нещата са извън обсега на неговия контрол, толкова по-спокойно си живее.

# 110
Съншайн, права си. Simple Smile
На мен личния ми изписа някакви други пробиотици - Симфония Ройтери и засега ще карам на тях.
За пръв път го пия този антибиотик, пък да видим. Надявам се, че няма да ми докара гъбички.

# 111
Рокет, може да пиеш микомакс на 1, 3 и 7 ден по 1 капсула. Може да слагаш и вагинални пробиотици. Да действаш на всички фронтове Sunglasses

# 112
Куки-Муки РД-то е на приятеля ми Blush все още си нямам ни едно мъниче,
но благодаря за пожеланието
Успешен ден Hug
Малеее, как се изложих 😂. Нищо, все пак пожеланието ми важи Wink
Хиба, много благодаря! 🌷
Рокетче, лекувай се не се тревожи излишно. 😘
Джулианка, благодаря за превода!🌷
Съншайн9051 много ми харесват подробните ти постове, винаги научавам нещо ново. ❤

# 113
Мацки, взех мви и аз, ама пише 2-4 на ден. Ще пия постоянно, ама по колко капсули на ден пиете вие? От 500 са.

# 114
Бъндъл, аз по 2 пия след вечеря Simple Smile
Ооо Куки-Муки, много ти благодаря! Понякога съм Мара подробната, обачее все искам да кажа още и още... 😂
Аз сега съм така “мъдра” по темата с хапове и “евентуална бременност”, защото имах някои много “добри попадения”. Миналата година се разболях от инфекциозна мононуклеоза - беше точно 4 дни преди М, когато ме приеха в болница с 39 градуса температура. Слагат ме на силни АБ, изредиха се 10 доктора да ми обясняват колко е сериозно положението, а аз:” А може ли без АБ , защото може да съм бременна.“ Те ме питат: “На колко дни ти е закъснението” и аз: “Ааа, не, аз чакам да ми дойде след 4 дни...😊”
Няма да ви казвам как ме изгледаха, оттогава ми държи влага и се държа на положение пред лекари 🤣🤣🤣🤣

# 115
Мацки, взех мви и аз, ама пише 2-4 на ден. Ще пия постоянно, ама по колко капсули на ден пиете вие? От 500 са.
МВИ за да има ефект трябва да се приема в големи дози, ПОНЕ 2000мг. на ден.Два пъти по 500 е малко.Прочетете в темата за добавки.Щом твоят е от 500, две сутрин и две вечер Simple Smile
Sunshine, с две ръце подкрепям мнението ти!Момичета, знам че няма как да си изключиш мозъка, но да се притесняваш за антибиотик, кафе или 1- 2 чаши вино на вечер, защото бебеправите е чиста параноя, която не ви помага.Каквото има да става ще се случи, с пазене или без! Simple Smile

Последна редакция: вт, 12 фев 2019, 20:57 от Izabel__

# 116
Bundle, мисля че на ден е хубаво да се пие по 2500-2600мг. И аз чакам в четвъртък да ми пристигне МВИ, мойте са по 1300мг и ще ги пия по два пъти на ден.

# 117
Тинти, а дано да не дочакаш и да се похвалиш скоро.
Аз пък търсих темата, в която ни се подиграват, но не я намерих, ама не е болка за умиране де Simple Smile

# 118
Момичета на мен за втори път в живота ми се случи това Ову зацапване, бледо розоро е, днес. Имах + тест в събота и мнооого + в неделя. Бебебправихме събота, неделя и вчера като мислих, че вчера е денят. В неделя вечерта си имах обичайните Ову болки в дясно, а вчера по обяд в ляво. Според вас възможно ли е да има месеци, в които овулират и двата яйчника? Всеки път си имам усещания, но този път имам прекалено много неразположения -  задържам вода, подух се, дори имам и леко гадене, а сега и това зацапване.....странна работа!

# 119
Добро утро
Хопчи, не съм специалист, но този месец и аз имах болки в двата яйчника, първо в десния после и в левия, и 3 последователни дни с положителни тестове за овулация, като незнам дали това може да е от значение, но на прегледа (в репродултивна клиника) док ми каза че двата ми яйчника за овулирали. Така че да възможно е - така се появявали разнояйчните близнаци

Общи условия

Активация на акаунт