Февруари- месецът на любовта, ще покаже втората черта!

• 31 510
  • 781
  •   1
Отговори
# 90
Хайде и аз при вас Hug
Бебеправим си неуспешно до сега
Този месец пак не чакам лелката
Моето момче има РД на 15.02 и много се надявам да го зарадвам с един положителен резултат
Точно на 15 е денят на МЦ
Дали ще отчете или ще трябва да чакам поне 1 ден закъснение Thinking
Остава много малко и много се надявам този път да е +
Преди 5 дни гърдите така силно ме боляха,бяха тежки и за първи път усетих чак зърната да ме дразнят,имам и главоболие и непостоянни,леко болезнени придърпвания е яйчниците
Сигурно е рано за симптомите на бременността,но хич не ги искам за лелката,така че ще се надявам да са ми за +
Аз ,както ви четях само,сега цял роман взех,че написах
Успех ви желая на всички надяващи се и Честито на всички две чертички Heart

# 91
Аз минавам само да се оплача, че от вчера ме лепна някаква настинка. Едвам мърдам, всичко ме боли - гърло, глава, тяло. Направо съм като разглобена.
Днес ще ходя при личния и ще се договарям с него да даде някаква хомеопатия, а не антибиотик. Поне да не си спираме бебеправенето в следващите месеци.
Лошото е, че точно сега ми е 13ти ден от цикъла и ако изобщо има овулация, майче ще я ипуснем. Sad
Късмет, къде успях баш сега да се разболея. Rage

# 92
Добро утро момичета.
FBID аз бих пробвала с хомеопатия. Имам дори две снимки от една група на хомеопатични препарати. Една жена ги беше споделила след като години не е забременявала и е започнала да ги приема и веднага е забременяла още на следващия месец.
Може ли малко повече инфо!
Рокетче, много кофти Sad но не се отчайвай, може пък сега да е точния момент.
Аз пък една лелка имам този месец, дето почти я няма. Четвърти ден и вече е приключила, а друг път се влачи цяла седмица. Луда работа, аман вече още повече се обърквам.
Мери, дано РД на детето ти донесе късмет!
Приятен ден, момичета!

# 93
Куки-Муки РД-то е на приятеля ми Blush все още си нямам ни едно мъниче,
но благодаря за пожеланието
Успешен ден Hug

# 94
Добро утро момичета.
FBID аз бих пробвала с хомеопатия. Имам дори две снимки от една група на хомеопатични препарати. Една жена ги беше споделила след като години не е забременявала и е започнала да ги приема и веднага е забременяла още на следващия месец.
Може ли малко повече инфо!
Рокетче, много кофти Sad но не се отчайвай, може пък сега да е точния момент.
Аз пък една лелка имам този месец, дето почти я няма. Четвърти ден и вече е приключила, а друг път се влачи цяла седмица. Луда работа, аман вече още повече се обърквам.
Мери, дано РД на детето ти донесе късмет!
Приятен ден, момичета!
Да разбира се. Едното се казва Ovaria Comp. Явно много жени са го приемали като чета. На марката Вала е.
Другото е Ceres Alchemilla. За него не съм чела още.
Аз лично ще пробвам с добавката която Гинка ми изписа първо, че имам две познати още на втория месец забременели с нея. Досега не я взимах, че на първо място я дават за регулиране на цикъла, аз уж нямах проблем, но като си гледах графиката май не е точно така. Та ще пробвам два месеца с нея ако и тоз месец нищо не е станало.
Редактирам се, гледам във второто хомеопатично я има добавкта която Гинка ми изписа.

# 95
Добро утро момичета
Vervam, много съжалявам за резултата от снимката.Аз също ще правя другия месец (надявам се резултата от този месец да е положителен и да не се стига до там, но ще видим) Ти къде си я прави и кога си запази час, колко време предварително се обади за час?
При мен е малко по-особено,защото лекуващия ме лекар е познат с този,който ми прави цветната снимка и ми даде направо неговия номер.Казва се доктор Чучумишев от клиника Малинов.Има добри отзиви за него.
Моя Док ме инструктира да си направя микробиология и хламидия в чист ден и като ми дойде да се обадя направо на въпросния доктор .Той ми записа час веднага(защото снимката се прави в точно определени дни).
Но не мога да ти дам телефон,защото не знам дали няма да се разсърди Док.Аз бях инструктирана да кажа,че ме препоръчва Калчев Simple Smile
Ако искаш може да се обадиш направо в клиника Малинов и да питаш.Много са любезни на регистратурата,ще ти обяснят всичко.

# 96
Благодаря за информацията
Аз имам изследвания правени октомври последно и мисля че ще ми важат още.
Мен ме пращат в Пирогов при Колева - някои ако е чувал нещо моля да сподели.

# 97
Джули,може ли да предадеш с две три думи какво обяснява момичето във видеото ако не ти е проблем.Много ми е интересно,но нищо не разбирам...Някое момиче чувало ли е за доктор Мария Цачева .Това научих от нета:"Дългогодишен преподавател по медицинска генетика  и генетичен консултант в Катедра по  Медицинска  Генетика към Медицинска Академия и  Медицински Университет – София. От десет години се занимава с класическа хомеопатия. Дипломиран хомеопат след завършване на  двугодишен курс към Лондонския колеж по класическа хомеопатия /ЕССН/. "Наскоро сестра ми ходи при нея за друг проблем и като правила анализа  тя я питала какви здр.проблеми имат членовете от семейството.Като чула за моя проблем/не забременявам от 3г.,изследванията при мен и мъжа са в норма-т. не може да се установи мед.причина,но имам една неуспешна бременност в същия месец след цв.снимка/казала,че със сигурност ще ми помогне и че трябва обезателно да отида.Даже почти през целия преглед се сещала и говорила за мене.За срастванията на маточните тръби казала,че се получават от паразити,което ме навежда на мисълта че тази Серапептаза наистина трябва да помага

Казва, че тръбите са и били запушени откъм яйчниците, което е най-лошото запушване. Започнала да пие въпросната добавка (Serrapeptase, 120,000), и постепенно е увеличавала дозата. Успоредно е пиела  Dong Quai, Xi Xian Cao, правила си е масажи на корема с Castor oil. Всичко това и е отнело 7 месеца. Забелязала жълта слуз при уриниране, която се оказала, че е от тръбите. След 7 месеца е направила нова ЦС и двете тръби са и били отпушени. Казва, че на повечето жени им отнема по-малко време. Беше забременяла година по-късно(натурално), и сега вече трябва да е родила.

Последна редакция: вт, 12 фев 2019, 16:27 от Анонимен

# 98
Аз не се разминах, с гнойна англина съм и личният каза, че в никакъв случай няма да ми се размине без антибиотик. Иначе рискувам да слезне po-надолу инфекцията и ще стане още по-зле.
Предупредих го, че правим опити и искам нещо "по-щадящо", ако изобщо може да се говори така за антибиотик.
Изписа ми Аксеф + пробиотик.
Момичета, дайте съвсет, мога ли да направя някаква превенция за гъбички. Досега много антибиотици съм пила и никога не съм хващала гъбички, но сега за зла участ няма да се учудя ако ги лепна. Баш като решихме да бебеправим.
Днеска ми е криво, крив ден. Sad

# 99
Аз не се разминах, с гнойна англина съм и личният каза, че в никакъв случай няма да ми се размине без антибиотик. Иначе рискувам да слезне po-надолу инфекцията и ще стане още по-зле.
Предупредих го, че правим опити и искам нещо "по-щадящо", ако изобщо може да се говори така за антибиотик.
Изписа ми Аксеф + пробиотик.
Момичета, дайте съвсет, мога ли да направя някаква превенция за гъбички. Досега много антибиотици съм пила и никога не съм хващала гъбички, но сега за зла участ няма да се учудя ако ги лепна. Баш като решихме да бебеправим.
Днеска ми е криво, крив ден. Sad

Вземи се силен пробиотик и започни да го пиеш преди антибиотика или успоредно- задължително. Изпий цялата опаковка. Така няма да хванеш гъбички. Мен само това ме спасява. Аз не спирам пробиотика изобщо. Само го сменям всеки месец.

# 100
Jully, имам пробиотик, но ми казаха да го пия или 2 часа преди или 3 часа след антибиотика.
Не можах да го изпия преди, та сега чакам да го изпия след 3 часа.
Само се надявам да спре да ме боли гърлото, че да ми дойде малко силичка.
Иначе, нямам намерение да прекъсваме опитите, пък да видим какво ще стане. Simple Smile

# 101
Имах предвид няколко дни преди антибиотика, но в твоя случай няма как. Винаги, когато знам, че ми предстои курс от антибиотици, започвам пробиотик няколко дни преди това, за да подготвя тялото си.

# 102
Шпионажът продължава Joy

# 103
Да, докладван е. Нека продължават. И аз съм там. Не си правя труда да го коментирам вече, просто пращам съобщение на админите.

# 104
Благодаря за съвета наДара77,за рецептата на Хиба и за    превода на Джули!Ще ги приложа!Веврам,лягай на тази страна на която е отпушената тръба след контакт,но се пазете този месец според мен!Иначе течението и болките са нормални,ще отминат за 2,3 дни!Рокетче и това ще мине,гадно е,знам!

Общи условия

Активация на акаунт