Февруари- месецът на любовта, ще покаже втората черта!

• 31 109
  • 781
  •   1
Отговори
# 645
А да препоръчате марка за МВИ.
Аз също смятам, че само спорт ще ме оправи, но нещо не мога да се мотивирам. В момента съм 73кг, колкото бях в 9-ти месец с първата бременност. От тогава си останаха килограмите. Преди това 15години нямах проблеми с теглото. Ужасно някак подсъзнателно все да го мислиш.

# 646
Момичета , мен този месец грам не ме болят гърдите , а утре трябва да ми дойде . По принцип съм със супер силни болки , до степен да не мога да ги докосна . Нещо се случи с моята овулация този месец , според мен въобще не съм имала .

# 647
Момичета , мен този месец грам не ме болят гърдите , а утре трябва да ми дойде . По принцип съм със супер силни болки , до степен да не мога да ги докосна . Нещо се случи с моята овулация този месец , според мен въобще не съм имала .
Съншайнче, и с моята овулация нещо се случи. Белтъка лисваше Simple Smile. Но пък за сметка на това гърдите ме болят, те по принцип си ме болят, но седмица преди цикъл. А сега две седмици преди Ц. Абе шашава работа Stuck Out Tongue Winking Eye

# 648
  • Велико Търново
Здравейте момичета,

от около два месеца следя темите ви с интерес и всички вълнения около бебеправенето.

Най-накрая реших да се включа, защото много ми харесва подкрепата и помощта, която оказвате една на друга.
И се реших да споделя и моите терзания с опитите.
С ММ се правим опити от септември 2017 г. - с това, че пиша при вас разбирате, че са неуспешни.
Той си направи СГ - 10% с нормална морфология - ембриолога, каза че резултатите са много добри.
Аз също си направих хормонални изследвания, които гинеколожката поръча - LH, FSH, Естрадиол, Пролактин и Тестостерон - всичко е в норма, направих и Хламидия - "-" .
На първото изследване пролактина ми беше леко завишен, но сега е в норма.
Единственото, което не съм направила досега е ЦС - гинеколожката ми каза да отида м. май, ако дотогава не се получило.

Та, извинявам се, че стана дълго, но исках да ви споделя за всичко, което сме свършили досега.
Сега НЕ чакам лелка на 10.03.
О беше в неделя и продължаваме с опитите.
Пожелавам ви хубав ден и  стискам палчета на всички Нечакащи лелка.
Честито и на всички момичета вече видяли двете чертички.

# 649
  • София
Добро утро, момичета! Flowers Tulip

Добру дошла, Парадайз! Дано нашата темичка ти донесе късмет и се похвалиш съвсем скоро!

Относно МВИ - и аз го препоръчвам горещо, даже мисля да го почна отново, заедно с FertilAid-а, че го бях спряла. Като се прибера довечера ще проверя на коя марка е моята и ще пиша, Хибче.

Да ви кажа, и аз се замислям вече за спорт, че от една година не съм тренирала и вече се дразня колко съм се отпуснала... а все си викам, „Ми то няма смисъл да почвам, че ей сега като забременея...“ и те така вече 9 месеца Joy Отказвам да го чакам, мисля да си почна вкъщи, че от предишната ми форма до сегашната е много дразнещо положението - 50 кила съм си, но всичките 1-2 допълнителни са ми на бедрата и дупето.

Аз днес чакам гадната лелка. Толкова съм подута, че дори откопчаването на горното копче на дънките не помага, трябва и ципа да сваля Joy Сега поне ще се възползвам да си направя някои хормонални изследвания и да видя и вит. D и B12. Вие пиете ли ги допълнително?

Последна редакция: вт, 26 фев 2019, 10:52 от Буболеса

# 650
Добре Буболеске, ще чакам да погледнеш марката.
Ти не почваш спорт защото можеш да забременееш пък аз като ми дойде всеки месец М и си викам :ето, айде използвай сега времето до другия месец да отслабнеш Simple Smile то така ако ставало..аз от години не свалям ама всеки месец се надъхвам наново. Поне в това съм позитивна.

# 651
  • Велико Търново
Благодаря Буболеса, аз също откакто ви чета се чудя дали да не си взема да пия вит. D и Б12, засега пия само Неофолик мета.

Нон-стоп съм с една умора, та се надявам предстоящото хубаво време да ме поразведри и зареди с енергия.

За спортуването съм с две ръце ЗА ( и аз само се каня ), но съм се настроила да започвам с упражненията вкъщи, да съм постоянна и да сваля ненужните килца.

# 652
Добре дошла Парадайс, ние с теб си чакаме долу-горе заедно, дано да не дочакаме Simple Smile
Аз пия витамини за кърмачки и бременни на допъл херц. Не съм нити бременна още по- малко кърмачка, но ми хареса съдържанието и си ги пия от двайсетина дена вече. Дано пък да ми помогнат!
За МВИ и аз чакам какви марки ще препоръчате. Мисля да го почвам и него, най-вече заради овулацията. Пък хич да не е, поне ще ми помогне за акнето, че от два месеца нещо се опъпчих.

# 653
  • София
Момичета, изрових си товарителницата от Ремедиум от мейла Joy

Моето МВИ е на GNC, доколкото знам са им доста добри продуктите, 1300 мг е. Записала съм си да се приема 2 х1300мг след хранене.

# 654
# 655
Добре дошла, Парадайс! Дано темичката ни ти донесе късмет! Blush
И моите МВИ са на GNC 1300мг,  а относно вит. D и В12 започнах и аз да ги пия, че са ми под долната граница.

# 656
  • София
Иии, аз цъфнах като по часовник.

Започваме месец 10 Cocktail

# 657
И аз на отчет - цъфнах вчера, на 41 ден . Луда история Confused
Днес ще направя анкета за новата тема  Simple Smile

Последна редакция: вт, 26 фев 2019, 12:42 от Peoney

# 658
Съжалявам, момичета Confused
Моят още го няма....чакам и аз.

# 659
Аз големи болки имам днес долу, все едно ще ми дойде всеки момент, а ми е 16ти ден. А О би трябвало да ми е било неделя, имах си тогава от ляво болка и ЦС. 🤔 Вие имате ли такива болки след О?
Буболеска със спорта съм същата като теб. Само се разхождам, а имам нужда от повече, за да се чувствам добре. Обаче ме е страх, че ако забременея да не си докарам беля и се пазя. А като ми дойде ме е яд, че не съм почнала и си казвам, че може и след месеци да стане и все така няма да правя нищо. Голяма дилема ми е. Играех преди народни танци и сега как ми се ходи пак, но пустия му страх... 😒

Общи условия

Активация на акаунт