Февруари- месецът на любовта, ще покаже втората черта!

• 31 111
  • 781
  •   1
Отговори
# 630
JLo Hug другия месец ще е нашия Kissing Heart Аз вчера , 3 дни преди М направих шуър чек и беше отрицателен , не се отчайвай .
Честито на виделите две чертички

# 631
Момичета незнам дали въпроса ми е за тук ......но вече изчетох толкова статиии и публикациии та ако може да се допитам и до вас Simple Smile
След като в неделя теста ми беше отрицателен чаках Ц.днес ...още неделя следобед леко ми зацапа, но беше кафеникаво ....и днес цял ден е така много слабо и кафяво ....според вас на какво може да се дължи за първи път ми се случва .... От този месец пия ф.киселина ...все си мисля, че е от нея ....възможно ли е ?😞(пак се извинявам че не съм много по темата )

Не е от фолиевата киселина в никакъв случай. Просто Ц ти започва, може и от 1 до 3 дни да ти зацапва така и ще тръгне, не се притеснявай! Все пак сме хора с различни организми и не всеки месец нещата се случват по един и същи начин. Успех за напред!

# 632
  • София
Ехх, Джейче, и аз бях сигурна за теб. Нищо, де, следващия месец е наш 😁❤️

# 633
Пфууу, Джейче, много ми се искаше да видя две чертички при теб Sad , но нищо следващия месец се надявам да е нашия. Прегръщам те силно 🤗

# 634
JLo, все още има надежда. Продължавам да стискам палци!!!

# 635
Джей, прегръдка! Но наистина има надежда, млже с първа урина да се окаже друг резултата! Дано да е това! ❤

# 636
Джейче и все пак докато не дойде лелята нищо не се знае. Аз продължавам с палчетата, туку виж само теста не е отчел! 😋 Ако не ще се борим в женския месец. Тогава ако не се заринем с + тестове, незнам кога... 😁🙏❤
Споделете, моля, тези, които са правили изследване за тромбофилия, в какво точно се състои?
Ами аз правих за тромбофилии, имунологични, генетични и хормони. Пусках ги в токуда, записах си час при имунолог и той ми ги назначи заедно с АГ-то. Взе ми кръв и това е. След седмица си ги взех, обсъдихме нещата и ми беше назначена терапията. Не са много евтини, но си струва да се изследват, оказва се че са често срещани.

# 637
Благодаря ви, момичета Hug

Много разочароващо, толкова бях сигурна....Hug
Чакам утрешния ден с нетърпение, ако не дойде ще правя пак.

# 638
Здравейте момичета,
Повече от седмица не съм писала, но ви чета всеки ден. Има няколко бременни вече момичета, честито и успех до финал. Ех, че хубаво!
Аз също си стоя в една дупчица, дойде ми, даже ми свършва вече на 4-ти ден. Някой писа тук за кратък цикъл и се притесних, толкоз кратък от 3 дни май не е бил. Имах надежди този месец въпреки, че само два пъти се постарахме. Нали имах и една чуденка с АБ капки, капах ги де, само дето толкова се чудих.
Бях при гинеколожката, Естрадиол и прогестерон заедно взети образували почти пълноценна ЛФ. Това почти доведе до там, че да иска да ми изпише кломифен другия път като ми дойде Ц....Аз въобще не искам да го пия..не е като да нямам О. Не знам какво да правя,хем искам бебе, хем не съм готова да пия хормонални препарати.
ММ има в сряда час за СГ.
Сдухано ми е много. Отделно се чувствам дебела, имам чувството,че и теглото ми влияе, а не мога да сваля нищо. Не се тъпча, явно и годинките влияят.

# 639
Joanna ти как установи, че ти е нисък прогестерона, изследвала ли си го и имаше ли някакви симптоми за това? Аз не мога разбера какви са тия болезнени гърди при мен след овулация до менструация и след като ми дойде менструацията е оскъдна и кратка. Нисък прогестерон ли е това, висок ли е.... друг проблем ли е?😕
Hiba както писах по-горе и моята по-често е оскъдна, толкова че мога да издържа с една превръзка цял ден спокойно. Мен лично ме притеснява оскъдната М. Все си мисля, че това значи, че лигавицата не се удебелява достатъчно и то и да настъпи някаква бременност, то не би се закрепило ембриончето.... знам ли, това са си мои разсъждения. Или пък може да значи, че не пукам фоликул ли...въпреки, че имам + тестове за овулация и болки ниско. Нека други момичета се включат, ако имат някакъв опит с това и са го третирали.

# 640
Хиба и Калиниста,писах и по напред при мен оскъдния цикъл върви ръка за ръка като повиша едни определени кг нагоре.Хиба и аз съм много дебела.Имам чувството ,че за нищо не ставам....Сори,за негативния пост.Взела съм се в ръце,,да видим

# 641
Joanna ти как установи, че ти е нисък прогестерона, изследвала ли си го и имаше ли някакви симптоми за това? Аз не мога разбера какви са тия болезнени гърди при мен след овулация до менструация и след като ми дойде менструацията е оскъдна и кратка. Нисък прогестерон ли е това, висок ли е.... друг проблем ли е?😕
Hiba както писах по-горе и моята по-често е оскъдна, толкова че мога да издържа с една превръзка цял ден спокойно. Мен лично ме притеснява оскъдната М. Все си мисля, че това значи, че лигавицата не се удебелява достатъчно и то и да настъпи някаква бременност, то не би се закрепило ембриончето.... знам ли, това са си мои разсъждения. Или пък може да значи, че не пукам фоликул ли...въпреки, че имам + тестове за овулация и болки ниско. Нека други момичета се включат, ако имат някакъв опит с това и са го третирали.

Ами две загуби имам и просто изследвах всякакви неща. АГ-то ми каза за прогестерона, че има съмнение, защото при Б имах зацапване няколко пъти. Никога не съм имала ПМС. Незнам дали се дължи на това, но не ме болят гърди и не съм имала никога обилна М. И при двете ми Б обаче ембриона беше закрепен за матката, не е "падал" , а загубихме тоновете, за което виновника е тромбофилията. Така, че не се притеснявай, че ако стане нещо няма да се закрепи. Просто в такъв случай има зацапвания разни, защото ембриона не се закрепя здраво, поради не достатъчно удебелената лигавица. Но не съм чела из нета и не съм разпитвала много, това аз си го обяснявам. А сега като съм на дуфастон, което е прогестероново лекарство също не мога да кажа, че имам ПМС. Само първия месец имах много болезнени зърна преди М и самата ми М стана една идея по-обилна. А относно пиенето на дуфастон без лекарско предписание, не съм за, защото при тромбофилия може да засили кръвосъсирването и да се получи тромб към бебчо. А аз пиех сега с предната ми Б и незнам дуфастона ли или просто тромбофилията, но бебчо го няма... За това сега го пия по схема преди да съм Б, в периода на лутеалната фаза и го спирам след 10дена прием.
 Малко дълго стана, извинявам се, дано съм била полезна с малкото си знания. 😊
Хубав ден момичета! ❤

Последна редакция: вт, 26 фев 2019, 07:24 от Joanaa

# 642
Аз досега не се бях замисляла за това, че цикъла е кратък. Обикновено около 5 дни, на 6-ти зацапва. Сега буквално 3 дни беше.
Болезнени много гърди съм имала на периоди. Дори се е случвало тъкмо да ми свърши и да започнат болки. Това беше преди около две години, тогава АГ ми изписа едно на растителна основа за регулиране на хормоните дето и сега ми каза да пия. Мисля тия дни да си го взема.
За килограмите и цикъла не знам понеже не свалям нищо. Трябва да сваля 10 кг, но аз се опитвам от години да ги сваля.
Някой опит с кломифен?

# 643
Хиба, тук момичетата много хвалят МВИ. Пробвала ли си с нея да регулираш хормоните? Аз преди хомеопатията пиех мака на капсули. Отделно спазвам нисковъглехидратно и високомазнинно хранене. Други момичета са на 90 дневната. Движение по възможност повече и спокойствие.

# 644
Добро утро! 🌺
Относно килограмите, знам, че е изтъркани, но спортът е най-ефективния начин.
След хормонално лечение преди 12 год. бях станала 70кг. За мен това е много, защото съм средна на ръст. Само фитнесът и мнооогооото ходене пеша ме спасиха. Последните 10 години съм си около 50кг, което ми е идеално тегло.
Моля, никой да не се засяга, не го казвам с лошо, но не разчитайте само на хапчета. С тях сигурно ще е по-лесно, но това е неестествен начин за стопяване на килограми що се отнася за организма.

Общи условия

Активация на акаунт