Февруари- месецът на любовта, ще покаже втората черта!

• 31 113
  • 781
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте!Днес мина първия преглед ,всичко е наред ..казаха ми да отида пак след две седмици за пулс и изследвания, да попитам вие пиете ли витамини през първия триместър?
Запиши се в отчетните теми и там задай въпросите си : https://www.bg-mamma.com/?board=372
А този конкретен въпрос трябваше да го зададеш на АГто си на прегледа, а не после във форума. Wink

# 616
Здравейте!Днес мина първия преглед ,всичко е наред ..казаха ми да отида пак след две седмици за пулс и изследвания, да попитам вие пиете ли витамини през първия триместър?

Ъммм, ние тука повечето не сме бременни. Трябва да намериш групата с месеца на термина ти и да пишеш там.

# 617
Джей,как си?Да пращам ли вода по куриер?

# 618
Още не съм правила тест Stuck Out Tongue Winking Eye
ММ отиде до аптеката, чакам и ще пиша задължително! Много окъснях в работата.....

# 619
Стискам палциии,много силно!!!!

# 620
Чакам с вълнение! 🤗🤗🤗

# 621
Браво Памперс, честито и на теб! Давате ми много кураж момичета. Чакам и други положителни тестове! Днес ми е ден да насрочвам изследвания, ще ги правя другата седмица и ако всичко е наред започваме опити за бебе от следващата овулация. Споделете, моля, тези, които са правили изследване за тромбофилия, в какво точно се състои?

# 622
При мен....нищо Cry
Щуър чек стриймър ми взел

# 623
При мен....нищо Cry
Щуър чек стриймър ми взел

Ехх, миличка! Както казах няколко поста по- назад, вярвам че женският месец е НАШИЯТ месец! Целувки Hug

# 624
JLo, на колко дни закъснение си?
Може би ако се направи с първа урина?

# 625
Офф, как я мразя тази самотна черта!!! Къса сърцето направо! JLo, ще се разпишеш следващия женски месец с още няколко девойки! Заплюла съм ви 😊

# 626
Съжалявам,наистина се надявах за теб!

# 627
Два дни закъснение. Нищо де, ще потъгувам...и утре ако не дойде, нов!

Внушението е голямо нещо. Щом видях едната черта, веднага ме заболя корем, като за цикъл Flushed

# 628
Ех, JLo, много грозна самотна черта. Пожелавам ти за последно да я виждаш!

# 629
Момичета незнам дали въпроса ми е за тук ......но вече изчетох толкова статиии и публикациии та ако може да се допитам и до вас Simple Smile
След като в неделя теста ми беше отрицателен чаках Ц.днес ...още неделя следобед леко ми зацапа, но беше кафеникаво ....и днес цял ден е така много слабо и кафяво ....според вас на какво може да се дължи за първи път ми се случва .... От този месец пия ф.киселина ...все си мисля, че е от нея ....възможно ли е ?😞(пак се извинявам че не съм много по темата )

Общи условия

Активация на акаунт