Февруари- месецът на любовта, ще покаже втората черта!

• 31 593
  • 781
  •   1
Отговори
# 600
И аз знам, че ТСХ се покачва през бременността и трябва да се следи и да се регулира. Хубаво е, че си го хванала веднага. Направи консултация с ендокринолог и ще ти предпишат необходимата доза еутирокс. Аз пия 25, но моето беше близо до 4. 

# 601
Момичетаа,

следя си ви редовно и много се радвам за всички положителни тестове. JLo, чакам с нетърпение и твоите две чертички Purple Heart

Аз си очаквам кротко МЦ утре, днес вече ще се пръсна от подуване и болки в кръста Sob и вече почва лека-полека да ме наляга една депресия и отчаяние..
Добре че сте вие да ми давате надежда и кураж, че вкъщи вече ще ме изгонят заради моето мрънкане.

# 602
  • София
Записах час при ендокринолога за сряда, но не мога да се свържа с него. АГ-то каза веднага при наблюдаваще ендокринолаг да отида.
Много се притеснявам. Ще пусна в сряда сутрин в друга лаборатория. Дали е възможно да са объркани резултати? Не се чувствам зле, а като
гледам стойностите и ти мисля, че все трябва за се чувствам различно. Прочетох, че риско от аборт се увеличава-ще откача! Сигурни ли сте, че мога да увелича дозата на своя глава?

# 603
Intriga, не знам от кой град си, но ако имате частна болница, тичай там сега. Там трябва да си имат дежурен ендокринолог, поне на първо време да каже за какво става дума.
Да не говорим, че сега от притеснение до сряда, още повече може да се шашнеш и да вдигнеш ТСХ.

# 604
Записах час при ендокринолога за сряда, но не мога да се свържа с него. АГ-то каза веднага при наблюдаваще ендокринолаг да отида.
Много се притеснявам. Ще пусна в сряда сутрин в друга лаборатория. Дали е възможно да са объркани резултати? Не се чувствам зле, а като
гледам стойностите и ти мисля, че все трябва за се чувствам различно. Прочетох, че риско от аборт се увеличава-ще откача! Сигурни ли сте, че мога да увелича дозата на своя глава?

До сряда ,включително, взимай 125-150мг, вместо 75мг. Аз лично веднага ще го направя. То за два дни няма да има голяма разлика.

# 605
  • София
От утре сутрин започвам по 2*75мг. Много се притеснявам, а не мога да се свържа с лекаря. Сега мога ли да пия или утре сутрин? Пила съм днес една доза от 75мг?

# 606
От утре сутрин започвам по 2*75мг. Много се притеснявам, а не мога да се свържа с лекаря. Сега мога ли да пия или утре сутрин? Пила съм днес една доза от 75мг?
Сега-не, късно е. Само рано сутрин на гладно, кафе 2часа след и добавки- 4 часа.

# 607
  • София
Много Ви благодаря за съветите. Така съм се притеснила. Дано всичко е наред и съм го хванала навреме. Очаквах покачване, но не чак такова с дозата, която пия.

# 608
Интрига, само не се паникьосвай. Знам, че е трудно да не мислиш лоши работи, но направи всичко възможно да се разсеяш. 😘
Джейче, палците ми се схванаха да ги стискам, хайдееееее🤗🤗🤗

# 609
Интрига, само моля те, ама наистина те моля да не четеш.... или поне прекалено много... първите 3 месеца изчетох за милион причини за аборти и непрекъснато си мислех лоши неща и какви са моите показатели... от декември до Януари средата, ТСХ беше мръднало само с 0.5 надолу... след това с цяла единица и половина, аз пия 25мг от еутирокса...
Пак ти казвам, не чети, доколкото можеш... всичко ще бъде наред, аз от толкова четене спокойствие от лоши мисли нямах почти до преди 2-3 седмици... аз съм с инсулинова резистентност - за това четох, за ТСХ четох, от по-едричките съм и това четох... знам, че е много притеснително и че така ще бъде до края на бременността, но доколкото можеш се въздържай от прекалено много информация от интернет и се довери на лекаря Simple Smile
ДжейЛооооо, палците са стиснати и чакат! Hug

Последна редакция: пн, 25 фев 2019, 18:15 от Кики_кики

# 610
IntRiGa_GirL, прави си контрола на ТСХ всеки месец и си пий хапчетата. Следи това и всичко друго ще е ок.

Памперс, честито и от мен. Като разбрах, че и ти си от дълго чакащите, направо настръхнах! 2016, пфуу, това си е бая време Sad Имала ли си забременявания до сега, или това ти е за първи път?

Джей Ло, нарочно ни държиш в напрежение. На бас, че си взела тест и вече знаеш отговора, сподели и с нас деее!!!

# 611
Джейче, хайде моля те! Стонаха ми се сви докато стигна до последния коментар, но не си писала нищо... Стискам палци да ни зарадваш! ❤

Интрига, не се притеснявай, всичко ще се нареди! 😘

Памперс... ❤

Аз чакам за 5, но вчера леко ме боляха гърдите. Нали не успях да хвана О и май е била 9-10 ден от цикъла, та ще видим... Надявам се да има някакво развитие и при мен. 🙏

# 612
И аз чакам вклюване от JLo.

Момичета, на мен ми тръгна цикълът на 26ти ден, също както миналият месец. През последните 5 години съм имала само един такъв кратът цикъл, а сега два и то един след друг. Хормоните майче пак са се шашнали! Чакам сряда да си пусна изследвания на АМХ, Инхибин Б и после да ходя при Док. Малко ми е сдухано, знаете как е, но другият месец с нови сили. Simple Smile

ПС: Днес минах през книжарницата, че аз там си давя мъката, когато ми е криво. Видях една книга, която съм набелязала от много време и инстинктивно реших, че ще си я взема когато забременя. Ей така да си имам някакъв стимул. Grinning

# 613
  • София
Според мен JLo е видяла двете чертички и е припаднала от щастие 😁🤞🏻❤️ затова я няма...

Интрига, спокойствие и само спокойствие, както казва Карлсон. Важното е, че си го хванала на време. Всичко ще бъде наред 🤗

Последна редакция: пн, 25 фев 2019, 19:14 от Буболеса

# 614
Здравейте!Днес мина първия преглед ,всичко е наред ..казаха ми да отида пак след две седмици за пулс и изследвания, да попитам вие пиете ли витамини през първия триместър?

Общи условия

Активация на акаунт