Февруари- месецът на любовта, ще покаже втората черта!

• 31 100
  • 781
  •   1
Отговори
# 690
То за тест за бременност не знам кога изобщо ще е подходящо вече, защото на мен ми закъсня много осезаемо миналия месец, бях не часовник, а швейцарски такъв. Благодарение На форума се запознах, че на много жени се случва това, след започване на опитите. Та като съберем наивността на начинаещия, мислиш че става по поръчка, засиленото следене на тялото и тва закъснение, само дето колички и кошарки не бях поръчала Grinning е, не ставало баш така лесно! Neutral Face

# 691
G1lq, с теб ще чакаме заедно, аз съм на 02.03. Simple Smile
За цистита и аз съм пила Монурал и съм доволна, но май пак е антибиотик, защото ме питаха за рецепта.

# 692
Иска ми се да мина без антибиотик, понеже О ми мина и ако е станало нещо... 😕 А доктора веднага това ще ми изпише, като ги знам. Почнах чай да пия, но ако не ми мине май ще трябва антибиотик.

# 693
Иска ми се да мина без антибиотик, понеже О ми мина и ако е станало нещо... 😕 А доктора веднага това ще ми изпише, като ги знам. Почнах чай да пия, но ако не ми мине май ще трябва антибиотик.

Аз преди години като два пъти ме мори гадния Цистит пих два антибиотика ала бала, няма значение оправих се. Изписваха ми помеждудругото чай от червена боровинка, уринал и т.н. и накрая единствено от ФЕМИНЕЛА УРОФОРТЕ все едно живота ми стана прекрасен! 1 хапченце и след 2 минути буквално няма помен от цистит за поне 1 година напред! Пробвай Hug

# 694
G1lq, с теб ще чакаме заедно, аз съм на 02.03. Simple Smile
За цистита и аз съм пила Монурал и съм доволна, но май пак е антибиотик, защото ме питаха за рецепта.

Някак си те усещам Sunflower92 , не знам защо. Стискам палци на всички пръсти Heart Eyes

Успех, момичета! Да сте късметлийки и крак да повлечете!

# 695
Ох,да се оплача!Голям каврък съм!Сума ти и лекарства и билки изпих тоя месец-на вятъра! Реших да правя и тестове за овулация от 9ден-винаги са били положителни на 11 или 12 ден.А то чертичката която беше леко по бледа от контролнатат направо изчезна почти вместо да се насити.Явно този месец съм била със супер ранна овулация. Ще се пукна от яд!Отиде ми желанието на вятъра

Последна редакция: вт, 26 фев 2019, 19:15 от FBID100001272291541

# 696
Здравей, Brandywine аз приемам ето тези.

Момичета какъв витамин Д и В12 приемате?

# 697
Ох,да се оплача!Голям каврък съм!Сума ти и лекарства и билки изпих тоя месец-на вятъра! Реших да правя и тестове за овулация от 9ден-винаги са били положителни на 11 или 12 ден.А то чертичката която беше леко по бледа от контролнатат направо изчезна почти вместо да се насити.Явно този месец съм била със супер ранна овулация. Ще се пукна от яд!Отиде ми желинието на вятъра
Не им се доверявайте чак толкова много на тези тестове!
 Не се отчайвай, обичай си мъжа, ако ти е на разположение по-често, а може още да не е минала О! Стискам палци за други две черти! 😋
Благодаря ви момичета за предложените лекарства. Пия сега чай от боровинка, ако утре не съм по-добре ще пробвам с предложенията. 😊

# 698
Аз съм с хроничен цистит. С първата бременност ме хващаше през месец. Още като разбрах, че съм бременна ме лепна и ме лекуваха с Монурал, най-щадящия и ефектевен препарат по време на бременност, но действа само,ако цистита не е хроничен.  Важно е да се пусне стерилна урина за да разбереш дали причинител е е.коли. При мен винаги стерилната урина е чиста. Симптоми на цистит може да има и при наличие на вагинална инфекция причинена от някои микроорганизми, но няма да навлизам в подробности. Просто от  толкова години се боря с проблема и настръхвам, като усетя, че се завръща. И мен ме е навестил от няколко дни...

# 699
Хиба и Калиниста,писах и по напред при мен оскъдния цикъл върви ръка за ръка като повиша едни определени кг нагоре.Хиба и аз съм много дебела.Имам чувството ,че за нищо не ставам....Сори,за негативния пост.Взела съм се в ръце,,да видим
Значи смяташ, че се дължи на килограмите ли? Ммм като се замисля има логика заради тях да стадат и хормоните и кръвообръщението, но това са си мои размишления. Аз действително качих, но около 5-6кг. над това което съм по принцип. Сега съм около 60, а винаги съм била около 54-55кг., висока съм 1.64. Не е голямо покачване, но аз си го усещма най-добре.

Последна редакция: вт, 26 фев 2019, 19:22 от calinista

# 700
Еххх, като видях 47 отговора и реших, че ще има някое “+” тестче..но уви 🤭
Момичетаа, добре дошли на новите!
На тези с лелката - няма да се отчайвате! И нащо време ще дойде ❤
Която не е решила да стане майка, тя не е забременяла. По един или друг начин - ще забременеем и ние!

Както пише на стената на моя док: вярата е да вярваш в нещо, което не виждаш, а наградата за нея е да видиш, това в което си вярвал.

При Томи Попмарков ли ходиш?😊

# 701
Адашке, преди време много често ме хващаше цистита и винаги се налагаше да пия А, а така ги мразя. Докато една лаборантка не ме светна за една добавка Цистон на хималая, напълно безвредна хранителна добавка. Но при първи симтоми, удрна доза 3 по 2. Ейй вярвай ми всичко минава. Друго което съм комбинирала е чай от мечо грозде и много вода, ама много вода, за да изпишкаш бактерията. А цистона преди време струваше 2 3 лв. Нещо велико е. Пих го после 3 месеца, да чукам на дърво от години нямам нищо.

# 702
И аз съм пила цистон,  при мен никакъв ефект няма. Наистина е важно каква е причината за появата му.

Адашке, преди време много често ме хващаше цистита и винаги се налагаше да пия А, а така ги мразя. Докато една лаборантка не ме светна за една добавка Цистон на хималая, напълно безвредна хранителна добавка. Но при първи симтоми, удрна доза 3 по 2. Ейй вярвай ми всичко минава. Друго което съм комбинирала е чай от мечо грозде и много вода, ама много вода, за да изпишкаш бактерията. А цистона преди време струваше 2 3 лв. Нещо велико е. Пих го после 3 месеца, да чукам на дърво от години нямам нищо.

# 703

Както пише на стената на моя док: вярата е да вярваш в нещо, което не виждаш, а наградата за нея е да видиш, това в което си вярвал.

При Томи Попмарков ли ходиш?😊
Да Grinning и ти ли?

# 704
FBID, радвай се, че засичаш овулация всеки месец. При мен един имам + тест, после три нямам.
А как искам поне тя да е редовна, ама не ми било писано.
Сега съм настръгнала за този Инхибин Б, защото четох, че ако той е занижен, е почиту сигурен признак за изчерпан резерв. Само това ми липсва сега. 😄

Общи условия

Активация на акаунт