Февруари- месецът на любовта, ще покаже втората черта!

• 31 102
  • 781
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте момичета, първо да ви поздравя за чудесната атмосфера на подкрепа и задружност.
После да си призная, че от няколко месеца ви чета тайно в сенките.
Предстои ми лапаро до няколко дни и след това щом доктора даде зелена светлина мисля да правим бебе.
Позволявам си да се включа (макар че сякаш малко се бъркам в лични неща) за да изкажа и аз подкрепа. И по конкретно към JLo, защото съм била в подобна ситуация. Цикъл няма, а теста отрицателен. Влудяващо е. Но въпреки, че след седмица закъснение припиках 5ти отрицателен тест, мъжа ми ми се караше да престана, защото не съм бременна, доктора ми каза че не вижда нищо на ултразвук....е, бях бременна. Моя случай може би е малко краен, защото забременях без един яйчник, с кофти спермограма на мъжа ми, овулация 5 дена преди дата на цикъл и други мизерии, но идеята ми е, не да ви занимавам с моята сага, а че докато няма цикъл има съвсем реална възможност за бебе!
Затова без да искам да вдъхвам надежда се надявам да съм създала вяра. Както пише на стената на моя док: вярата е да вярваш в нещо, което не виждаш, а наградата за нея е да видиш, това в което си вярвал.
Кураж от мен! Simple Smile

# 676
Аз големи болки имам днес долу, все едно ще ми дойде всеки момент, а ми е 16ти ден. А О би трябвало да ми е било неделя, имах си тогава от ляво болка и ЦС. 🤔 Вие имате ли такива болки след О?
Буболеска със спорта съм същата като теб. Само се разхождам, а имам нужда от повече, за да се чувствам добре. Обаче ме е страх, че ако забременея да не си докарам беля и се пазя. А като ми дойде ме е яд, че не съм почнала и си казвам, че може и след месеци да стане и все така няма да правя нищо. Голяма дилема ми е. Играех преди народни танци и сега как ми се ходи пак, но пустия му страх... 😒

Joanaa, аз по принцип никога нямам болки след О. с изключение на този месец. Още 2 дни след предполагаемата О. започна да си ме приболява периодично и така до ден днешен. Днес ми е денят на МЦ и още го няма, но ме е страх да си направя тест, защото имам всички симптоми на ПМС. Предполагам, че просто ще ми закъснее ден-два..
Относно спорта и аз бях така, все си казвах няма да почвам този месец, че мога да забременея и така отлагах доста време, но от началото на годината започнах сериозно и най-малкото ми помага да се справя с депресията и лошите мисли Simple Smile

# 677
Аз понеже искам да се върна към народните танци, а те са си като интензивни тренировки и мисля, че не са много удачни. И мисля от другия месец, ако ми дойде(надявам се не), поне от М до О да ходя на бягам, а след О май само разходки. Някак така чувствам нещата 😕 Но определено клоня към депресии, когато не спортувам.
А за болките се притеснявам да не е някоя кистичка нещо, че доста ме наболява. Обаче си е в матката някак, не е от ляво или от дясно. Странно ми стана 🙄

# 678
Привет, Ivied! Много вдъхновяващо ми подейства Simple Smile
Аз не съм се включвала от миналия месец, то нямаше и какво да се похваля де Grinning
ДжейЛо следя твоята история. Не искам да те обезкуражавам, но по миналия месец бях в твоето положение. След 10 дни закъснение си цъфна. Стреса на работното място дава отражения.
Изпращам прегръдки на всички и с нови сили през м. март Simple Smile 

# 679
Привет Сузи! Много се радвам, че вдъхнових! Защото някога бях в такава дупка, толкова отчаяна, рев, разочарование с
всеки - тест, абе пълния комплект и тогава ровех из форума и всяка такава история за забременяване ми даваше инжекция кураж. Да върна малко добра карма. А и след като аз забременях орисах 2 колежки и 2 приятелки и те всички забременяха до година след мен! Хайде дано и тук да хвърля бебешки прах! Grinning

# 680
  • София
Утре ми е часа при ендото. Поуспокойх се. Сутринта глътнах 1 1/2 таблетка от 75мг.

# 681
Аз големи болки имам днес долу, все едно ще ми дойде всеки момент, а ми е 16ти ден. А О би трябвало да ми е било неделя, имах си тогава от ляво болка и ЦС. 🤔 Вие имате ли такива болки след О?
Буболеска със спорта съм същата като теб. Само се разхождам, а имам нужда от повече, за да се чувствам добре. Обаче ме е страх, че ако забременея да не си докарам беля и се пазя. А като ми дойде ме е яд, че не съм почнала и си казвам, че може и след месеци да стане и все така няма да правя нищо. Голяма дилема ми е. Играех преди народни танци и сега как ми се ходи пак, но пустия му страх... 😒

Joanaa, аз по принцип никога нямам болки след О. с изключение на този месец. Още 2 дни след предполагаемата О. започна да си ме приболява периодично и така до ден днешен. Днес ми е денят на МЦ и още го няма, но ме е страх да си направя тест, защото имам всички симптоми на ПМС. Предполагам, че просто ще ми закъснее ден-два..
Относно спорта и аз бях така, все си казвах няма да почвам този месец, че мога да забременея и така отлагах доста време, но от началото на годината започнах сериозно и най-малкото ми помага да се справя с депресията и лошите мисли Simple Smile

Здравейте, момичета!
И аз ви следя тайничко вече втори месец, защото правим опити за бебе, а сега реших и да се включа, тъй като и на мен ми се случи подобно нещо, категорично положителен О тест на 13-ти /петък/, 70 часа по-късно /вчера/, болки като при О и МЦ. До вечерта отминаха. Защо да боли след като вече е минала О, възможно ли е да не е минала и да е била вчера, така пък този тест с много по-тъмна тестова от контролната да предсказва О,  70 часа преди нея едва ли..

# 682
Ани , овулацията не наастъпва в деня на наситената чертичка на теста , тя е в някой от следващите дни .

# 683
Ани , овулацията не наастъпва в деня на наситената чертичка на теста , тя е в някой от следващите дни .
Даа, знам, затова подчертах, че от тогава са минали близо 70 часа, близо 3 денонощия, май е доста време след теста, за да настъпва тепърва, а и ЦС позатихна, не е както беше предните дни. Не меря температура и може би това ми е грешката. Обърквам се тотално. Уж да е спонтанно, уж да красиво, пък то като не стана първия месец още и взеха да ми вървят бръмбари в главата, предполагам знаете какво имам предвид, та се стигна до "Кога правихме, как правихме, кога пропуснахме, защо, ето там е проблемът" и такива от сорта самонавивания!

Последна редакция: вт, 26 фев 2019, 16:23 от Aниka

# 684

Момичета оборудвала съм се за март, дано да се получи ... но се чудя до сега винаги към обяд съм си правила теста за овулация, чудя се по кое време е най - добре или няма значение това....

# 685
Да ви се оплача, пипнал ме е цистит май. 🙁 Дали мога да се размина без лекарства?

Ирина май е най-хубаво и сутрин и вечер. А в случай, че е веднъж дневно вечерта е по-добре.

Аника аз за това се оставих на съдбата. Тези тестове съвсем ме изнервиха и всичко едно по график и някак по задължение. Накрая пак си ми дойде и се чудех - защоооо! 😁 А моя плюс тест за О беше на 16ти и 17ти ден- значи О на 18ти примерно. И хоп 9 дена по-късно ми дойде. Ами не им вярвам много и ги спрях.

# 686
Абе и аз да си призная си взех Oview 5 лентички вътре и принципно чакам О на 02.03 или 03.03, точно когато ММ ще се прибере от път и до сега само наситена контролна чертичка с мнооого бледа тестова (т.е. Ову още няма). Дори не знам защо ги правя при положение, че Ову- то си го усещам всеки месец много повече отколкото Ц даже Grinning , ама толкова съм се навила за март месец, че ще стане, че да не взема случайно да изпусна нещо (не че ще се оставим и ние де след 4 месеца и половина разделени един от друг Heart ) На опаковката пише след две еднакво наситени чертички, или тестовата по- наситена от контролната, означава че О ще настъпи от 24 до 48 часа. Thinking

# 687
Да ви се оплача, пипнал ме е цистит май. 🙁 Дали мога да се размина без лекарства?

Ирина май е най-хубаво и сутрин и вечер. А в случай, че е веднъж дневно вечерта е по-добре.

Аника аз за това се оставих на съдбата. Тези тестове съвсем ме изнервиха и всичко едно по график и някак по задължение. Накрая пак си ми дойде и се чудех - защоооо! 😁 А моя плюс тест за О беше на 16ти и 17ти ден- значи О на 18ти примерно. И хоп 9 дена по-късно ми дойде. Ами не им вярвам много и ги спрях.

Много е рано да се изнервям, ясно ми е това, но уж човек се старае и любов влага и желание, пък все нещо изтърва и хайде другият месец пак в играта. тва е гадно и наистина става едно такова насилено.
Циститът е бактерия колкото и пъти да съм пробвала само със загрявания и билки да отмине, не става, но пък миналата година открих вълшебен лек. казва се Монурал Саше. Не знам колко е вредно и колко не, но е изключително ефективно, буквално за минути всичко приключва.

# 688
Здравейте момичета, тайничко ви чета този месец. Вече ви усещам много близки  , макар че не съм писала.
Накратко моята история, правим опити от две години, имам три загуби, последната от ин витро опит. Този месец бебеправим, като О ми беше на 17.02 и не чакам на 03.03. Вижда се положителната енергия която носите и реших да споделя с вас.
Искрено пожелавам на всички следващия месец да ни донесе много +++ тестове.
ПС: днес (5 дни преди Ц) направих един тест, твърдо отрицателен. Знам, че още е рано, но при някои отчита, така че ще си чакам датата.

# 689
Успех, G1lq ! Всички очакваме да ни сполети това щастие, това и ще стане! Hug

Общи условия

Активация на акаунт