Февруари- месецът на любовта, ще покаже втората черта!

• 31 090
  • 781
  •   1
Отговори
# 735

Мен ме почнаха симптомите от предната бременност и като се прибрах от работа направих нов тест. Ще звъня утре за час при личния. Работата е ясна вече.

Работата е ясна - ще си имаш бебе, страхотно! Честито!

# 736
И на тебе успехче и да ти кажат по най-бързия начин, за да не откачиш от чакане. Напълно те разбирам. Защо не си пуснеш амх и не идеш на ехограф за антралните фоликули, вместо инхибин?

Пампи 💙💖 🙏🏻

# 737
Памперс, еха! Heart честито, много, много се радвам и ти желая здраве и успех HugHeart

# 738
Явно не са много чувствителни. Стискам силно палци до ден-два да ни се похвалиш и ти.

# 739
Мерси , мила , но имам чувството , че всеки момент ще цъфна Sad

# 740
Джули, АМХ си пуснах декември месец на произволен ден. Док тогава беше в отпуска по празниците, после аз бях болна и така и не се видяхме да обсъдим резултата.
Питах в темата за хормоните тук и ми казаха, че АМХ е най-добре заедно с Инхибин Б на 3-ти ден. Та реших утре да пусна всичко накуп, че иначе на единият месец имам ЛХ, ФСХ и Е2. На другия само АМХ, а на третия само Инхибин Б. И става манджа с грозде. Scream

# 741
Рокетче , на колко си години ? Защо те карат да пускаш АМХ ?

# 742
Съншайн, на 31г. с АМХ - 2,70.
Док като ни даде зелена светлина за бебе, ми заръча да пусна основните хормони. ФСХ излезна 8,6 (имам по една операция и на двата яйчника) и въпреки, че не беше особено притеснен от резултата, ми каза да проверим и АМХ.
А аз от шаш и паника почнах да чета и стигнах и до Инхибин Б и вит. Д... Остави, остави, ненормална работа. Joy

# 743
Добре дошли на новите дами! Не се задържайте дълго в темата!

julliana, някой ден трябва и ние да се разходим до Лондон.

JLo, силно се надявам просто тестовете да не я засичат!

Мен ме почнаха симптомите от предната бременност и като се прибрах от работа направих нов тест. Ще звъня утре за час при личния. Работата е ясна вече.

Божеее, страхотни чертички!! Честито, мила и дано ни донесеш същия късмет и на нас другият месец! Още веднъж честито и до финал! Heart Eyes

# 744
Ехаааа, Памперсче, супер тесче си имаш! Хайде официално честито! Дано скоро чуеш тупкащото сърчице 😘
Джулка, благодаря за хубавата гледка! Имала съм разходка с корабче по Темза, върна ме назад във времето, когато бях млада Sad
Добре дошли на новите момичета, с пожелание да не се задържат дълго тук 🤗

# 745
Честито на виделите 2 чертички! Sparkling Heart

Кураж на всички момичета, с които циклим! Вярвам че и нашето време ще настъпи Simple Smile

Рокет, знам че витамин Д влияе много на АМХ, така че имай го предвид Simple Smile
Пуснала съм новата анкета, утре стягам новата тема! Нали ще имате търпение до следобяда. Че днес бързо се изписа, а не мислех, че ще бъде така.
Flowers Hibiscus

# 746
Peoney, чакаме с нетърпение новата темичка.
За вит.Д, аз съм със сериозен дефицит и си го знам. Резултата ми е 12 при долна граница 30. Close Сега си пия добавките и чакам лятото за слънчеви бани. Grinning

# 747
Моите чертички от днес , с 9 дена закъснение ❤

# 748
Памперс, мисля, че официално можем да кажем "Честито!". 😍
За циститът мога да кажа, че съм пила много неща. Ефект имах от Цистон, но така и не изкарах цял курс и спря да ми действа. Монуралът ме спаси последния път - изпих го вечерта преди да заспя и на сутринта нямаше и помен от цистита.
Джейче, стискам палци за късна О! ❤
Зара, страхотни са! 😍
Момичета, от 2 дена имам болки в долната част на гърдите. Не искам да се самонавивам, даже мислех сутринта да правя тест, но имам още седмица до (не)чаканата М... Дано скоро видя като вашите +-чета! 🙏

# 749
Памперсче, честито ❤! Лека бременност и сладък финал!
Добре дошли на новите момичета! В най-скоро време ви пожелавам сбъдване на най-желаното 🤗

Общи условия

Активация на акаунт